Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

JThomas

#26 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by JThomas »

exliberal-ex wrote:
Better Man wrote:Nije Željko izdao SDP, već je SDP izdao Željka i sve one poštene koji su vjerovali da će SDP nakon izbora 2010. godine krenuti u obračun sa lopovlucima i kriminalom prethodne vlasti, a oni umjesto toga koalirali sa SDA.

Jedini dio sa kojim se slazem jest da je SDP izdao svoje glasac. Sto se tice Komsica, ako si clan od "malih nogu" ako podrzavas I slijedis stranku godinama , ako zauzimas jedno od glavnih stranackih pozicija, ako dozvolis da te stranka imenuje na poziciju clana Predsjednistva dvaput I onda odjednom odlucis da napustis...jel to stranacka izdaja?..ako je zaista socialdemokrata mogao je da ustane I javno prozove slucajnog prolaznika I trenerku...zasto to nije uradio, zasto nije javno poceo da proziva svoje drugove, gdje je ta socialdemokratija nestala?
Tim potezom je mogao da postavi SDP na evropski nivo I da privuce glasace I sa srpske I hrvatske strane...ma jok...umjesto toga dozvolio je da ga postavljaju na te pozicije ti isti lopovi koje sad kobajagi proziva........posto je takva situacija onda jest izdaja...izdaja tih istih glasaca koji su isli za njim nadajuci se necem boljem .....ustvari prije bih rekao s kim si onakav si

ps
nemoj da pomislis da sam ja Lagumdjijin igrac, ja sam davno napisao na ovom forumu ( prije prijasnjih izbora) da je SDP stranka jednog lica I da je u sustini SDA ofarbana u crveno....napadnut sam od mnogih na ovom forumu ali ...dokazalo se da sam u pravu
:lol:

mogao je dobiti nogu iz stranke umjesto da ode sam. eto to je mogao.

i zašto je izdaja bilo koga, bilo čega otići iz stranke sa čijom politikom se više ne slažeš? dok god se to u nas tako gleda, hajra neće ni biti. a lagumdžijin SDP ih je nešto mnogo izdalo, i većih i boljih od komšića.
VjecitiStudent

#27 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by VjecitiStudent »

Još samo TRI dana i zbogom žohari :evil:
branimir stulic

#28 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by branimir stulic »

...Ali kad rece: " a da ima Boga...." hahahahahahahahah Slucajni prolaznik je nacisto pukao...
4% Zlatane... ne vise od 4%
svi odose od tebe banditu jedan narcisoidni. Spetljao si se sa Kuntom i Pantom i sada ti niko ne valja.. Nama kojima su SDA ovci prozore razbijali 1990, 1991. 1996.1997. zbog ljubavi prema socijaldemokratiji, okrenuo si licno ti ledja ispetljao se s njima... NIjazu DUrakovicu si govorio da je Pijana budala.. ti i tvoji odjucerasnji socijaldemokrati.
Zelim ti dug zivot i da ti stranka ne predje izborni prag i da izgubite na sudu sve nekretnine koje ste dobili naguzove...
VjecitiStudent

#29 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by VjecitiStudent »

branimir stulic wrote:...Ali kad rece: " a da ima Boga...." hahahahahahahahah Slucajni prolaznik je nacisto pukao...
4% Zlatane... ne vise od 4%
svi odose od tebe banditu jedan narcisoidni. Spetljao si se sa Kuntom i Pantom i sada ti niko ne valja.. Nama kojima su SDA ovci prozore razbijali 1990, 1991. 1996.1997. zbog ljubavi prema socijaldemokratiji, okrenuo si licno ti ledja ispetljao se s njima... NIjazu DUrakovicu si govorio da je Pijana budala.. ti i tvoji odjucerasnji socijaldemokrati.
Zelim ti dug zivot i da ti stranka ne predje izborni prag i da izgubite na sudu sve nekretnine koje ste dobili naguzove...
Još kad krenu srat o boji ljevice, trebaće mi vremena da opet crvenu zavolim :-)
branimir stulic

#30 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Koja bolan ljevica.... sve ratni i postratni profiteri.. Od Damira Hadzica do Lagumdzije... Banditi. Pogledaj im samo imovinske kartone. Fuj
omega369

#31 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by omega369 »

Sto je najgore, instalirace bakira h. za bosnjackog clana predsjednistva, mada ce tako sami sebi dugorocno zabiti noz u ledja. mozda je i tako bolje :wink:
branimir stulic

#32 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Ma nema sanse Hadziomerovic.. nema sanse. Nije on meni mrzak ali... ovaj njegov bezmudi sef... Sto se on nije kandidovao da vidi koliko ga narod voli?
JThomas

#33 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by JThomas »

zlaja jeste puk'o, ali nije toliko puk'o i zna dobro koliko ga narod voli. on bi dobio jedno duplo manje glasova i od partije.
Država

#34 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by Država »

Mahala priča da će Željko još 4 godine biti na državnim jaslama, t.j, u Parlamentu BiH. Malo bih ja sviju njih kod privatnika da rade, pa da vidiš ljepote...

:sax:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#35 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by KatarinaKosaca »

Država wrote:Mahala priča da će Željko još 4 godine biti na državnim jaslama, t.j, u Parlamentu BiH. Malo bih ja sviju njih kod privatnika da rade, pa da vidiš ljepote...

:thumbup:
L u c i f e r

#36 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by L u c i f e r »

Majke mi ću se nakaniti da glasam samo radi ovog šupka i onog uhljupa bakira...
XXS

#37 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by XXS »

Ovaj napad znaci samo jednu stvar. Zlatku se ne svidja sta je vidio u predizbornim anketama.
Država

#38 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by Država »

Boli neka stvar i Zlaju i Komšića što ja u ova doba radim PDV. Ih kako bih ja to upregnuo da radi...

seln

#39 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by seln »

exliberal-ex wrote:
Better Man wrote:Nije Željko izdao SDP, već je SDP izdao Željka i sve one poštene koji su vjerovali da će SDP nakon izbora 2010. godine krenuti u obračun sa lopovlucima i kriminalom prethodne vlasti, a oni umjesto toga koalirali sa SDA.

Jedini dio sa kojim se slazem jest da je SDP izdao svoje glasac. Sto se tice Komsica, ako si clan od "malih nogu" ako podrzavas I slijedis stranku godinama , ako zauzimas jedno od glavnih stranackih pozicija, ako dozvolis da te stranka imenuje na poziciju clana Predsjednistva dvaput I onda odjednom odlucis da napustis...jel to stranacka izdaja?..ako je zaista socialdemokrata mogao je da ustane I javno prozove slucajnog prolaznika I trenerku...zasto to nije uradio, zasto nije javno poceo da proziva svoje drugove, gdje je ta socialdemokratija nestala?
Tim potezom je mogao da postavi SDP na evropski nivo I da privuce glasace I sa srpske I hrvatske strane...ma jok...umjesto toga dozvolio je da ga postavljaju na te pozicije ti isti lopovi koje sad kobajagi proziva........posto je takva situacija onda jest izdaja...izdaja tih istih glasaca koji su isli za njim nadajuci se necem boljem .....ustvari prije bih rekao s kim si onakav si

ps
nemoj da pomislis da sam ja Lagumdjijin igrac, ja sam davno napisao na ovom forumu ( prije prijasnjih izbora) da je SDP stranka jednog lica I da je u sustini SDA ofarbana u crveno....napadnut sam od mnogih na ovom forumu ali ...dokazalo se da sam u pravu
Ako hoces vec da nekog kritikujes, kritikuj svoje: Dodika, Zeljku....
seln

#40 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by seln »

Država wrote:Boli neka stvar i Zlaju i Komšića što ja u ova doba radim PDV. Ih kako bih ja to upregnuo da radi...

OK, culi smo...imas li nesto smisleno za reci?
exliberal-ex

#41 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by exliberal-ex »

seln wrote:
exliberal-ex wrote:

ps
Ako hoces vec da nekog kritikujes, kritikuj svoje: Dodika, Zeljku....
Vidis ja nisam is RS nego iz Sarajeva...e pa posto sam iz Sarajeva, posto jos imam familije koja zivi tamo, posto imam imovinu onda mogu da I kritikujem....ili to nesmijem posto sam "cetnik"
biske

#42 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"

Post by biske »

prokleta je amerika... :lol:
Post Reply