pa nisam budalaVernes_AMG wrote:zasto tebi nije ?Murisno1 wrote:![]()
![]()
![]()
aaa jes vam drago majko moja
duša slatka

ovo je sad fol kad se raja upali, udruži na jednom mjestu i sad je glavna, ono niko joj ništa ne može, dobili potvrdu da su pametni

pa nisam budalaVernes_AMG wrote:zasto tebi nije ?Murisno1 wrote:![]()
![]()
![]()
duša slatka
Banda ko i Fahrobingov buraz wrote:Z.L![]()
![]()
e ovo se zove izbijanje iz cipela svih onih a najvise ekipe iz NS koji su baljezgali o koaliciji SBB-SDP...nema ih na ovoj temi,bas cudno
moram priznati da mi je poslije ove debate jedino zao pecinara, dana, ns-a, bojana babajica (aka kalesijki zvuci) zbog uzalud ulozenog truda. jer, u lazi su uvijek kratke noge.Vernes_AMG wrote:Murisno1 wrote:![]()
![]()
![]()
duša slatka
zasto tebi nije ?
Jel ide neka emisija na TV 1 ?zoom66 wrote:sad slijedi i haretov udar po fahrisee tv1
![]()
Bojim se da je Zlatko nasjeo na sve ove price koje su mozda i bile smisljene. Ovako je sasvim izvjesna koalicija SBB-SDA-SBiH, ne moze gore nikako.dario_džamoja wrote:Sve je to lijepo ali s kim ce sdp u koaliciju. Ja sam glasac sdp-a od kad imam pravo glasa, ali licna prepucavanja ne bi trebala biti ispred zajednickog cilja, a to je skidanje s vlasti zelene bande i njenih hrvatskih partnera.
Murisno1 wrote:pa nisam budalaVernes_AMG wrote:zasto tebi nije ?Murisno1 wrote:![]()
![]()
![]()
duša slatka
ovo je sad fol kad se raja upali, udruži na jednom mjestu i sad je glavna, ono niko joj ništa ne može, dobili potvrdu da su pametni..ne treba to brkat. Ali, na izborima, SDPovi glasači neće pokazati ovaj respekt
.. jer takva je to kljapa
ama ne samo mladi, nego i starizilla_ wrote:Moj glas ide za SDP i svaki normalan mladi čovjek trebao bi glasati za njih...
Evo me, pokušavam da se snađem. Željko je kralj jer je jalijaš, Zlatko je car jer je dingospo... to je malo preširoko za moj skučeni um.ultima_palabra wrote:Haha, brilliantMaestralno vođenje kampanje od strane profesora Lagumdžije
![]()
Gdje su @Corto i @Katarina?![]()
Fahro? Stick a fork in him, he's done
almirony wrote:Bojim se da je Zlatko nasjeo na sve ove price koje su mozda i bile smisljene. Ovako je sasvim izvjesna koalicija SBB-SDA-SBiH, ne moze gore nikako.dario_džamoja wrote:Sve je to lijepo ali s kim ce sdp u koaliciju. Ja sam glasac sdp-a od kad imam pravo glasa, ali licna prepucavanja ne bi trebala biti ispred zajednickog cilja, a to je skidanje s vlasti zelene bande i njenih hrvatskih partnera.
Reci mi samo, da će nakon ovoga sa SBB-om.dario_džamoja wrote:Sve je to lijepo ali s kim ce sdp u koaliciju. Ja sam glasac sdp-a od kad imam pravo glasa, ali licna prepucavanja ne bi trebala biti ispred zajednickog cilja, a to je skidanje s vlasti zelene bande i njenih hrvatskih partnera.
bolje i to nego da ide sa berluskonijem...almirony wrote:Bojim se da je Zlatko nasjeo na sve ove price koje su mozda i bile smisljene. Ovako je sasvim izvjesna koalicija SBB-SDA-SBiH, ne moze gore nikako.dario_džamoja wrote:Sve je to lijepo ali s kim ce sdp u koaliciju. Ja sam glasac sdp-a od kad imam pravo glasa, ali licna prepucavanja ne bi trebala biti ispred zajednickog cilja, a to je skidanje s vlasti zelene bande i njenih hrvatskih partnera.
Dobro je da si priznao. Mislio sam da nikad nećeš.Corto Maltese wrote:... to je malo preširoko za moj skučeni um.
Naravski.eyesburn wrote:ama ne samo mladi, nego i starizilla_ wrote:Moj glas ide za SDP i svaki normalan mladi čovjek trebao bi glasati za njih...![]()
vjeruj mi, ja bih jako sretan bio kada bi SDP u državi bio glavniVernes_AMG wrote:
postujem tvoje misljenje , mada je moje suprotno od tvoga. Vidjecemo u nedjelju ko je upravu
Splinter wrote:bolje i to nego da ide sa berluskonijem...almirony wrote:Bojim se da je Zlatko nasjeo na sve ove price koje su mozda i bile smisljene. Ovako je sasvim izvjesna koalicija SBB-SDA-SBiH, ne moze gore nikako.dario_džamoja wrote:Sve je to lijepo ali s kim ce sdp u koaliciju. Ja sam glasac sdp-a od kad imam pravo glasa, ali licna prepucavanja ne bi trebala biti ispred zajednickog cilja, a to je skidanje s vlasti zelene bande i njenih hrvatskih partnera.
ne vjerujem da ce poslije onakvih sukoba sda a bogami ni sbih ici sa sbb-ovcima u koaliciju ne vjerujem
nito to da ce on imati Bog zna kakvu prolaznost na izborima...
poslije ove vecerasnje emisije moj glas nema samo komsic vec i zlaja licno...
Od svakoga prema sposobnostima, svakome prema potrebamaCorto Maltese wrote:Evo me, pokušavam da se snađem. Željko je kralj jer je jalijaš, Zlatko je car jer je dingospo... to je malo preširoko za moj skučeni um.ultima_palabra wrote:Haha, brilliantMaestralno vođenje kampanje od strane profesora Lagumdžije
![]()
Gdje su @Corto i @Katarina?![]()
Fahro? Stick a fork in him, he's done
Sve ja to odradim jarane pred svake izbore, ali ga uvijek popusimo svi zajedno. bojim se da ce tako biti i ovaj put.mirash wrote:almirony wrote:Bojim se da je Zlatko nasjeo na sve ove price koje su mozda i bile smisljene. Ovako je sasvim izvjesna koalicija SBB-SDA-SBiH, ne moze gore nikako.dario_džamoja wrote:Sve je to lijepo ali s kim ce sdp u koaliciju. Ja sam glasac sdp-a od kad imam pravo glasa, ali licna prepucavanja ne bi trebala biti ispred zajednickog cilja, a to je skidanje s vlasti zelene bande i njenih hrvatskih partnera.
nista se ti ne sekiraj. u nedjelju skupi nane, tetke, daidze, jetrve i zaove i sve ih odvedi da glasaju za sdp.
tri reisove stranke imaju manje glasova nego SDP. mozes mirno spavati.
Joj jeste li gledali večeras, njegove li sreće i ponosa kad ga je Lagumdžija uporedio s Berluskonijem.zoom66 wrote:Baby Blue wrote: fahro, boshnjachki glembaj
Ma zezam se. Zlatko je car careva (barem po dužini mandata). Naročito me se dojmilo kada je na kraju otvoreno rekao:MrMaliJoe wrote:Dobro je da si priznao. Mislio sam da nikad nećeš.Corto Maltese wrote:... to je malo preširoko za moj skučeni um.
Onda si ti corav. Da je diskusija krenula suprotnim tokom... ima li bi uplitanje. Nemoj biti naivan.Lud i ponosan wrote:Nisam primjetio da je imao neki preferencijalni tretman...CharlesBukowski wrote:Budimo posteni pa priznajmo da je Lagumdzija sinoc bio na svom terenu u emisiji sa cijim urednikom redovno sjedi po kafama. Ne volim Radoncica, ali mi i Lagumdzija nije olicenje nekog postenja.
Na ista pitanja su odgovarali, tako da je ova prica (vise ofucana) pregazena uzduz i poprijeko...
Covjek bio najbolji veceras, objektivno, a za to urednik nema ama bas nikakve zasluge!