Lagumdzija izbliza

Post Reply
seln

#276 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

wizzard wrote: hahaha
jah. ukljuci se i ti u nagradno pitanje:
sta se desilo na kongresu 2005. godine
To, izgleda najbolje znaju u StranciDroljaiAlapaca...
cartman

#277 Re: Lagumdzija izbliza

Post by cartman »

Ja ne znam kako ovi iz SDA imaju obraza ista o Zlajketu govorit? Niko ne spori da je Zlajke imo kixeva, da i on ima oraha u padje, al pobogu... nemojte da vazemo orahe :D I ako nista, ako su svi notorni kriminalci i ublehe, ja bi opet za Zlajketa glasoVO samo zato jer je akademski obrazovan co'jk alaaami :D
seln

#278 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

cartman wrote:Ja ne znam kako ovi iz SDA imaju obraza ista o Zlajketu govorit? Niko ne spori da je Zlajke imo kixeva, da i on ima oraha u padje, al pobogu... nemojte da vazemo orahe :D I ako nista, ako su svi notorni kriminalci i ublehe, ja bi opet za Zlajketa glasoVO samo zato jer je akademski obrazovan co'jk alaaami :D
Ja nisam glasao ni za Zlatka, ni za bilo kojeg pojedinca, vec za ideju.
Je li Zlatko arogantan? Jeste.
Zasto? Vjerovatno pogleda politicke idole ovakvih kao @wizzard..pa onda ima sve razloge da bude.
wizzard

#279 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

pa nemoze trezvenije. SDP (kao ideja, naravno daleko od toga sto imamo na terenu) bez protukandidata, da nije zalosno bilo bi smijesno.

a reci cu ti sad sta se desilo 2005. godine, jedini protukandidat, koji se zamisli drznuo na takvo nesto, neslavno je zavrsio, raspusten kantonalni kongres..itd itd..

pitanje broj 3.
na vanrednom kongresu 2002. godine, kako je lagumdzija izabran?
seln

#280 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

wizzard wrote:pa nemoze trezvenije. SDP (kao ideja, naravno daleko od toga sto imamo na terenu) bez protukandidata, da nije zalosno bilo bi smijesno.

a reci cu ti sad sta se desilo 2005. godine, jedini protukandidat, koji se zamisli drznuo na takvo nesto, neslavno je zavrsio, raspusten kantonalni kongres..itd itd..

pitanje broj 3.
na vanrednom kongresu 2002. godine, kako je lagumdzija izabran?
Opet kazem, to zna dragi Allah i SDa...ko drukcije kaze, klevece i laze.
A fakat su neki otisli iz stranke...pa neke pare pronevjeravali, dobijali 0,0....% glasova itd.
wizzard

#281 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

seln wrote:
cartman wrote:Ja ne znam kako ovi iz SDA imaju obraza ista o Zlajketu govorit? Niko ne spori da je Zlajke imo kixeva, da i on ima oraha u padje, al pobogu... nemojte da vazemo orahe :D I ako nista, ako su svi notorni kriminalci i ublehe, ja bi opet za Zlajketa glasoVO samo zato jer je akademski obrazovan co'jk alaaami :D
Zasto? Vjerovatno pogleda politicke idole ovakvih kao @wizzard..pa onda ima sve razloge da bude.
haha:)
dolazimo na svoje:)

glasao za ideju. blago tebi. logika 0 bodova.
zlatko arogantan, nek si priznao, iako je zasluzio teze kvalifikacije.
Da nije zlatka i slicnih, SDP bi bio jako ozbiljna partija. nazalost nije i nece biti u blizoj buducnosti. ovako su neozbiljni.
cartman

#282 Re: Lagumdzija izbliza

Post by cartman »

seln wrote:

Nisam ni ja, al rekoh da uletim ko wizzardi,vozdra raje,letechi ramizi, al s druge strane :D

@Wizzard a jel SDA ozbiljna stranka ? :D
wizzard

#283 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

u komparaciji sa SDPom jeste. najozbiljnija je u BiH.

ne forsiram ja SDA koliko forsiram istinu. beze je sto svi vi placenici neozbiljno komentarisete na ovim temama i iznosite dosta lazi o prudskom sporazumu i sl.

ono sto nema podlogu za branit to mi ne pada na pamet. pogledaj ima li mojih postova na temi o brankovicu.

malo ozbiljnosti fali i vama.al to vam je do stranke jer vas stanca direktivama. pozdrav partizani :run:
seln

#284 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

wizzard wrote:
seln wrote:
haha:)
dolazimo na svoje:)

glasao za ideju. blago tebi. logika 0 bodova.
zlatko arogantan, nek si priznao, iako je zasluzio teze kvalifikacije.
Da nije zlatka i slicnih, SDP bi bio jako ozbiljna partija. nazalost nije i nece biti u blizoj buducnosti. ovako su neozbiljni.
Slusaj, vas "da-nije-Zlatka-glasao-bih-za-SDP" sam vidio vec previse..tako da znam da je u pitanju lafina.
Inace, sta se ti kao clan SDA brines za SDP? Bolje za vas ako Zlatko ostane, pobjeda vam je sigurna.
Ili ipak osjecas da je samo tako nabrijan tip kao Zlatko sposoban da se nosi sa vasim ulicarskim metodama?
cartman

#285 Re: Lagumdzija izbliza

Post by cartman »

ma slazem se ja s tobom Carobnjache, al znas kako je... ja dobivam po marku za svaki post protiv najbolje stranke svijeta SDA, a za svaku temu 5aka jarane, tako da nemam vremena da kazem ono sto mislim. Zlajke daje dobru lovu,sta ces, mora se od neceg i zivit znas kako je ... Zlatko iz opozicije klepa budzetsku lovu, zavrno nam plin namjerno, izbriso brojeve rusa,madzara,njemaca,austrijaca ostavio im samo tadichev broj, sagradio Brankovichu kuchu a ovog jadnika novinari razapeli.... a da ne govorim o tom kako Tihichu pishe govore i govori mu sve sta treba uradit... proklet da je bio, uhhhh Zlajke Zlajke , gdje ce ti dusha :evil: :run: :sax:
wizzard

#286 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

seln

nisam rekao da bih glasao za zlatka. opet govoris u moje ime. ne valja ti to.
To kako si dosao do zakljucka da je zlatko lafina je za anala. tako rezonujes o svemu i dokazujes da si nezreo.

opet, clan SDA da li sam ili nisam ti nikako neozes znati, neozbiljan si.

da upravo mislim da si ti sposoban ko Zlatko :lol: :lol: :lol:

sad skontaj koliko si sposoban :bih:
seln

#287 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

wizzard wrote:nisam rekao da bih glasao za zlatka. opet govoris u moje ime. ne valja ti to.
To kako si dosao do zakljucka da je zlatko lafina je za anala. tako rezonujes o svemu i dokazujes da si nezreo.

opet, clan SDA da li sam ili nisam ti nikako neozes znati, neozbiljan si.

da upravo mislim da si ti sposoban ko Zlatko :lol: :lol: :lol:

sad skontaj koliko si sposoban :bih:
Ja bih rado bio sposoban kao Zlatko.
Americki diplomac, profesor, dr, predsjednik jedine relevantne gradjanske partije u BiH.
Nazalost, nisam.
Inace, jesam li ja spomenuo "nezreo"? Vidis, vec ti s prividja.
wizzard

#288 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

cartman wrote: proklet da je bio, uhhhh Zlajke Zlajke , gdje ce ti dusha :evil: :run: :sax:
ipak si na kraju posta nadosao! zivio.
wizzard

#289 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

da
Last edited by wizzard on 21/01/2009 16:39, edited 1 time in total.
seln

#290 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

wizzard wrote:
cartman wrote: proklet da je bio, uhhhh Zlajke Zlajke , gdje ce ti dusha :evil: :run: :sax:
ipak si na kraju posta nadosao! zivio.
Hajde, cartman, udari jos malo po Zlaji...sevap je. :D
seln

#291 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

wizzard wrote:
seln wrote: Ja bih rado bio sposoban kao Zlatko.
Americki diplomac, profesor, dr, predsjednik jedine relevantne gradjanske partije u BiH.
Nazalost, nisam.
jah, bacas ga na zlaju vidim ja:)
Ah, ti si provirivao kroz prozor?
wizzard

#292 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

seln wrote:
wizzard wrote:
seln wrote: Ja bih rado bio sposoban kao Zlatko.
Nazalost, nisam.
jah, bacas ga na zlaju vidim ja:)
Ah, ti si provirivao kroz prozor?
beze zacatavamo, jeste tvoj al nije moj nivo :thumbup:
ako imas sta za dodati imas PM il se vrati na temu:)
seln

#293 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

wizzard wrote: jah, bacas ga na zlaju vidim ja:)
Jah.....
wizzard

#294 Re: Lagumdzija izbliza

Post by wizzard »

seln wrote:
Jah.....
pa napisao sam u mnozini. i tu cu stati sa zacatavanjem, a ti vidim neces.
seln

#295 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

wizzard wrote:
seln wrote:
Jah.....
pa napisao sam u mnozini. i tu cu stati sa zacatavanjem, a ti vidim neces.
mislio sam na nivo, bistro moje....
Air Ramiz

#296 Re: Lagumdzija izbliza

Post by Air Ramiz »

SDP je promasena stranka, stranka dokonih pedera...ovakvim kvalifikacijama se sluzi @seln kad govori s nekim ko ne misli kao CKSKJ, s tim da naravno stavlja SDA u jezicke transformacije.

De ba covjece spusti loptu malo. covjek ti fino kaze svoje misljenje ti uhvatio prepotentno da pametujes o tome sta on misli, sta zna...eto ti zlatka vodi ga kuci, skontali smo da si ga ti upoznao izbliza, i vozdra...

i stipute se suplje o "ideji"?! kojoj bolan ideji? SDP je nasljednik komunisticke partije, u kojoj je "pogresan" govor bio krivicno djelo, mi bismo svi sa foruma po njihovim zakonima robijali na golom otoku. to je radila jos inkvizicija. takodjer sdp danas kakav je, nije nimalo razlicit od bilo koje druge stranke. fotelje su zauzeli nesposobni, vijecnici postaju bolesno ambiciozni, imaju jednog vjecnog predsjednika itd. po cemu je to sdp bolji od bilo koje druge stranke?!
Para

#297 Re: Lagumdzija izbliza

Post by Para »

jel to Jasmin Imamovic kandidat? ako postane predsjednik SDP-a vjerovatno ce SNSD izgubiti moj glas jer cu glasati za SDP...
seln

#298 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

Air Ramiz wrote:SDP je promasena stranka, stranka dokonih pedera...ovakvim kvalifikacijama se sluzi @seln kad govori s nekim ko ne misli kao CKSKJ, s tim da naravno stavlja SDA u jezicke transformacije.

De ba covjece spusti loptu malo. covjek ti fino kaze svoje misljenje ti uhvatio prepotentno da pametujes o tome sta on misli, sta zna...eto ti zlatka vodi ga kuci, skontali smo da si ga ti upoznao izbliza, i vozdra...

i stipute se suplje o "ideji"?! kojoj bolan ideji? SDP je nasljednik komunisticke partije, u kojoj je "pogresan" govor bio krivicno djelo, mi bismo svi sa foruma po njihovim zakonima robijali na golom otoku. to je radila jos inkvizicija. takodjer sdp danas kakav je, nije nimalo razlicit od bilo koje druge stranke. fotelje su zauzeli nesposobni, vijecnici postaju bolesno ambiciozni, imaju jednog vjecnog predsjednika itd. po cemu je to sdp bolji od bilo koje druge stranke?!
Jarane, fala na objasnjenju, ali procitao sam od tebe dovoljno da bih znao da si izasao iz iste pecine kao i wizzard.
seln

#299 Re: Lagumdzija izbliza

Post by seln »

Para wrote:jel to Jasmin Imamovic kandidat? ako postane predsjednik SDP-a vjerovatno ce SNSD izgubiti moj glas jer cu glasati za SDP...
Jasmin je odlican nacelnik, dokazani patriota, zagovarac ravnopravnosti...vjerovatno bi bio dobar premijer.
Ali predsjednik SDP...? :-?
Ovo vam kaze jedan veliki fan Jasmina Imamovica.
Para

#300 Re: Lagumdzija izbliza

Post by Para »

seln wrote:
Para wrote:jel to Jasmin Imamovic kandidat? ako postane predsjednik SDP-a vjerovatno ce SNSD izgubiti moj glas jer cu glasati za SDP...
Jasmin je odlican nacelnik, dokazani patriota, zagovarac ravnopravnosti...vjerovatno bi bio dobar premijer.
Ali predsjednik SDP...? :-?
Ovo vam kaze jedan veliki fan Jasmina Imamovica.
sigurno bi bio bolji od Lagumdzije vjecnog gubitnika nista licno nemam protiv njega ali brate stalno gubi izbore vrijeme je da ga se smijeni
Post Reply