LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
-
semirizsvemira
#4501 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Jucer na jedoj tribini rekose da se u Sarajevu zadnje tri godine nisu mogle kupiti zastave sa ljiljanima ili ih je bilo veoma tesko naci . Covjece nisam ni primjetio to ali je izgleda istina . Pa prosle godine na protestima za bebe nisu dali zastavu sa ljiljanima ali jesu cetnicku tj velo srbsku tj jugoslovensku kojaja stajala na Jahorini dok su nas granatirali
-
wolf07
#4502 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
prosle godine sam igrom slucaja bio u jednom selu u Turskoj u kojem zive Bosnjaci. Tek kad sam vidio da doslovce svako vozilo na sebi ima amblem, zastavicu ili bilo sta drugo s ljiljanima ja sam shvatio koliko rijetko se takvo sta vidja u BiH. Evo svi znamo da je Hrvata dosta manje nego Bosnjaka u Bosni i Hercegovini. Hajde sad se malo provozajte i prebrojte sahovnice i ljiljane po drzavi!semirizsvemira wrote:Jucer na jedoj tribini rekose da se u Sarajevu zadnje tri godine nisu mogle kupiti zastave sa ljiljanima ili ih je bilo veoma tesko naci . Covjece nisam ni primjetio to ali je izgleda istina . Pa prosle godine na protestima za bebe nisu dali zastavu sa ljiljanima ali jesu cetnicku tj velo srbsku tj jugoslovensku kojaja stajala na Jahorini dok su nas granatirali
- ultima_palabra
#4503 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Kad ste ušli u koaliciju sa njimHavatar wrote:nema materijalaThe BEN10 wrote:Zaledila nam se ova tema skroz...