Lagumdzija-slucajni prolaznik
- stochar
#1 Lagumdzija-slucajni prolaznik
no comment
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
U BiH se ništa ne dešava slučajno, ali imaćete ga, to znam sigurno! Zakon o opljačkanoj imovini, ratnim i poratnim profiterima,...etc.
-
michio
#3 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
- poznanik
#4 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
...pa ni koalicijePipiDugaDevetka wrote:U BiH se ništa ne dešava slučajno...
-
vektor68
-
michio
#6 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Ko nas je vodio dobro smo jos i prosli.
- 1gorstak
#7 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Cuj "no comment" a znas kakva su pravila foruma.stochar wrote:
no comment
- nosara
#8 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Ne kontam sta je poruka ovog klipa...?
-
forza milan
#9 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
cuj sta je poenta? toliko o hrabrosti lagumdzije, eto u tome je poenta.nosara wrote:Ne kontam sta je poruka ovog klipa...?
jos stavlja na glasak na svoje "nacionalno neutralno" ime Zlatko kontajući možda u takvoj prilici zaobiđe streljanje u kasarni, a s Alijom šta bude, ko živ ko mrtav.
- nosara
#10 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
forza milan wrote:cuj sta je poenta? toliko o hrabrosti lagumdzije, eto u tome je poenta.nosara wrote:Ne kontam sta je poruka ovog klipa...?
jos stavlja na glasak na svoje "nacionalno neutralno" ime Zlatko kontajući možda u takvoj prilici zaobiđe streljanje u kasarni, a s Alijom šta bude, ko živ ko mrtav.
Pa nije Lagumdzija spavao u trezoru...
-
iko123
#11 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
gdje's ovdje nesto protiv zlaje, mozda te i dozivotno sada izbace sa foruma i zauvijek ti zabrane da i pomislis na sa-x, jops ce ti uzeti opljackanu imovinu ako Bog da !
-
vektor68
#12 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Prjedcjednik drzave je institucija , koja je nosila ima Aija Izetbegovic, dakle sticena osoba . okolnosti su bile takve da se smjesti u trezor jer vjerovalo da je to siguran objakat.nosara wrote:forza milan wrote:cuj sta je poenta? toliko o hrabrosti lagumdzije, eto u tome je poenta.nosara wrote:Ne kontam sta je poruka ovog klipa...?
jos stavlja na glasak na svoje "nacionalno neutralno" ime Zlatko kontajući možda u takvoj prilici zaobiđe streljanje u kasarni, a s Alijom šta bude, ko živ ko mrtav.![]()
Pa nije Lagumdzija spavao u trezoru...
- Komrad
#13 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Ma to je Zlatko nastimao da se Alija zarobi ....
Dajte nam Kljujica... dole Zlatko
haha
haha
- nosara
#14 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Zlatko pistoljem prisilio pilota da se spusti u Sarajevo... Ostalo je povijest...Komrad wrote:Ma to je Zlatko nastimao da se Alija zarobi ....
haha
- Komrad
#15 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Ma ko ce znati jel pistoljem....nosara wrote:Zlatko pistoljem prisilio pilota da se spusti u Sarajevo... Ostalo je povijest...Komrad wrote:Ma to je Zlatko nastimao da se Alija zarobi ....
haha
Mozda ga je majorizirao u kabini
- nosara
#16 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Komrad wrote:Ma ko ce znati jel pistoljem....nosara wrote:Zlatko pistoljem prisilio pilota da se spusti u Sarajevo... Ostalo je povijest...Komrad wrote:Ma to je Zlatko nastimao da se Alija zarobi ....
haha
Mozda ga je majorizirao u kabini
-
iko123
#17 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
nisam ja neki dan u 60 minuta izjavio da mi je JNA nudila da odem, a ja sam to hrabro odbio ostajuci uz sefa drzave u tom kljucnom trenutku, i nije poslije toga izasao nikakv snimak gdje sam ispao mali mis, i nisam reketario ljude i oduzet cu sam sebi imovinu ako treba, a i vama isto, i legalnu i nelegalnu ako potrajem. i mozes kako hoces, mozes dokle hoces, ali neces dokle oces to sto hoces 
-
Romanija
#18 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Zlatko tad fakat i jest' bio slucajni prolaznik i epizodista. A zasigurno dobije i proljev kad (i ako) vidi ovaj snimak.
- nosara
#19 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Dobra ganga... Haj' jope...!iko123 wrote:nisam ja neki dan u 60 minuta izjavio da mi je JNA nudila da odem, a ja sam to hrabro odbio ostajuci uz sefa drzave u tom kljucnom trenutku, i nije poslije toga izasao nikakv snimak gdje sam ispao mali mis, i nisam reketario ljude i oduzet cu sam sebi imovinu ako treba, a i vama isto, i legalnu i nelegalnu ako potrajem. i mozes kako hoces, mozes dokle hoces, ali neces dokle oces to sto hoces
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#20 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
ne, ti si hrabro dosao na forumiko123 wrote:nisam ja neki dan u 60 minuta izjavio da mi je JNA nudila da odem, a ja sam to hrabro odbio ostajuci uz sefa drzave u tom kljucnom trenutku, i nije poslije toga izasao nikakv snimak gdje sam ispao mali mis, i nisam reketario ljude i oduzet cu sam sebi imovinu ako treba, a i vama isto, i legalnu i nelegalnu ako potrajem. i mozes kako hoces, mozes dokle hoces, ali neces dokle oces to sto hoces
junacina
- nosara
#21 Re: Lagumdzija-slucajni prolaznik
Epizodisti iz SDP-a su spasili drzavne institucije u ratu...Romanija wrote:Zlatko tad fakat i jest' bio slucajni prolaznik i epizodista. A zasigurno dobije i proljev kad (i ako) vidi ovaj snimak.
Ali, ne zamaraj mozak, to je vec kvantni izracun...