ostalo zakljuci sama
Laganje
Moderator: anex
-
FFK as Lucy01
#1 Laganje
Last edited by FFK as Lucy01 on 10/10/2007 18:56, edited 1 time in total.
-
callmethebreeeze
"istina nije rak da te nagriza iako ne znas za nju" tako nekako je rekao jedan pametni svedskp-grcki pisac.
imao bih jos reci na ovu temu, ali moram zeni pomoci u spremanju iftara. obzirom da mi stoji za ledjima ne mogu joj reci da citam sluzbeni mail
imao bih jos reci na ovu temu, ali moram zeni pomoci u spremanju iftara. obzirom da mi stoji za ledjima ne mogu joj reci da citam sluzbeni mail
- anais_nin
najvise sam se u zivotu nalagala starcima
i to zato sto sam rano skontala da mi psihicki mir zavisi od toga da njima klimam glavom, a ovamo radim po svom.....samo sto ovo "po mom" je cesto zahtjevalo opravdanja
ili kamuflaze....
eh sad jednim djelom me uvijek sreca pratila....ono smislim neku ludu pricu zasto sam kuci dosla u 5 ujutru, i ono stvari se poklope tako da sve neke sitnice potvrde tu moju fiktivnu pricu....eh sad, tu je bilo vise srece nego pameti....da vam pricam ne biste mi vjerovali
u vezama ne znam da sam nesto posebno lagala, mozda nekad nesto presutila
eh sad jednim djelom me uvijek sreca pratila....ono smislim neku ludu pricu zasto sam kuci dosla u 5 ujutru, i ono stvari se poklope tako da sve neke sitnice potvrde tu moju fiktivnu pricu....eh sad, tu je bilo vise srece nego pameti....da vam pricam ne biste mi vjerovali
- lolita_xx
bolje i presutjeti nego lagatianais_nin wrote:najvise sam se u zivotu nalagala starcimai to zato sto sam rano skontala da mi psihicki mir zavisi od toga da njima klimam glavom, a ovamo radim po svom.....samo sto ovo "po mom" je cesto zahtjevalo opravdanja
![]()
ili kamuflaze....
eh sad jednim djelom me uvijek sreca pratila....ono smislim neku ludu pricu zasto sam kuci dosla u 5 ujutru, i ono stvari se poklope tako da sve neke sitnice potvrde tu moju fiktivnu pricu....eh sad, tu je bilo vise srece nego pameti....da vam pricam ne biste mi vjerovali![]()
- lady midnight
ja ne mogu sve i da hocu, izleti mi sve prije ili kasnije preko brzopletog jezika
moja mashta buja samo pod suncem istine
:D
al' ima ljudi koji tako lijepo lazhu....
takvima halalim
moja mashta buja samo pod suncem istine
al' ima ljudi koji tako lijepo lazhu....
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ja sam od onih sto presute
radije no da slazu, ali... ako me neko upita i insistira na mom misljenju, dobit ce ga
ak ne upita, nikom nista.
a u zivotu su se najvise nalagali drugi ljudi, meni. o halalima nisam razmisljala, ali im zaboravila to nikad nisam
neka im je sa srecom... u zivotu 
cheers
a u zivotu su se najvise nalagali drugi ljudi, meni. o halalima nisam razmisljala, ali im zaboravila to nikad nisam
cheers
- Dirty Harry
Nemam šta oduzeti ni dodati ... čitaš mi mislidawn_upon_dawn wrote:ja sam od onih sto presuteradije no da slazu, ali... ako me neko upita i insistira na mom misljenju, dobit ce ga
![]()
ak ne upita, nikom nista.
a u zivotu su se najvise nalagali drugi ljudi, meni. o halalima nisam razmisljala, ali im zaboravila to nikad nisamneka im je sa srecom... u zivotu
cheers
-
rikardoreis
u 7. razredu na pola godine sam prop'o...sto je bila velika tragedija s obzirom na to da sam dotad dobro ucio...nisam smio kuci doci s takvom knjizicom...poderao te stranice, na novim si upisao ocjene, ko fol tricom pros'o...stara pogledala onako povrsno, stari nije ni gled'o i tako je prosla moja najveca laz u zivotu...
nikad nisu saznali, nit je neko drugi...nemam pojma kako nisu kasnije ovi iz skole...
et' nesto kontam da staroj priznam veceras
kad sam se vec sjetio 
et' nesto kontam da staroj priznam veceras
- lady midnight
jao shto lazheshrikardoreis wrote:u 7. razredu na pola godine sam prop'o...sto je bila velika tragedija s obzirom na to da sam dotad dobro ucio...nisam smio kuci doci s takvom knjizicom...poderao te stranice, na novim si upisao ocjene, ko fol tricom pros'o...stara pogledala onako povrsno, stari nije ni gled'o i tako je prosla moja najveca laz u zivotu...![]()
nikad nisu saznali, nit je neko drugi...nemam pojma kako nisu kasnije ovi iz skole...
et' nesto kontam da staroj priznam veceras![]()
kad sam se vec sjetio
-
rikardoreis
zar je istina tako teska za povjerovatilady midnight wrote:jao shto lazheshrikardoreis wrote:u 7. razredu na pola godine sam prop'o...sto je bila velika tragedija s obzirom na to da sam dotad dobro ucio...nisam smio kuci doci s takvom knjizicom...poderao te stranice, na novim si upisao ocjene, ko fol tricom pros'o...stara pogledala onako povrsno, stari nije ni gled'o i tako je prosla moja najveca laz u zivotu...![]()
et' nesto kontam da staroj priznam veceras![]()
kad sam se vec sjetio
ne lazem, svega mi...
- nebojeplavo
Ne volim lagati, jer uvijek poslije izbrljam istinu
Ponekad slazem nesto tipa: ma nije ti losa frizura i sl
Ponekad slazem nesto tipa: ma nije ti losa frizura i sl
-
mamica papucarka
gdje me nadje
upravo pricamo o jednom lazovu. Da mi je neko rekao da ovo postoji, ne bih vjerovala. Ali, uvjerih se
Bolesno
nikad nisam lagala, a i da sam htjela nisam mogla, jer se meni sve vidi na licu
-
rikardoreis
imam tu sposobnost, kazem sposobnost, jer to ne radim...jedino nesto beznacajno sitno, kao svi mi..mamica 31 wrote:gdje me nadjeupravo pricamo o jednom lazovu. Da mi je neko rekao da ovo postoji, ne bih vjerovala. Ali, uvjerih se
Bolesno
![]()
u stanju sam uvjerit gotovo svakog u sve i svasta, da ne trepnem
-
FFK as Lucy01
Last edited by FFK as Lucy01 on 10/10/2007 18:57, edited 1 time in total.
-
FFK as Lucy01
Last edited by FFK as Lucy01 on 10/10/2007 19:00, edited 1 time in total.
-
Zhaba
#23 Re: Laganje
prezirem laz...uvijek mi je istina draza bila ma kakva god bila ali naravno svi mi lazemo i to je ok ako su sitnice kao "dobar dan" kolko puta sam rekla dobar dan nekome a uopste mu/njoj nisam isti zeljela...mislim da ima slucajeva u kojima je ok lagati ali ko sto su me moji ucili laz ima kratke none kad tad istina dodje na svijetlo i zato je najbolje odmah iskren biti.Lucy01 wrote:Mrzim ga iz dubine dushe...ali sam i realista (ko bi rek'o) i znam da ljudi lazu (ukljucujuci i moju malenkost
![]()
)...nekada zato sto moraju, a nekada zato sto su stvari monotone i dosadne i laganjem zele da ih ucine interesantnim
. Nekim ljudima masta radi najbolje kad lazu
, necija masta je neprevazidjena
, ali me uvijek i iznova iznenadi ljudska kreativnost kada dodje do laganja.
Zasto lazete? O cemu lazete? Je li istina uvijek bolja?
Mozete li nam reci jednu laznu pricukoju ste u stanju ispricati tako da vam vecina nas koji citamo, povjeruje?
P.S. Ako moze bez prenemaganja i moralisanja, please. Ako ne lazete (a lazete da to ne radite) preskocite temu...
- Saian
meni nos narastemamica 31 wrote:gdje me nadjeupravo pricamo o jednom lazovu. Da mi je neko rekao da ovo postoji, ne bih vjerovala. Ali, uvjerih se
Bolesno
![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
Saian wrote:
meni nos naraste![]()
![]()
, a nemam obichaj lagati, al nekad kreativno objasnim poneshto
ali kad sai ovo kaze, znam tacno na sta kod sebe misli