Lagumdžijanerizam

Locked
Adriatic

#151 Re: Lagumdžijanerizam

Post by Adriatic »

Još deset najtežih godina, u svojoj vjeri, na svojoj zemlji.
Ukinuli smo RS, 100%.
Al otkud ovaj Zlaja izađe, taman kad nam je krenulo?
fedor

#152 Re: Lagumdžijanerizam

Post by fedor »

Da malo osvježimo themu... :D

Image
Image
Image
madner

#153 Re: Lagumdžijanerizam

Post by madner »

Mora se neko nac da ubaci zemljaka u kadar. Scepo ima svoju temu i ne zna igrat tenisa :D
fedor

#154 Re: Lagumdžijanerizam

Post by fedor »

madner wrote:Mora se neko nac da ubaci zemljaka u kadar. Scepo ima svoju temu i ne zna igrat tenisa :D
Kako ba Zlaja, vidi vas dvojice sa reketima! :D
Mačujete li se ponekad...!? :lol:
madner

#155 Re: Lagumdžijanerizam

Post by madner »

Zabijem mu ga ponekad, a on kaze da je to znak stovanja u njegovom kraju.
Corto Maltese

#156 Re: Lagumdžijanerizam

Post by Corto Maltese »

Alfa_Ze wrote:Image . . . . . samo nastavite !! Image
"In" se na zvaničnim jezicima Bosne i Hercegovine prevodi sa "U". Samo nastavite!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#157 Re: Lagumdžijanerizam

Post by plain vanilla »

abdulah_skretnicar wrote:
Zanimljivo da većina SDP-ovih simpatizera na takvim temama gotovo nikad ne razgovaraju o tome šta piše, nego uvijek raspravu pokušavaju svesti na baljezganje o pripadnosti pripadnosti pokretača teme i diskutanata koji se s njim slažu. U prve dvije stranice ja sam proglašen od fašiste, preko ratnog profitera do vehabije. I je li to normalan diskurs u komunikaciji?
a isti cijenjeni forumas kaze
Spada u skupinu psihičko-političkih poremećaja karakteriziranih kao poremećaji zdravog razuma. To je teško psiho-fizičko stanje praćeno raznim nuspojavama i popratnim efektima. Lagumdžijanerizam se manifestuje kroz slijepu poslušnost doživotnom vođi urbane crvene gerile, fanatično branjenje i zastupanje svih njegovih stavova i poteza, kao i krajnje agresivan i negativan stav prema svima onima koji se na bilo koji način usude kritikovati, dovoditi u sumnju ili na bilo koji način neslagati se sa njegovim političkim i javnim djelovanjem. Lagumdžijaneri pate od nedostatka osjećaja za realnost, logiku, zdrav razum, ali i vlastiti obraz. Ovaj društveni poremećaj primjetan je na mjestima poput ukinutog informativnog programa Federalne televizije, magazinu 60 minuta, forumu sarajevo-c.com-a, kao i partijskim ograncima SDP-a.
i vrh drugi demokraCki forumas
veliki_fabio wrote:ma nije problem sto su ljubitelji sdpa i njegovog vodje licemjerni, naivni, neobrazovani, novokomponovani nacionalisti i bivsi silajdzicevi simpatizeri. i ja bih bih mozda birao ovakav sdp u datoj konkurenciji.
hvala na paznji :sax:
fedor

#158 Re: Lagumdžijanerizam

Post by fedor »

madner wrote:Zabijem mu ga ponekad, a on kaze da je to znak stovanja u njegovom kraju.
Ma ja, ti i šćepo ste g.haveri! :D
madner

#159 Re: Lagumdžijanerizam

Post by madner »

fedor wrote:
madner wrote:Zabijem mu ga ponekad, a on kaze da je to znak stovanja u njegovom kraju.
Od presuda njegovih kleveti sam kupio 27 kravata :D
fedor

#160 Re: Lagumdžijanerizam

Post by fedor »

madner wrote:
fedor wrote:
Od presuda njegovih kleveti sam kupio 27 kravata :D
Svaka čast! :D

Image
'ta ti je reć gospodin! :D
abdulah_skretnicar

#161 Re: Lagumdžijanerizam

Post by abdulah_skretnicar »

plain vanilla wrote:
Zanimljivo da većina SDP-ovih simpatizera na takvim temama gotovo nikad ne razgovaraju o tome šta piše, nego uvijek raspravu pokušavaju svesti na baljezganje o pripadnosti pripadnosti pokretača teme i diskutanata koji se s njim slažu. U prve dvije stranice ja sam proglašen od fašiste, preko ratnog profitera do vehabije. I je li to normalan diskurs u komunikaciji?
a isti cijenjeni forumas kaze
Spada u skupinu psihičko-političkih poremećaja karakteriziranih kao poremećaji zdravog razuma. To je teško psiho-fizičko stanje praćeno raznim nuspojavama i popratnim efektima. Lagumdžijanerizam se manifestuje kroz slijepu poslušnost doživotnom vođi urbane crvene gerile, fanatično branjenje i zastupanje svih njegovih stavova i poteza, kao i krajnje agresivan i negativan stav prema svima onima koji se na bilo koji način usude kritikovati, dovoditi u sumnju ili na bilo koji način neslagati se sa njegovim političkim i javnim djelovanjem. Lagumdžijaneri pate od nedostatka osjećaja za realnost, logiku, zdrav razum, ali i vlastiti obraz. Ovaj društveni poremećaj primjetan je na mjestima poput ukinutog informativnog programa Federalne televizije, magazinu 60 minuta, forumu sarajevo-c.com-a, kao i partijskim ograncima SDP-a.
i vrh drugi demokraCki forumas
veliki_fabio wrote:ma nije problem sto su ljubitelji sdpa i njegovog vodje licemjerni, naivni, neobrazovani, novokomponovani nacionalisti i bivsi silajdzicevi simpatizeri. i ja bih bih mozda birao ovakav sdp u datoj konkurenciji.
hvala na paznji :sax:

A netačno je šta...?
Alfa_Ze

#162 Re: Lagumdžijanerizam

Post by Alfa_Ze »

Corto Maltese wrote:
"In" se na zvaničnim jezicima Bosne i Hercegovine prevodi sa "U". Samo nastavite!
moze bit da bidne i ''У'', na jednom od zvanicnih jezika u BiH. :wink:

u svakom slucaju Image
abdulah_skretnicar

#163 Re: Lagumdžijanerizam

Alfa_Ze wrote:
Corto Maltese wrote:
moze bit da bidne i ''У'', na jednom od zvanicnih jezika u BiH. :wink:

u svakom slucaju Image

Kako samo nadahnjujući i dubokouman post. Odakle vas to Zlaja majke ti regrutuje? :mrgreen:
madner

#164 Re: Lagumdžijanerizam

Post by madner »

Meni Zlaja daje 120 KM po svakom protivniku koji ima povisen pritisak. Kakav je tvoj?
abdulah_skretnicar

#165 Re: Lagumdžijanerizam

madner wrote:Meni Zlaja daje 120 KM po svakom protivniku koji ima povisen pritisak. Kakav je tvoj?

Nenormalno nizak. Doktori se ibreti svaki put, pa im moram objašnjavati da mi je čitav život takav pritisak naslijeđen od majke.
madner

#166 Re: Lagumdžijanerizam

Post by madner »

madner wrote:Meni Zlaja daje 120 KM po svakom protivniku koji ima povisen pritisak. Kakav je tvoj?

Nenormalno nizak. Doktori se ibreti svaki put, pa im moram objašnjavati da mi je čitav život takav pritisak naslijeđen od majke.
Nisi opste drug. Mogao si slagat. :D
abdulah_skretnicar

#167 Re: Lagumdžijanerizam

madner wrote:

Nisi opste drug. Mogao si slagat. :D
Nisam drug, ja sam gospodin :mrgreen: :mrgreen:
madner

#168 Re: Lagumdžijanerizam

Post by madner »

Glasao za Spahica? Svaka cast i ja sam ali nemoj rec Zlaji :D
Locked