Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Area_51 wrote:Malo je smijesno kad se u ovoj nasoj zemlji nastoje provesti neki navodni evropski standardi.
Smiješno je i kad svi hrle ka pridruživanju EU, što znači obavezno prihvatanje zakona i standarda EU, a onda vrše njihovu selekciju - ovaj standard mi se sviđa, odgovara mi...ovaj ne
Nisu psi sami izašli na ulice, čovjek ih je pustio. I - nije ih na ulice pustio beskućnik, ili neko iz redova pred "narodnom kuhinjom", pustio ih je novopečeni, BiH tranzicijski "bogatun", provincijalac koji je prethodno poželio da bude "Europejac", ali je shvatio da mu malograđanska svijest i navika ne dozvoljava ni metar naprijed
-----------------------------------------
takvih pasa njie ni 1%,ostalo su sve čistokrvni kantari
SARAJKA75 wrote:da ih nisi pregledao/pregledala
ali ima i njima lijek...sutra bi mogli skupljati lutalice sa trave
bolje njih nego da cekamo kad ce nas izujedati
sto ce reci - covjek je na vrhu hijerarhije izivljavanja nad nemocnim
al ovo je tema o lajanju - nisi napisala da su se oglasavali i nesto
a ko kaze da samo bijesan pas mora preklat macice? ili da samo bijesan pas mora ujesti nekoga?
sta si se sad uhvatila za to nisu bijesni..
to je najmanje vazno u ovoj svoj prici..
ima rep ima 4 noge, laje,ima zube
Area_51 wrote:Malo je smijesno kad se u ovoj nasoj zemlji nastoje provesti neki navodni evropski standardi.
Smiješno je i kad svi hrle ka pridruživanju EU, što znači obavezno prihvatanje zakona i standarda EU, a onda vrše njihovu selekciju - ovaj standard mi se sviđa, odgovara mi...ovaj ne
Nisu psi sami izašli na ulice, čovjek ih je pustio. I - nije ih na ulice pustio beskućnik, ili neko iz redova pred "narodnom kuhinjom", pustio ih je novopečeni, BiH tranzicijski "bogatun", provincijalac koji je prethodno poželio da bude "Europejac", ali je shvatio da mu malograđanska svijest i navika ne dozvoljava ni metar naprijed
-----------------------------------------
takvih pasa njie ni 1%,ostalo su sve čistokrvni kantari