Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel' ovo neki novi vjetrovi pushu? S obzirom na dosadasnji tretman Z.L (tacnije, od 2002. godine, 2001. je ipak bio Avazova licnost godine ) ocito da da.
Kakvi su uzroci, a kakve posljedice ovog zadnjeg preokreta na domacoj politickoj sceni?
Last edited by VjecitiStudent on 12/10/2009 09:58, edited 1 time in total.
Evo ja kao simpatizer SDP-a (a to sam samo zbog Zlaje), mogu reći da tu ima nešto.
Čak je i onaj "čoče iz Gusinja", o Zlaji rekao da je sada dobar?????????????????
Valjda se varam ali sumnjam.
Možda je na sceni novi deal.
Ako dodje do novog "priblizavanja" Fahre & Zlaje, to moze imati samo jednu posljedicu, a to je pad SDP-a ispod cenzusa. Mada, bilo bi interesantno posmatrati lokalne forumase iz SDP-ove centrale kako u stilu "1984.-te" mijenjaju stavove o Havazu i "Fahru" Isto vazi i za male zelene
JThomas wrote:samo me interesuje kakav je tal u pitanju, ovo ne može biti slučajno, ni pod razno.
ako im je za cilj,izbacivanje iz igre sda i szbih za naredne izbore,why not?
vala za ovih 17 godina pokazali su i bogu i narodu da su nemaju pojma o pojmovom pojmu.
JThomas wrote:samo me interesuje kakav je tal u pitanju, ovo ne može biti slučajno, ni pod razno.
vala za ovih 17 godina pokazali su i bogu i narodu da su nemaju pojma o pojmovom pojmu.
SDP je po mom misljenju dobrodosao kao promjena, samo ne svidja mi se nimalo svojevrsna diktatura Lagumdzije.
Prpa.ba wrote:Ako dodje do novog "priblizavanja" Fahre & Zlaje, to moze imati samo jednu posljedicu, a to je pad SDP-a ispod cenzusa. Mada, bilo bi interesantno posmatrati lokalne forumase iz SDP-ove centrale kako u stilu "1984.-te" mijenjaju stavove o Havazu i "Fahru" Isto vazi i za male zelene
Da je nekim slucajem tema Avaz protiv Lagumdzije, sad bi ova tema imala vec 10-ak strana
SDP je po mom misljenju dobrodosao kao promjena, samo ne svidja mi se nimalo svojevrsna diktatura Lagumdzije.
Hmmmmm,a mozda je ipak bolje da nastavimo onda ko zadnjih 20 godina=?Ha,sta mislis?
Jel' ovo neki novi vjetrovi pushu? S obzirom na dosadasnji tretman Z.L (tacnije, od 2002. godine, 2001. je ipak bio Avazova licnost godine ) ocito da da.
Kakvi su uzroci, a kakve posljedice ovog zadnjeg preokreta na domacoj politickoj sceni?
Nisam gledao, ali sam siguran da je u zadnjih par mjeseci u Havazu bilo i nesto o Danisu. Je li to najva koalicije Vasa stranka/Fahrina stranka?
Nisam gledao, ali sam siguran da je u zadnjih par mjeseci u Havazu bilo i nesto o Danisu. Je li to najva koalicije Vasa stranka/Fahrina stranka?
Nigdje veze.
Zar je Avaz ikada pisao lose o Danisu?
Dok o ZL nije red izasao, a da ne budu dopisane primjedbe tipa "sef krnjeg SDP-a", "diktator", itd.
Nisam gledao, ali sam siguran da je u zadnjih par mjeseci u Havazu bilo i nesto o Danisu.
Je li to najva koalicije Vasa stranka/Fahrina stranka?
Bilo. I o Danisu i o Dini i o Peđi i o Lejli.
Vrlo moguće. Partnerstvo, ne koalicija.
Fahrino pomirenje s Lagumdžijom je stara priča. Još iz juna, kad je Lagumdžija bio u Crnoj Gori kod Mila Đ.
Treba to sad postepeno, polako, uvoditi u javnost ...
Nigdje veze.
Zar je Avaz ikada pisao lose o Danisu?
Cekaj samo dok vide da VS, iako mrzi SDP, ipak nije naci-stranka. Onda ce pisati.
Nisam gledao, ali sam siguran da je u zadnjih par mjeseci u Havazu bilo i nesto o Danisu.
Je li to najva koalicije Vasa stranka/Fahrina stranka?
Bilo. I o Danisu i o Dini i o Peđi i o Lejli.
Banksy wrote:
To ono, vama pozoriste, nama toranj?
Ma jok. Da je ....
Njemu šminka društvo i megafon za prljave stvari. Njima par naslovnica da ukoriče u album.
To ti je sudbina ''građanskih'' stranaka koje s njim uđu u kolo ... i SDP je prošao isto.