Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SHta bi raja?
'ste išli na koncert?
Kak vam je bilo? Na Grbavici je bilo puno k'o šibica sigurno ima kakvih komentara. Prvi dio koncerta su svirali pjesme s novog albuma "VOLK",a onda su odsvirali neke stare pjesme: Tanz mit Laibach,Alle gegen alle,Achtung,Die spiel ist aus...a završili su,kolk se ja sjećam sa God is god.
"VOLK" mi se činio malo blag,al uživo zvuči potpuno drugačije.
LAIBACH na nivou kao i uvijek.
Milan Fras i dalje razbija,curke na nivou,primijetila sam kako snimaju plavku
jedino se publika nije mogla potruditi da posluša album prije koncerta,pa je većina stajala ukočena kao mumije. Ja jesam i bilo mi je super.
...bi super na laibachu..super koncert, super raje koju u posljednje vrijeme sretnes samo na tim nekim dogadjajima..sve skupa divnoo...samo tuzno sto to tako rijetko bude
Sjajan nastup. Bas mocno zvuce uzivo. Buduci da sam im prosli koncert propustio, na ovaj se moralo otici. I nisam se pokajao. Jedina mrlja je to sto je koncert kasnio haman sat vremena, ali vjerujem da je to bilo doa organizatora. Za one koji nisu bili (a Bogami i za one sto jesu) jedan filmic sa koncerta.
Ja mislim da tu zapravo i nije bilo kašnjenja,nego da su im one sovjetske narodne pjesme planirani uvod u nastup.
Znate da su u SLOZI puštali dokumentarni film od sat i kusur.
A svaka im čast što su pustili onu našu himnu.
Trnci me prođoše.