Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lakin minimalizam...guzica, piskila...da nema tu mozda neke lazne skromnosti i vulgarnosti? S druge strane jako cijenim to sto je momak duhovit i sto nije odlucio da bude drugaciji, nego jeste drugaciji...
damirm wrote:Lakin minimalizam...guzica, piskila...da nema tu mozda neke lazne skromnosti i vulgarnosti? S druge strane jako cijenim to sto je momak duhovit i sto nije odlucio da bude drugaciji, nego jeste drugaciji...
Druze, iznenadjen sam i zvukom. Album muzicki ne zvuci lose.
Masni nekad bio veliki fan Kapetanovic, pa je sad Lakin. Trazi talentovane vokale u istom rangu
Tip je pretenciozno glupav i stil koji propagira mi nije nimalo zanimljiv. Mozda bi i bio da znam da ima karakter Psihomodo Popa i njihovog pjevaca Kao sto ga nema...
metal_rules_cura wrote:Masni nekad bio veliki fan Kapetanovic, pa je sad Lakin. Trazi talentovane vokale u istom rangu
Tip je pretenciozno glupav i stil koji propagira mi nije nimalo zanimljiv. Mozda bi i bio da znam da ima karakter Psihomodo Popa i njihovog pjevaca Kao sto ga nema...
metal_rules_cura wrote:Masni nekad bio veliki fan Kapetanovic, pa je sad Lakin. Trazi talentovane vokale u istom rangu
Gobac preofirno i totalno neuvjerljivo glumi ono sto glumi!
Ne znam za vas ali meni ovaj Laka nije los ali ima neku bolesnu crtu, nesto "seak" u svom izrazu, kao npr ona pjesma "upiskila", bolesno stari, mada ima i nekih dobrih stvari.