da li ste slusali WAT, zadnji album ovog benda?
misljenja?
LAIBACH
Moderator: _BataZiv_0809
-
ChoNumb
Sta slusali? Bio i na koncertu! Album je dobar, ali se ne moze porediti sa live nastupom. Tek kad ga cujes u zivo mozes osjetiti svu snagu koju ima. WAT, Tanz mit Laibach, Achtung sa svim tim svjetlima, video zidom i njihovom pojavom na sceni ostave ti usta na pola otvorena! Album je slusljiv, nije naporan kao, recimo NATO.
-
dinash
meni je WAT plitak.
Laibach bi se trebali penzionisati kako su i najavili.
da ne bude zabune, Laibach su mi dragi i postujem ih maksimalno. Zbog toga i jesam malo razocaran WATom. U jednom Interviewu su na pitanje o vjecnom poredjenju njih sa Ramsteinom odgovorili u stilu: Ramstein su Laibach za maloljetnike, Laibach su Ramstein za adolescente.
nazalost, WATom su Laibach previse poceli zvucati kao Ramstain za narod i omladinu.
da ne bude zabune, Laibach su mi dragi i postujem ih maksimalno. Zbog toga i jesam malo razocaran WATom. U jednom Interviewu su na pitanje o vjecnom poredjenju njih sa Ramsteinom odgovorili u stilu: Ramstein su Laibach za maloljetnike, Laibach su Ramstein za adolescente.
nazalost, WATom su Laibach previse poceli zvucati kao Ramstain za narod i omladinu.
- Altsa
Vjerovatno si suvise mlad da bi znao za grupu D.A.F., koja je osnovna vodilja za ovaj album grupe Laibach a ne Rammstein (pogresno Ramstein).dinash wrote:meni je WAT plitak.
-
dinash
mlad jesam ... ali toliko ne.
greske pri kuckanju se dese (ima gore i ramstain napisano ... who cares ...) ...
nisam ni htio reci da su im RAMMSTEIN imali ikakve veze sa nastajanjem albuma ...
poanta je da Laibach vec godinama porede s njima i obratno. Laibachovci su se uvijek ogradjivali u stilu navedenom ... nazalost meni (pa ne samo meni) WAT (od svih Laibach albuma) najvise lici Rammsteinu ... sto nije pozitivno.
did aj mejk maj self klir?
greske pri kuckanju se dese (ima gore i ramstain napisano ... who cares ...) ...
nisam ni htio reci da su im RAMMSTEIN imali ikakve veze sa nastajanjem albuma ...
poanta je da Laibach vec godinama porede s njima i obratno. Laibachovci su se uvijek ogradjivali u stilu navedenom ... nazalost meni (pa ne samo meni) WAT (od svih Laibach albuma) najvise lici Rammsteinu ... sto nije pozitivno.
did aj mejk maj self klir?
-
dinash
uostalom ... buduci da se Laibach druze sa MAKE UP 2 (slo teen pop bendom) i Siddhartom (mislim, halo!!?) ... nista bolje se nije moglo ni ocekivati ... cak ni umek nije mogao popraviti stvar ...
ez aj sed, mislim da su se trebali povuci u zasluzenu penziju ranije ... ovaj album nije dodao nista posebno njihovom opusu ... eto.
ez aj sed, mislim da su se trebali povuci u zasluzenu penziju ranije ... ovaj album nije dodao nista posebno njihovom opusu ... eto.
-
burundi mao
oni su navodno htjeli da se povuku sa scene, ali ugovor sa mute records ih je obavezao na jos jedan album. sto se samog albuma tice, mislim da je ok poredeci ga sa ostalim smecem koje nam serviraju.
-
7th_Heaven
meni se ne svidja tanz mit laibach, ako je to nesto s umekom..