ktlzi wrote:
A ići oštro protiv SDA je isto što i udružiti se sa neprijateljima ove države i sustavno je uništavati?
Zar nije to ono što Lagumdžija radi od kako se dograbio vlasti?
Ova jaranova teorija nije za odbaciti ali ja imam mnogo gluplju.
Šta misliš o tome kako Lagumdžija rušeći državu pokušava osvojiti glasačko tijelo u R.S-u i pokazati Srbima da je mnogo sposobniji i lukaviji od Dodika.
Valja li ova, a?
Ne može se reći da Zlajo od početka ide oštro na SDA kada je s njima koalirao. Dobro, iskrenja između njih će uvijek biti, to su dvije stranke koje se ipak ponajprije bore za bošnjačko biračko tijelo. Ali znali su oni naći zajednički jezik. A sada SDA ne dolazi u obzir čak ni u Srebrenici. Znakovita je to promjena.
I ja bih rekao da su Tihić a pogotovo Izetbegović stvarno glupo postupali s tim veličanjem Turske. Mislim, Europljanima nije drago ni da im Amerikanci vode glavnu riječ a još najbolje da će Turke trpiti. Naravno, Turci mogu i trebaju biti partneri al ne mogu biti glavni. EU to neće dopustiti. A ovi se uhvatili Turaka k'o da će se sutra-prekosutra pridružiti Turskoj a ne Europskoj uniji. Zaista glupa politika i ne bih se čudio da je upravo Europljanima prekipjelo pa su Zlaji dali mig da nagazi Tihića do kraja.
Drugo, doista mislim da je malo vjerojatno da Zlajo pokušava osvojiti glasačko tijelo u RS. Ma nema te politike i nema te sposobnosti da ta ekipa glas daje nekom Bošnjaku iz Sarajeva prije nego svom Srbinu iz Banja Luke.[/quote]
Dakle Zlaja nas prodaje u bescjenje kako bi nas spasio od turskog zuluma!??
Ma nemoj??
A ja mislio da je svojom dvoličnom, licemjernom i neprincipijelnom politikom doveo svoju guzicu u opasnost pa se ne libi ni od čega da je sačuva.
A za srpske glasove se ne bih smio kladiti, očigledno je da Zlaja mnogo bolje i učinkovitije radi ono što Dodik nije bio u stanju. Cijenim da mu popularnost u manjem BH entitetu iz dana u dan raste.