Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
- biske
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#2 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
opet padobranac uskoči da truni .dufon wrote:"bez dlake na jeziku"
Željko je izdao 300.000 ljudi koji su mu vjerovali
Drug Zlatko: Poručite ljudima koji žele glasati za njega, kad je izdao nas, izdaće i vas.
- Adriatic
#3 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
A o kakvom se izdavanju radi?
I šta se to još ovdje ima izdati?
I šta se to još ovdje ima izdati?
- Better Man
#4 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Nije Željko izdao SDP, već je SDP izdao Željka i sve one poštene koji su vjerovali da će SDP nakon izbora 2010. godine krenuti u obračun sa lopovlucima i kriminalom prethodne vlasti, a oni umjesto toga koalirali sa SDA.
-
doktor78
#5 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
...
Last edited by doktor78 on 09/10/2014 12:07, edited 1 time in total.
- dustaban
#6 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Grohotom se smijem - Lagumdzija optuzuje nekog za izdaju!

- Sinapsa
#7 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Po meni nije problem sto je usao u koaliciju sa SDA....pa mora sa nekim bilmezima uci u koaliciju...a sta ce drugo? Problem je sto je izdao zelju naroda BiH za uspostavljanjem pravne drzave, suzbijanjem korupcije, zaposljavanjem itd....sa tom pricom bi SDA morala da poklekne i ispadne dio problema a ne dio rjesenja...Al´danas znamo bolje...SDP je dio tala...Better Man wrote:Nije Željko izdao SDP, već je SDP izdao Željka i sve one poštene koji su vjerovali da će SDP nakon izbora 2010. godine krenuti u obračun sa lopovlucima i kriminalom prethodne vlasti, a oni umjesto toga koalirali sa SDA.
- Better Man
#8 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Problem jeste što je ušao u koaliciju sa SDA, jer su izbore dobili na kritici korumpirane i nesposobne vlasti SDA, tj. zbog toga su građani glasali za njih, a onda su ih izdali zadržavanjem te iste SDA u vlasti.Sinapsa wrote:Po meni nije problem sto je usao u koaliciju sa SDA....pa mora sa nekim bilmezima uci u koaliciju...a sta ce drugo? Problem je sto je izdao zelju naroda BiH za uspostavljanjem pravne drzave, suzbijanjem korupcije, zaposljavanjem itd....sa tom pricom bi SDA morala da poklekne i ispadne dio problema a ne dio rjesenja...Al´danas znamo bolje...SDP je dio tala...Better Man wrote:Nije Željko izdao SDP, već je SDP izdao Željka i sve one poštene koji su vjerovali da će SDP nakon izbora 2010. godine krenuti u obračun sa lopovlucima i kriminalom prethodne vlasti, a oni umjesto toga koalirali sa SDA.
- Better Man
#9 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Od SDA nema gorih. HDZ je jednak njima. I za tvoju informaciju SDP je na državnom nivou u koaliciji sa HDZ-om, a isti su pokušali uvesti u Federalnu vladu, i nisu uspjeli.dufon wrote:Cekaj, a kakav je deal napravio Komsic sa HDZ i SBB? Je li to SDA losija od HDZ?Better Man wrote:Nije Željko izdao SDP, već je SDP izdao Željka i sve one poštene koji su vjerovali da će SDP nakon izbora 2010. godine krenuti u obračun sa lopovlucima i kriminalom prethodne vlasti, a oni umjesto toga koalirali sa SDA.
-
Pol_Pot
#10 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Poruka budućim SDP glasačima i simpatizerima: Izdali su nas, izdati će i vas.
- It_is_a_Leclerc
#11 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Zanimljiv je spisak ljudi koji su "izdali SDP" otkako njime vlada neuništivi Zlatko. Od Bogića Bogićevića, preko Ive Komšića, Mire Lazovića, Nijaza Durakovića, pa evo sad i do Željka Komšića. Da se živ čovjek zapita do koga je.
- Better Man
#12 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Da, u opoziciju. Da su to uradili, sad bi pomeli izbore i imali bi minimum 400 hiljada glasova.dufon wrote:
I inace nije li Komsic pravio talove sa Covicem? Nije li olajavao Silajdzica svakom stranom diplomati dok je Radmanovica hvalio, kako se moze procitati iz diplomatskih depesa SAD, mislim nije li to malo "samoubilacki", ono i on i Silajdzic se kao zalazu za BiH i onda prodju izbori, Komsic drvlje kamenje na SIlajdzica, a Dodikovca Radmanovica koji je protiv BiH, hvali?
Cudno mi to "zalaganje" za BiH?
- ilkbahar
#13 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
nestaju postovi samo tako ehehehe
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#14 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Pa zahvaljujuci Komsicu je i dobio glasove na proslim izborima inace bi bio debela opozicija!!!
- DaysleepeR
-
JedanMova
#16 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Ne mogu da vjerujem da ima neko ko pusi ovu foru...dufon wrote:
Zlaja je puko ko tromblon. Zaboravlja da je on bio sef proteklih 16 godina doticnom i zaboravlja da je doticni do prije 2 godine izvrsavao njegove zamisli. Zaboravlja da je on sam na budzetu "malo" duze i zaboravlja jos jednu jako vaznu stvar...
-
JedanMova
#17 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Komsije i prijatelji kazu da se kod Lagumdzije u posljednje vrijeme cesto zna cuti ova pjesma
- Sinapsa
#18 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Nisu nestali, nego je kolega u dvije minute otvorio dvije teme slicnog naziva...ilkbahar wrote:nestaju postovi samo tako ehehehe
- Sinapsa
#19 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
JedanMova wrote:Komsije i prijatelji kazu da se kod Lagumdzije u posljednje vrijeme cesto zna cuti ova pjesma
kazu da se i ova vrti...
-
m_l
#20 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
"Odakle vam pare za najvece razglase k'o da pjevaju oba Halida..." 
- exliberal-ex
#21 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Better Man wrote:Nije Željko izdao SDP, već je SDP izdao Željka i sve one poštene koji su vjerovali da će SDP nakon izbora 2010. godine krenuti u obračun sa lopovlucima i kriminalom prethodne vlasti, a oni umjesto toga koalirali sa SDA.
Jedini dio sa kojim se slazem jest da je SDP izdao svoje glasac. Sto se tice Komsica, ako si clan od "malih nogu" ako podrzavas I slijedis stranku godinama , ako zauzimas jedno od glavnih stranackih pozicija, ako dozvolis da te stranka imenuje na poziciju clana Predsjednistva dvaput I onda odjednom odlucis da napustis...jel to stranacka izdaja?..ako je zaista socialdemokrata mogao je da ustane I javno prozove slucajnog prolaznika I trenerku...zasto to nije uradio, zasto nije javno poceo da proziva svoje drugove, gdje je ta socialdemokratija nestala?
Tim potezom je mogao da postavi SDP na evropski nivo I da privuce glasace I sa srpske I hrvatske strane...ma jok...umjesto toga dozvolio je da ga postavljaju na te pozicije ti isti lopovi koje sad kobajagi proziva........posto je takva situacija onda jest izdaja...izdaja tih istih glasaca koji su isli za njim nadajuci se necem boljem .....ustvari prije bih rekao s kim si onakav si
ps
nemoj da pomislis da sam ja Lagumdjijin igrac, ja sam davno napisao na ovom forumu ( prije prijasnjih izbora) da je SDP stranka jednog lica I da je u sustini SDA ofarbana u crveno....napadnut sam od mnogih na ovom forumu ali ...dokazalo se da sam u pravu
- _mufljuz_
#22 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
daleko od toga da gotivim Narcisoidnog Prolaznika - no medjutim sustinski je u ovom izlaganju u pravu....dufon wrote:
definitivno Komsic osim galame nista nije napravio za tih izrecenih 16g - e sad sta je onda SDP ucinio ako Komsic nije nista ucinio 14 tih godina je drugi par cipela.... uglavnom bagra zeljna fotelja vlasti i zastite profiterskih operacija u vidu legalizacije osobnosti na politickim foteljama....
- omega369
#23 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
sreca pa ga neko spomenu. nista ne bi bilood skupa da ga neko ne spomenu
sto ti je sreca

sto ti je sreca
-
JedanMova
#24 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
"...Al nek si ga spomenuo..."omega369 wrote:sreca pa ga neko spomenu. nista ne bi bilood skupa da ga neko ne spomenu![]()
![]()
sto ti je sreca
- Država
#25 Re: Lagumdzija o Komsicu: "Izdao je nas, izdati ce i vas"
Mene kod Komšića nervira što redovno gledam kako službena vozila stoje satima ispred njegovog nebodera i čekaju ga da krene na posao. Ponekad ga čekaju i do 13 h, a onda juriš...
... doduše, iducka mi na živac što se ljubi u usta sa Fahraonom...

... doduše, iducka mi na živac što se ljubi u usta sa Fahraonom...