LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
- Arteta
#1076 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Malo citam po cetnickim forumima i da se primjetiti velika ljubav cetnika prema Lagumdziji.
On je melem za njihove oci.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1077 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Nema bolje promidžbe SDA-u od tebe... Dok je nika @jose mujica SDA ne treba da se boji za svoju budućnost. Pored tebe, Dragog Vođe i još par likova, SDA sjedi skrštenih ruku u Mehmeda Spahe i sprema se za vlast 2014JoseMujica wrote:Kato ne dozvoli da te anamon Cmoljo isprovocira...zauzmi poziciju u karakter stavu i bez upozorenja Islamskom dekleracijom u glavu
jer zadnja slamka spasa je Snaga BiH
jerbo i kad Snaga BiH prodaje državu, legitimizira rezultate genocida i pljuje po kostima mrtvih onda je to za dobrobit BiH...jedino je loše za državu kad je Snaga u opoziciji
ps... Vrlo je naukusno asociranje na to da sam ko muslimanka. Ne samo da to uopće nisam, nego tvoj komentar nosi ozbiljan prizvuk šovinizma. Ali, kako si na crvenoj liniji i ne očekujem moderatorsku reakciju
-
miki.ba
#1078 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Ljubav prema Zlaji prevazilazi granice.Arteta wrote:Malo citam po cetnickim forumima i da se primjetiti velika ljubav cetnika prema Lagumdziji.
PS. Promjene...ale,ale,ale.
Last edited by miki.ba on 01/11/2012 18:55, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1079 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
ja stvarno ne znam kako si ti opstala na ovom forumu od silne represije...KatarinaKosaca wrote:
Nema bolje promidžbe SDA-u od tebe... Dok je nika @jose mujica SDA ne treba da se boji za svoju budućnost. Pored tebe, Dragog Vođe i još par likova, SDA sjedi skrštenih ruku u Mehmeda Spahe i sprema se za vlast 2014
ps... Vrlo je naukusno asociranje na to da sam ko muslimanka. Ne samo da to uopće nisam, nego tvoj komentar nosi ozbiljan prizvuk šovinizma. Ali, kako si na crvenoj liniji i ne očekujem moderatorsku reakciju
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1080 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Više sam bila u banovicima nego ovdje, nego mislim ono, šovinističke komentare nikad nisam imala, tipa ovog na koji sam reagirala. a isto bih reagirala i da je šovinizam prema jevrejima ioli srbima ili nekom drugom, kao što je bio prema muslimanima...Chmoljo wrote:ja stvarno ne znam kako si ti opstala na ovom forumu od silne represije...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1081 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
kritika političkog pamfleta "Islamska deklaracija" predstavlja vrijeđanje muslimana?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1082 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
KatarinaKosaca wrote:Nema bolje promidžbe SDA-u od tebe... Dok je nika @jose mujica SDA ne treba da se boji za svoju budućnost. Pored tebe, Dragog Vođe i još par likova, SDA sjedi skrštenih ruku u Mehmeda Spahe i sprema se za vlast 2014JoseMujica wrote:Kato ne dozvoli da te anamon Cmoljo isprovocira...zauzmi poziciju u karakter stavu i bez upozorenja Islamskom dekleracijom u glavu
jer zadnja slamka spasa je Snaga BiH
jerbo i kad Snaga BiH prodaje državu, legitimizira rezultate genocida i pljuje po kostima mrtvih onda je to za dobrobit BiH...jedino je loše za državu kad je Snaga u opoziciji
a da da baš jesam na klix red line iako bih više volio da imam skromnu kuću 1/2 na Poljinama u komšiluku Velikog vođe naravno
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1083 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
jestel puske otkopali?
- JoseMujica
#1084 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
evo Sratko gost u Dnevniku na FTV-u....prije godinu ovo bi bio samointervju 
-
Lug
#1085 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Arteta wrote:Malo citam po cetnickim forumima i da se primjetiti velika ljubav cetnika prema Lagumdziji.
Da se nisu "posvadjale" stranke SDA i SDP, Dodik (Srbija) ne bi mogao nikakve uslove postavljati ili izjavljivati da ce saradjivati sa onim ko da vise. A oni se "posvadjase" ni manje ni vise nego zbog budjeta (?), ne mogu vjerovati kakav je to "trivijalan" razlog svadje da bi nas doveli u ovu situaciju. Znali su oni dobro u kakvu ce situaciju dovesti i drzavu i patriote BiH zbog toga.. i nemojte vise o tome kako su naivni itd..nije tacno, vrlo dobro oni znaju i umiju. Stvar je vrlo jednostavna, svadja je dogovorena da bi se radilo ovo sto se radi. Izdaja svih poginulih i silovanih i ranjenih, nastoji se entitetima dati drzavnost. Sprijeciti svim sredstvima..!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1086 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
hajd gledaj da nam prepricasJoseMujica wrote:evo Sratko gost u Dnevniku na FTV-u....prije godinu ovo bi bio samointervju
- JoseMujica
#1087 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Lug nisu to trivijalni razlozi...SDA je bila nezadovoljna koliko para ide pod njihovu šapu pred izbore 2012-te
- zeko071
#1088 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
veceras suljagic,bivsi sdp ministar,kaze da je jedino jos samo abdic prodao drzavu za fotelju...
-
Doktor29
#1089 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Slusam sada na RTRS da je Tornjak potvrdio kandidaturu za ministra sigurnosti

- zeko071
#1090 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
radoncic ministar sigurnosti????Doktor29 wrote:Slusam sada na RTRS da je Tornjak potvrdio kandidaturu za ministra sigurnosti![]()
-
VjecitiStudent
#1091 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Prije godinu dana taj bi program trebao biti zabranjen za mladje od 18 godina.JoseMujica wrote:evo Sratko gost u Dnevniku na FTV-u....prije godinu ovo bi bio samointervju
- JoseMujica
#1092 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
omgDoktor29 wrote:Slusam sada na RTRS da je Tornjak potvrdio kandidaturu za ministra sigurnosti![]()
- JoseMujica
#1093 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
ma mislio sam pri pisanju ove najave spomenuti mastrubaciju, onanisanje, drkanje ali reko neću zbog mlađe raje i dama:DVjecitiStudent wrote:Prije godinu dana taj bi program trebao biti zabranjen za mladje od 18 godina.JoseMujica wrote:evo Sratko gost u Dnevniku na FTV-u....prije godinu ovo bi bio samointervju
- %tacno*
#1094 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
ovaj put nema potrebeplain vanilla wrote:jestel puske otkopali?
slucajni prolaznik ce to zavrsiti na drugi nacin...
-
Doktor29
#1095 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Da, kazu da je potvrdio svoju kandidaturu za ministra i usput (snimak) je ispalio par recenica vezano za 17. godina najteze vlasti, kriminalna hobotnica itdzeko071 wrote:radoncic ministar sigurnosti????Doktor29 wrote:Slusam sada na RTRS da je Tornjak potvrdio kandidaturu za ministra sigurnosti![]()
- JoseMujica
#1096 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
ako Tornjak postane ministar sigurnosti premijerno ćemo gledati
UTEMELJITELJ vs. STVORITELJ
prvi bh 3D film
prvi bh 3D film
- %tacno*
#1097 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Prvo ih nabijem, tako da u startu rascistimo sa tim a drugo, iste su oni ove ponude imali godinama i da su htjeli, davno bi pristali.JoseMujica wrote:![]()
ne podržavam ovo što Sratko danas radi ali mi se još više od toga gadi pranje SDA preko Sratkovih talova sa Mićom.
A sve bi dali da su na Sratkovom mjestu
Ne smeta Dodiku VSTV od juce. Godinama on udara na tu instituciju. Nije uspio naci IZDAJNIKA do sada ali eto i vrijeme i situacija se poklopile da probaju nesto uciniti.
Nadam se da od toga nece biti nista jer su mu to i ambasadori danas jasno porucili u B,Luci
SDA je samo u nizu onih koji su ovo uocili a nemaju na sta biti ljubomorni jer su imali te ponude odavno.
-
VjecitiStudent
#1098 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Kako ono bjese, "Godzila protiv Megalona"?JoseMujica wrote:ako Tornjak postane ministar sigurnosti premijerno ćemo gledati
prvi bh 3D film
I Cecile B. DeMile bi nam pozavidio
Molim da se paznja obrati na tornjeve na slici
- Banksy
#1099 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Ako je gost kod A. Avram onda će to ličiti na one od prije godinu dana ...VjecitiStudent wrote: Prije godinu dana taj bi program trebao biti zabranjen za mladje od 18 godina.
Last edited by Banksy on 01/11/2012 20:09, edited 1 time in total.
-
Lug
#1100 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
cuj...znao sam da ce se zakaciti na to "trivijalni". Pa vidis da sam stavio navodnike, da nije trivijalni bukvalno, ali sve sto je nastupilo poslije i ovo danas cini to pitanje puuuno manje bitno i samim tim trivijalno, jer ponavljam ovo sto je nastupilo je samo posljedica toga. Pa jebemu patka rade nas ti politicari evo vec 20 g. i nikad nauciti. da podsjetim kako je Gebels (jebiga ..) to rekao, Svijet je samo jedna velika pozorisna scena na kojoj se odigravaju igre za narod.JoseMujica wrote:Lug nisu to trivijalni razlozi...SDA je bila nezadovoljna koliko para ide pod njihovu šapu pred izbore 2012-te
Bilo kako bilo izdaja je ocita...i nikako bjezati pod skute sda.