LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

semirizsvemira

#4501 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by semirizsvemira »

Jucer na jedoj tribini rekose da se u Sarajevu zadnje tri godine nisu mogle kupiti zastave sa ljiljanima ili ih je bilo veoma tesko naci . Covjece nisam ni primjetio to ali je izgleda istina . Pa prosle godine na protestima za bebe nisu dali zastavu sa ljiljanima ali jesu cetnicku tj velo srbsku tj jugoslovensku kojaja stajala na Jahorini dok su nas granatirali
wolf07

#4502 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by wolf07 »

semirizsvemira wrote:Jucer na jedoj tribini rekose da se u Sarajevu zadnje tri godine nisu mogle kupiti zastave sa ljiljanima ili ih je bilo veoma tesko naci . Covjece nisam ni primjetio to ali je izgleda istina . Pa prosle godine na protestima za bebe nisu dali zastavu sa ljiljanima ali jesu cetnicku tj velo srbsku tj jugoslovensku kojaja stajala na Jahorini dok su nas granatirali
prosle godine sam igrom slucaja bio u jednom selu u Turskoj u kojem zive Bosnjaci. Tek kad sam vidio da doslovce svako vozilo na sebi ima amblem, zastavicu ili bilo sta drugo s ljiljanima ja sam shvatio koliko rijetko se takvo sta vidja u BiH. Evo svi znamo da je Hrvata dosta manje nego Bosnjaka u Bosni i Hercegovini. Hajde sad se malo provozajte i prebrojte sahovnice i ljiljane po drzavi!
ultima_palabra

#4503 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by ultima_palabra »

Havatar wrote:
The BEN10 wrote:Zaledila nam se ova tema skroz...
nema materijala :lol:
Kad ste ušli u koaliciju sa njim :mrgreen:
Post Reply