Laganje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Roy

#51 Re: Laganje

Post by Roy »

ljetos dok sam na azurnoj bali leskario na svojoj 95 m. dugackoj jahti, iznebuha me spopala i silovala, adriana lima
respo

#52 Re: Laganje

Post by respo »

sinoc sam bio sa dvije
jednu j..em druga mi ga pusi
oridjidji

#53 Re: Laganje

Post by oridjidji »

prekosutra ce mi biti dva dana kako nisam umocio :D
potpuni stranac

#54 Re: Laganje

Post by potpuni stranac »

Bellica wrote:[

Uopste nije tesko prepoznati one koji lazu, jer da je sve onako kako kazu sta onda oni rade na forumu, npr. sta ce na forumu covjek koji ima super posao, dobro placen i stalan prije svega, idealan brak, dvoje djece koju voli vise od sebe samog, ima cak i psa, kojeg s mnogo ljubavi i paznje uzgaja i izvodi u duge setnje???? Prvo danas slabo ko ima dobar posao, idealan brak pogotovo, super djecu da ne pricam, a kucne ljubimce sam navela onako, da bih docarala sliku idealnog zivota. Ovim ljudima ne treba nista zamjeriti, bjeze od surove stvarnosti, a ne vjerujem da lazu zlonamjerno, a ako bas vole lagati, neka, ne lazu nas nego kako ti si ti napisao lazu sebe, jer ja nemam nista od njegovog BMW-a, sta me briga da li se vozi u udobnom autu ili u nekom muzejskom, a on ima, zamislja da mu je udoban auto dok mijenja brzine udarajuci cekicem po mjenjacu.

Usput, fina tema, danas ljudi puno lazu.
imam solidan posao (nije da ne može i bolje), idealan brak, dijete je na putu, od kućnih ljubimaca imam psa lutalicu koji mi svaku noć pojede papuče ispred vrata i kojeg vrebam da uhvatim pa da mu objasnim par stvari. e pošto t lako prepoznaješ one koji lažu, da li ja lažem? :D
Erzsebet

#55 Re: Laganje

Post by Erzsebet »

Bila je jednom tema na Iskonovom Forumu, a glasila je "Vi da jebete, ne bi pisali po forumu", i onda su nabrajali sve bajne jebače i jebačice koji su 24/7 online.
Post Reply