mani se ba dzamija, vehabija, arapskih terorista... ima li sta konkretnijezavrzlama wrote:npr. stavili u dzepove pojedinaca preko 7 milijardi $%tacno* wrote:nidje veze...zavrzlama wrote:Ako znamo da SDA krade,rusi i tezi bosnjakistanu,cemu zamjerka Lagumdziji,sto kao saveznika u rusenju SDA ponekad koristi dodika osvjedocenog cetnika i neprijatelja BIH....Mislim da nije korektno sto ostale probosanske stranke kuze sa strane i borbu za rusenje SDA prewpustaju samo SDP-u,nadajuci se da ce se SDP istositi dok srusi SDA,pa ce oni ujahati pobjednicki...potrebana je siroka lepeza proboh stranka da se zada konacni udarac SDA stranci koja je ekonomski,politicki i strateski nanijela mnogo stete izgradnji BIH...
Lagumdzija ne prodaje drzavu za veceru,nego veceru za drzavu...
- nabroj mi sve sto je SDa uradila (nakon rata i agresije) na rusenju drzave
- nabroj mi sve SDP apelacije prema ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti (bilo cega)
...nisam ni glasac ni simpatizer SDA a ni drugih uhljebljenih i privatnih stranaka...
-oprali xy miliona dolara(gdje god vidis zgodno mjesto ti dzamiju posadi) koalirajuci sa sumljivim arapskim emisarima kobiva gradili dzamije a prali novac namijenjen povratnicima
-odbili Boyla a uzeli Softica da propadne tuzba protiv srbije za genocid i agresiju na BIH..
- stvorili sigurno utociste za vehabije,arapske teroriste i skoro pretrvorili sekularne,mirne,saburli bosnjake u teroristicku grupu opasnu za zapadni svijet
- Islamizirali institucije,
-Ubacili vjeru u politiku
-itd itd itd.
"I SNSD i SDA imaju svoje razloge protiv ponašanja i politike koju vodi lider SDP-a Zlatko Lagumdžija. Iskreno govoreći, s Lagumdžijom imam prećutni dogovor o rušenju BiH, a ne s Tihićem i SDA“, ustvrdio je Dodik i dodao da mu je „drago što se rušenju BiH pridružio i Lagumdžija, te da niko nema namjeru da ga u tome sprečava“.