Lafo neki "Doktori"

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Mr Tare

#1 Lafo neki "Doktori"

Post by Mr Tare »

E pozdrav svima evo moje price ,prije godina dana otisao sam zubaru da popravim zube u Omera Maslic necu novodit kod koje doktorice i haj sve ja to zavrsim i poslje odlucim da idem kod doktora na otoku da stavim aparatić, i tako ja odem kod Dr.Bahmanna (iz sirije covjek xD) i cim je pogledao odmah je primjetio pokvaren zub i odbio da me stavi na listu cekanja dok to ne rjesim ,odem ja ponovo u omera maslic i rjesim sve i vratim se kod doktora i uvrsti me.

Eh doslo vrijeme za slikanje vilice radi aparatica i uslikam ja sve i gleda doktor i kaze da nije uredu da imam problem u desnoj donjoj vilici i da ce me uskoro poceti boliti kada zagrizem i pocelo me nemogu da jedem na desnu stranu.dolazim sljedeci put i kazem da je upravu i pitam u cemu je problem,kaze on da mi u omera maslic kad su popravljali zub nisu ili izvadili kornjen ili dobro zatvorili zbog toga mi se stvorilo nesto unutar vilice. Sada ja pitam kako to da rjesimo ,on mi odgovara da je najlakse rjesenje OPERACIJOM!!! i jos mi kaze da nemoze da vjeruje ,odnosno smjesno mu kako su ovdje pogrijesili . I ETO NAM ZDRASTVA NEZNAJU ZUB POPRAVIT OD OBICNOG KARIJESA MORACU NAJVJEROVATNIJE PUSTIT DA MI REZU U VILICU I CACKAJU .SRECA PA MI DOKTOR NA OTOCI SVE LJEPO OBJASNI JA DA SAM OTISO U OMERA MASLIC DA IM KAZEM STA ME BOLI GLEDALI BI ME KO TELE U SARENA VRATA !
Post Reply