Laguna 2 - stavljanje nove navigacije

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
skafiskafsnjak

#1 Laguna 2 - stavljanje nove navigacije

Post by skafiskafsnjak »

Da li je iko mijenjao ... npr da kupim neku sa onim vecim displejem . Da mogu lijepo povezati mobitel i ostalo ..

nesto otprilike ovako ....

Image

kad se izvadi ovaj radio fabricki, i onaj dio za navigaciju , ovako nesto moze stati ...
Da li gubim komande na volanu i onaj displej iznad gore ... .? savjet ?

Hvala

PS: slika je iz audi a3 i onako sam naveo, da otprilike znate na sta mislim...
Mays SB

#2 Re: Laguna 2 - stavljanje nove navigacije

Post by Mays SB »

skafiskafsnjak wrote:Da li je iko mijenjao ... npr da kupim neku sa onim vecim displejem . Da mogu lijepo povezati mobitel i ostalo ..

nesto otprilike ovako ....

Image

kad se izvadi ovaj radio fabricki, i onaj dio za navigaciju , ovako nesto moze stati ...
Da li gubim komande na volanu i onaj displej iznad gore ... .? savjet ?

Hvala

PS: slika je iz audi a3 i onako sam naveo, da otprilike znate na sta mislim...
To se može izvesti, ali bez nekih 600 maraka ne računaj na dobar display, točnije ovo što ti želiš se zove 2-din multimedija. Nemoj kupovat kineske jer ćeš izgubit dosta na zvuku, Za komande na volanu i display iznad trebaš kupit poseban adapter.
skafiskafsnjak

#4 Re: Laguna 2 - stavljanje nove navigacije

Post by skafiskafsnjak »

Ma ne trazim nista specijalno ...
Ev rodjak kupio sebi za Audi a 3... rece da je neka kopija , nemam pojma ...250km cini mi se. Slicna kao original ...cak je i touch ..
Mays SB

#5 Re: Laguna 2 - stavljanje nove navigacije

Post by Mays SB »

skafiskafsnjak wrote:Ma ne trazim nista specijalno ...
Ev rodjak kupio sebi za Audi a 3... rece da je neka kopija , nemam pojma ...250km cini mi se. Slicna kao original ...cak je i touch ..
Možeš ti naći i za te novce, samo je upitna kvaliteta zvuka. Ako budeš gubio na kvaliteti zvuka uvijek možeš spojiti 2din na tvornički radio pa tako ne gubiš kvalitetu zvuka, a imaš veliki display. Također ti treba blenda, a za Lagunu traži display od 7 ili 6,2 inča, nisam sad siguran, i sve ti ovisi oćeš ostavljat onaj držač za čaše ili i on ide van. A što se tiče adaptera za komande i i display oni su poprilično skupi i izać će te oko 200 KM ja mislim ali nisam siguran, provjeri na ebayu.
skafiskafsnjak

#6 Re: Laguna 2 - stavljanje nove navigacije

Post by skafiskafsnjak »

sto se tice drzaca za case..totalno nebitan :D

VOlio bih zadrzati komande i stari displej , iako i to nije presudno ... pogotovo za displej jer bih dobio ovaj veci koji cu kupiti ...
Mays SB

#7 Re: Laguna 2 - stavljanje nove navigacije

Post by Mays SB »

skafiskafsnjak wrote:sto se tice drzaca za case..totalno nebitan :D

VOlio bih zadrzati komande i stari displej , iako i to nije presudno ... pogotovo za displej jer bih dobio ovaj veci koji cu kupiti ...
E vidiš to mene zanima, vozim isto Lagunu 2, i zanima me može li se onaj gore display onaj obični mali zamijeniti onim većim, i da li se isto ušteka kao i ovaj mali? Ako znaš slucajno. Mislim na onaj veći display koji dolazi s navigacijom u opremi.
Post Reply