Hvala...
Lafet(a) za punta 2
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Rambo-Amadeus
#1 Lafet(a) za punta 2
Pozz...posto nema neka posebna tema na ovu temu
(kao sto je na racunarima "software collection") samo da pitam zna li neko (da ne dangubim ja, a i slab sam s vremenom) ima li negdje provjereno jeftino desna prednja lafeta za punto 2 generacije...moze i polovna...
Hvala...
Hvala...
- shlauf
#2 Re: Lafet(a) za punta 2
Čuj da ON ne dangubi heheheheRambo-Amadeus wrote:Pozz...posto nema neka posebna tema na ovu temu(kao sto je na racunarima "software collection") samo da pitam zna li neko (da ne dangubim ja, a i slab sam s vremenom) ima li negdje provjereno jeftino desna prednja lafeta za punto 2 generacije...moze i polovna...
![]()
Hvala...
Idi na Ciglane u servis i ugradiće ti na lici mjesta da ne dangubiš dragocjeno vrijeme.
Nazovi Škoru 538-333 i vidi ima li kod njih.
Aleee aleeeeeeeee
Ljubiše mi mog !!!!
-
Rambo-Amadeus
#3 Re: Lafet(a) za punta 2
ja fino napisah "jeftino"...nesto ne vjerujem da je onaj ovlasteni servis fiatov jeftin basshlauf wrote:Čuj da ON ne dangubi heheheheRambo-Amadeus wrote:Pozz...posto nema neka posebna tema na ovu temu(kao sto je na racunarima "software collection") samo da pitam zna li neko (da ne dangubim ja, a i slab sam s vremenom) ima li negdje provjereno jeftino desna prednja lafeta za punto 2 generacije...moze i polovna...
![]()
Hvala...![]()
Idi na Ciglane u servis i ugradiće ti na lici mjesta da ne dangubiš dragocjeno vrijeme.
Nazovi Škoru 538-333 i vidi ima li kod njih.
Aleee aleeeeeeeee![]()
Ljubiše mi mog !!!!
LJUBISE MI TVOG
aleeeeeeeeeeeee
- shlauf
#4 Re: Lafet(a) za punta 2
Od polovne mislim da nemaš ništa korisno.
Probaj i u MATRIX-u 674-678 ili 061/922-220
Aleee aleeeeeeeeeeee
Ljubiše mi mog !!!!

Probaj i u MATRIX-u 674-678 ili 061/922-220
Aleee aleeeeeeeeeeee
Ljubiše mi mog !!!!
- citroen
#5 Re: Lafet(a) za punta 2
Anet auto...tamo ces to naci a nije puno repaRambo-Amadeus wrote:Pozz...posto nema neka posebna tema na ovu temu(kao sto je na racunarima "software collection") samo da pitam zna li neko (da ne dangubim ja, a i slab sam s vremenom) ima li negdje provjereno jeftino desna prednja lafeta za punto 2 generacije...moze i polovna...
![]()
Hvala...
-
Rambo-Amadeus
#6 Re: Lafet(a) za punta 2
hvala majstorecitroen wrote:Anet auto...tamo ces to naci a nije puno repaRambo-Amadeus wrote:Pozz...posto nema neka posebna tema na ovu temu(kao sto je na racunarima "software collection") samo da pitam zna li neko (da ne dangubim ja, a i slab sam s vremenom) ima li negdje provjereno jeftino desna prednja lafeta za punto 2 generacije...moze i polovna...
![]()
Hvala...