Lagumdžijanerizam
- Adriatic
#151 Re: Lagumdžijanerizam
Još deset najtežih godina, u svojoj vjeri, na svojoj zemlji.
Ukinuli smo RS, 100%.
Al otkud ovaj Zlaja izađe, taman kad nam je krenulo?
Ukinuli smo RS, 100%.
Al otkud ovaj Zlaja izađe, taman kad nam je krenulo?
- fedor
#152 Re: Lagumdžijanerizam
Da malo osvježimo themu... 

- madner
#153 Re: Lagumdžijanerizam
Mora se neko nac da ubaci zemljaka u kadar. Scepo ima svoju temu i ne zna igrat tenisa 
- fedor
#154 Re: Lagumdžijanerizam
Kako ba Zlaja, vidi vas dvojice sa reketima!madner wrote:Mora se neko nac da ubaci zemljaka u kadar. Scepo ima svoju temu i ne zna igrat tenisa
Mačujete li se ponekad...!?
- madner
#155 Re: Lagumdžijanerizam
Zabijem mu ga ponekad, a on kaze da je to znak stovanja u njegovom kraju.
- Corto Maltese
#156 Re: Lagumdžijanerizam
"In" se na zvaničnim jezicima Bosne i Hercegovine prevodi sa "U". Samo nastavite!Alfa_Ze wrote:. . . . . samo nastavite !!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#157 Re: Lagumdžijanerizam
a isti cijenjeni forumas kazeabdulah_skretnicar wrote:
Zanimljivo da većina SDP-ovih simpatizera na takvim temama gotovo nikad ne razgovaraju o tome šta piše, nego uvijek raspravu pokušavaju svesti na baljezganje o pripadnosti pripadnosti pokretača teme i diskutanata koji se s njim slažu. U prve dvije stranice ja sam proglašen od fašiste, preko ratnog profitera do vehabije. I je li to normalan diskurs u komunikaciji?
i vrh drugi demokraCki forumasSpada u skupinu psihičko-političkih poremećaja karakteriziranih kao poremećaji zdravog razuma. To je teško psiho-fizičko stanje praćeno raznim nuspojavama i popratnim efektima. Lagumdžijanerizam se manifestuje kroz slijepu poslušnost doživotnom vođi urbane crvene gerile, fanatično branjenje i zastupanje svih njegovih stavova i poteza, kao i krajnje agresivan i negativan stav prema svima onima koji se na bilo koji način usude kritikovati, dovoditi u sumnju ili na bilo koji način neslagati se sa njegovim političkim i javnim djelovanjem. Lagumdžijaneri pate od nedostatka osjećaja za realnost, logiku, zdrav razum, ali i vlastiti obraz. Ovaj društveni poremećaj primjetan je na mjestima poput ukinutog informativnog programa Federalne televizije, magazinu 60 minuta, forumu sarajevo-c.com-a, kao i partijskim ograncima SDP-a.
hvala na paznjiveliki_fabio wrote:ma nije problem sto su ljubitelji sdpa i njegovog vodje licemjerni, naivni, neobrazovani, novokomponovani nacionalisti i bivsi silajdzicevi simpatizeri. i ja bih bih mozda birao ovakav sdp u datoj konkurenciji.
- fedor
#158 Re: Lagumdžijanerizam
Ma ja, ti i šćepo ste g.haveri!madner wrote:Zabijem mu ga ponekad, a on kaze da je to znak stovanja u njegovom kraju.
- madner
#159 Re: Lagumdžijanerizam
Od presuda njegovih kleveti sam kupio 27 kravatafedor wrote:Ma ja, ti i šćepo ste g.haveri!madner wrote:Zabijem mu ga ponekad, a on kaze da je to znak stovanja u njegovom kraju.
- fedor
#160 Re: Lagumdžijanerizam
Svaka čast!madner wrote:Od presuda njegovih kleveti sam kupio 27 kravatafedor wrote:Ma ja, ti i šćepo ste g.haveri!madner wrote:Zabijem mu ga ponekad, a on kaze da je to znak stovanja u njegovom kraju.

'ta ti je reć gospodin!
-
abdulah_skretnicar
#161 Re: Lagumdžijanerizam
plain vanilla wrote:a isti cijenjeni forumas kazeabdulah_skretnicar wrote:
Zanimljivo da većina SDP-ovih simpatizera na takvim temama gotovo nikad ne razgovaraju o tome šta piše, nego uvijek raspravu pokušavaju svesti na baljezganje o pripadnosti pripadnosti pokretača teme i diskutanata koji se s njim slažu. U prve dvije stranice ja sam proglašen od fašiste, preko ratnog profitera do vehabije. I je li to normalan diskurs u komunikaciji?
i vrh drugi demokraCki forumasSpada u skupinu psihičko-političkih poremećaja karakteriziranih kao poremećaji zdravog razuma. To je teško psiho-fizičko stanje praćeno raznim nuspojavama i popratnim efektima. Lagumdžijanerizam se manifestuje kroz slijepu poslušnost doživotnom vođi urbane crvene gerile, fanatično branjenje i zastupanje svih njegovih stavova i poteza, kao i krajnje agresivan i negativan stav prema svima onima koji se na bilo koji način usude kritikovati, dovoditi u sumnju ili na bilo koji način neslagati se sa njegovim političkim i javnim djelovanjem. Lagumdžijaneri pate od nedostatka osjećaja za realnost, logiku, zdrav razum, ali i vlastiti obraz. Ovaj društveni poremećaj primjetan je na mjestima poput ukinutog informativnog programa Federalne televizije, magazinu 60 minuta, forumu sarajevo-c.com-a, kao i partijskim ograncima SDP-a.
hvala na paznjiveliki_fabio wrote:ma nije problem sto su ljubitelji sdpa i njegovog vodje licemjerni, naivni, neobrazovani, novokomponovani nacionalisti i bivsi silajdzicevi simpatizeri. i ja bih bih mozda birao ovakav sdp u datoj konkurenciji.
A netačno je šta...?
-
Alfa_Ze
#162 Re: Lagumdžijanerizam
moze bit da bidne i ''У'', na jednom od zvanicnih jezika u BiH.Corto Maltese wrote:"In" se na zvaničnim jezicima Bosne i Hercegovine prevodi sa "U". Samo nastavite!Alfa_Ze wrote:. . . . . samo nastavite !!
u svakom slucaju

-
abdulah_skretnicar
#163 Re: Lagumdžijanerizam
Alfa_Ze wrote:moze bit da bidne i ''У'', na jednom od zvanicnih jezika u BiH.Corto Maltese wrote:"In" se na zvaničnim jezicima Bosne i Hercegovine prevodi sa "U". Samo nastavite!Alfa_Ze wrote:. . . . . samo nastavite !!
u svakom slucaju
Kako samo nadahnjujući i dubokouman post. Odakle vas to Zlaja majke ti regrutuje?
- madner
#164 Re: Lagumdžijanerizam
Meni Zlaja daje 120 KM po svakom protivniku koji ima povisen pritisak. Kakav je tvoj?
-
abdulah_skretnicar
#165 Re: Lagumdžijanerizam
madner wrote:Meni Zlaja daje 120 KM po svakom protivniku koji ima povisen pritisak. Kakav je tvoj?
Nenormalno nizak. Doktori se ibreti svaki put, pa im moram objašnjavati da mi je čitav život takav pritisak naslijeđen od majke.
- madner
#166 Re: Lagumdžijanerizam
Nisi opste drug. Mogao si slagat.abdulah_skretnicar wrote:madner wrote:Meni Zlaja daje 120 KM po svakom protivniku koji ima povisen pritisak. Kakav je tvoj?
Nenormalno nizak. Doktori se ibreti svaki put, pa im moram objašnjavati da mi je čitav život takav pritisak naslijeđen od majke.
-
abdulah_skretnicar
#167 Re: Lagumdžijanerizam
Nisam drug, ja sam gospodinmadner wrote:Nisi opste drug. Mogao si slagat.abdulah_skretnicar wrote:madner wrote:Meni Zlaja daje 120 KM po svakom protivniku koji ima povisen pritisak. Kakav je tvoj?
- madner
#168 Re: Lagumdžijanerizam
Glasao za Spahica? Svaka cast i ja sam ali nemoj rec Zlaji