Laganje

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

FFK as Lucy01

#1 Laganje

Post by FFK as Lucy01 »

Last edited by FFK as Lucy01 on 10/10/2007 18:56, edited 1 time in total.
maccarona

Post by maccarona »

istina samo onome ko je podnosi :D:D
ostalo zakljuci sama :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

"istina nije rak da te nagriza iako ne znas za nju" tako nekako je rekao jedan pametni svedskp-grcki pisac.
imao bih jos reci na ovu temu, ali moram zeni pomoci u spremanju iftara. obzirom da mi stoji za ledjima ne mogu joj reci da citam sluzbeni mail :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

lazem ponekad, kad bas moram, gluposti...
anais_nin

Post by anais_nin »

najvise sam se u zivotu nalagala starcima :D i to zato sto sam rano skontala da mi psihicki mir zavisi od toga da njima klimam glavom, a ovamo radim po svom.....samo sto ovo "po mom" je cesto zahtjevalo opravdanja :lol: :D ili kamuflaze....

eh sad jednim djelom me uvijek sreca pratila....ono smislim neku ludu pricu zasto sam kuci dosla u 5 ujutru, i ono stvari se poklope tako da sve neke sitnice potvrde tu moju fiktivnu pricu....eh sad, tu je bilo vise srece nego pameti....da vam pricam ne biste mi vjerovali :lol:

u vezama ne znam da sam nesto posebno lagala, mozda nekad nesto presutila :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

anais_nin wrote:najvise sam se u zivotu nalagala starcima :D i to zato sto sam rano skontala da mi psihicki mir zavisi od toga da njima klimam glavom, a ovamo radim po svom.....samo sto ovo "po mom" je cesto zahtjevalo opravdanja :lol: :D ili kamuflaze....

eh sad jednim djelom me uvijek sreca pratila....ono smislim neku ludu pricu zasto sam kuci dosla u 5 ujutru, i ono stvari se poklope tako da sve neke sitnice potvrde tu moju fiktivnu pricu....eh sad, tu je bilo vise srece nego pameti....da vam pricam ne biste mi vjerovali :lol:

u vezama ne znam da sam nesto posebno lagala, mozda nekad nesto presutila :D
bolje i presutjeti nego lagati :D
danas

Post by danas »

ne lazem nikako :D :D

u mojiim godinicama mi je popustila memorija, pa valja popamtiti sta si kome slago :oops: :D nemrem ja to :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

ja ne mogu sve i da hocu, izleti mi sve prije ili kasnije preko brzopletog jezika :D
moja mashta buja samo pod suncem istine :oops: :? :shock: :D:D

al' ima ljudi koji tako lijepo lazhu....:D takvima halalim :D:D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

ja sam od onih sto presute :D radije no da slazu, ali... ako me neko upita i insistira na mom misljenju, dobit ce ga :oops: :D ak ne upita, nikom nista.

a u zivotu su se najvise nalagali drugi ljudi, meni. o halalima nisam razmisljala, ali im zaboravila to nikad nisam :D neka im je sa srecom... u zivotu :D

cheers :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

dawn_upon_dawn wrote:ja sam od onih sto presute :D radije no da slazu, ali... ako me neko upita i insistira na mom misljenju, dobit ce ga :oops: :D ak ne upita, nikom nista.

a u zivotu su se najvise nalagali drugi ljudi, meni. o halalima nisam razmisljala, ali im zaboravila to nikad nisam :D neka im je sa srecom... u zivotu :D

cheers :D
Nemam šta oduzeti ni dodati ... čitaš mi misli :D
forUMASH

Post by forUMASH »

....samog sebe nikad ne lazem, a druge rijetko......bas ako se mora.... :roll:
Borej

Post by Borej »

ovdje neki posten narod.....

znam slagat da valja i rijetko kad me provale...i jos gledam u oci dok to radim..... :D ali samo kad se mora..... :D uglavnom je to da da nekog postedis istine ozbiljno....bolje prihvatljiva laz nego nezgodna istina.... :D
danas

Post by danas »

forUMASH wrote:....samog sebe nikad ne lazem, a druge rijetko......bas ako se mora.... :roll:
pa sad :D :D svi lazu kad moraju :D

pitanje je sto se mora :D i sta je pod moranje :-) :-)
rikardoreis

Post by rikardoreis »

u 7. razredu na pola godine sam prop'o...sto je bila velika tragedija s obzirom na to da sam dotad dobro ucio...nisam smio kuci doci s takvom knjizicom...poderao te stranice, na novim si upisao ocjene, ko fol tricom pros'o...stara pogledala onako povrsno, stari nije ni gled'o i tako je prosla moja najveca laz u zivotu... :-) :-) nikad nisu saznali, nit je neko drugi...nemam pojma kako nisu kasnije ovi iz skole...

et' nesto kontam da staroj priznam veceras :D :D kad sam se vec sjetio :D
lady midnight

Post by lady midnight »

rikardoreis wrote:u 7. razredu na pola godine sam prop'o...sto je bila velika tragedija s obzirom na to da sam dotad dobro ucio...nisam smio kuci doci s takvom knjizicom...poderao te stranice, na novim si upisao ocjene, ko fol tricom pros'o...stara pogledala onako povrsno, stari nije ni gled'o i tako je prosla moja najveca laz u zivotu... :-) :-) nikad nisu saznali, nit je neko drugi...nemam pojma kako nisu kasnije ovi iz skole...

jao shto lazhesh :D:D :P
rikardoreis

Post by rikardoreis »

lady midnight wrote:
rikardoreis wrote:u 7. razredu na pola godine sam prop'o...sto je bila velika tragedija s obzirom na to da sam dotad dobro ucio...nisam smio kuci doci s takvom knjizicom...poderao te stranice, na novim si upisao ocjene, ko fol tricom pros'o...stara pogledala onako povrsno, stari nije ni gled'o i tako je prosla moja najveca laz u zivotu... :-) :-) nikad nisu saznali, nit je neko drugi...nemam pojma kako nisu kasnije ovi iz skole...

jao shto lazhesh :D:D :P
zar je istina tako teska za povjerovati :? :D :D
ne lazem, svega mi...
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Ne volim lagati, jer uvijek poslije izbrljam istinu :roll:
Ponekad slazem nesto tipa: ma nije ti losa frizura i sl :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

gdje me nadje :D upravo pricamo o jednom lazovu. Da mi je neko rekao da ovo postoji, ne bih vjerovala. Ali, uvjerih se :roll: Bolesno :roll:

nikad nisam lagala, a i da sam htjela nisam mogla, jer se meni sve vidi na licu :roll:
rikardoreis

Post by rikardoreis »

mamica 31 wrote:gdje me nadje :D upravo pricamo o jednom lazovu. Da mi je neko rekao da ovo postoji, ne bih vjerovala. Ali, uvjerih se :roll: Bolesno :roll:

nikad nisam lagala, a i da sam htjela nisam mogla, jer se meni sve vidi na licu :roll:
imam tu sposobnost, kazem sposobnost, jer to ne radim...jedino nesto beznacajno sitno, kao svi mi..
u stanju sam uvjerit gotovo svakog u sve i svasta, da ne trepnem :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Last edited by FFK as Lucy01 on 10/10/2007 18:57, edited 1 time in total.
forUMASH

Post by forUMASH »

Lucy01 wrote:Joj, ljudi, lazem ba....sto da vam lazem da ne lazem nikada, kad i sami znate da to nije istina :D
......jesil' ikad lagala za meme.... :? .....nemoj sad da bude da su ko ping-pong loptice.... :D :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Last edited by FFK as Lucy01 on 10/10/2007 19:00, edited 1 time in total.
Zhaba

#23 Re: Laganje

Post by Zhaba »

Lucy01 wrote:Mrzim ga iz dubine dushe...ali sam i realista (ko bi rek'o :D ) i znam da ljudi lazu (ukljucujuci i moju malenkost :shock: :D )...nekada zato sto moraju, a nekada zato sto su stvari monotone i dosadne i laganjem zele da ih ucine interesantnim :D. Nekim ljudima masta radi najbolje kad lazu :D, necija masta je neprevazidjena :lol:, ali me uvijek i iznova iznenadi ljudska kreativnost kada dodje do laganja.

Zasto lazete? O cemu lazete? Je li istina uvijek bolja?

Mozete li nam reci jednu laznu pricu 8-) koju ste u stanju ispricati tako da vam vecina nas koji citamo, povjeruje?

P.S. Ako moze bez prenemaganja i moralisanja, please. Ako ne lazete (a lazete da to ne radite :D) preskocite temu...
prezirem laz...uvijek mi je istina draza bila ma kakva god bila ali naravno svi mi lazemo i to je ok ako su sitnice kao "dobar dan" kolko puta sam rekla dobar dan nekome a uopste mu/njoj nisam isti zeljela...mislim da ima slucajeva u kojima je ok lagati ali ko sto su me moji ucili laz ima kratke none kad tad istina dodje na svijetlo i zato je najbolje odmah iskren biti.
Saian

Post by Saian »

mamica 31 wrote:gdje me nadje :D upravo pricamo o jednom lazovu. Da mi je neko rekao da ovo postoji, ne bih vjerovala. Ali, uvjerih se :roll: Bolesno :roll:

meni nos naraste :D :D :D, a nemam obichaj lagati, al nekad kreativno objasnim poneshto :oops:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Saian wrote:
meni nos naraste :D :D :D, a nemam obichaj lagati, al nekad kreativno objasnim poneshto :oops:
:kiss: kulj sintagma :oops: :D ima citava profesija ljudi koji kreativno ponesto objasnjavaju :oops: :D pa ih niko ne zove lazovima :D
ali kad sai ovo kaze, znam tacno na sta kod sebe misli :D:D :-)
Post Reply