i povrh svega, izvlaci mi zivce. sigurna sam da i vama radi isto
lady gaga
Moderator: _BataZiv_0809
- vonunwerth
#1 lady gaga
ne shvatam zasto je svi smatraju umjetnicom? wtf? zasto je vrijednija od britney, komercijala pa hajd.

- Karabaja
#2 Re: lady gaga
neki kažu da dole ima ćunu 
- Skyfox
#3 Re: lady gaga
publicity trick, a poker face club remixed skroz dobraKarabaja wrote:neki kažu da dole ima ćunu
- Lauryn Hill
#4 Re: lady gaga
Nisam njen fan,i moram priznati da i mene nervira, ali ne mogu da ne reagujem na temu.vonunwerth wrote:ne shvatam zasto je svi smatraju umjetnicom? wtf? zasto je vrijednija od britney, komercijala pa hajd.
Nikada mi nije bilo jasno zasto ljudi otvaraju teme prije nego istraze tematiku o kojoj bi da raspravljaju!?
- b_fly
#5 Re: lady gaga
ko je smatra umjetnicomvonunwerth wrote:ne shvatam zasto je svi smatraju umjetnicom? wtf? zasto je vrijednija od britney, komercijala pa hajd
pa naravno da je sve to a la britney, niko ni ne kaže da ima kakve razlike....
-
Fozgen
#6 Re: lady gaga
Njene pjesme jednostavno preskacem ili brisem kada naletim na racunaru. Truba su mi njene izjave a i ona sama mi je iskreno govoreci bezze.
P!nk je kraljica
P!nk je kraljica
- Vainglorious
#7 Re: lady gaga
Previse elektronike, malo duse u njenim pjesmama...
Đe viđe da je neko zove umjetnicom?
Da mu 'sujemo majku

Đe viđe da je neko zove umjetnicom?
- bez_ideje
#8 Re: lady gaga
Ima nesto morbidno u vezi nje,da mi se i dopada 
- stochar
#9 Re: lady gaga
masama servira elektroniku, ali nekad zna zasvirat' i za raju:
- Skyfox
#10 Re: lady gaga
stochar wrote:masama servira elektroniku, ali nekad zna zasvirat' i za raju:
-
asteroid
#11 Re: lady gaga
Trend reizdavanja aktualnih albuma nije zaobišao ni Lady GaGu koja je doktorirala na marketingu i uspješni "The Fame" okrunila nadopunjenim izdanjem "The Fame Monster" s osam čudovišnih i ljubavnih pjesama koje bi svatko volio zapjevati u nekom vrućem klubu. Smrt, seks, alkohol, seks, ljubav, seks, slava, seks, zubi, seks, telefoni i seks - sve je tu!
Toliko ih je unutar isprazne priče o neostvarenoj ljubavi da lirska komponenta postaje irelevantna, dajući samonametnuto objašnjenje u korist producentskih efekata, premda bi GaGa infektivnim melodijama i adekvatno dekadentnim spotovima mogla ostvariti novi "Vogue", ali i parirati iskusnijem pandanu dosta legendarnijeg statusa pretenzijama poput "Alejandra"
Refleksija Madonne transparentna je diljem pseudo-albuma, ali i Eltona Johna u nešto umjerenijoj pijanističkoj "Speechless" posvećenoj njenom ocu. Istom iskazuje, uz talent pisanja tekstova, poznavanje instrumentarija i naznake kantautorstva. Međutim, ova okosnica albuma ne treba zavarati, jer se i dalje radi o klupskom albumu prepunom sintetičkih zvukova i vokalnih distorzija, kao u epitomu za čudovišna iskustva u "Monsteru".
Nakon fetišizacije slave u prvoj varijanti potonji dotiče onu emocionalniju razinu u kojoj se GaGa ne prikazuje kao kučka, već osjećajna mlada žena, unatoč pokušaju prikrivanja slabosti pred muškim neprijateljem u najvećem ostvarenju albuma "Telephone" nastalom u suradnji s Beyonce koji će poharati ljestvice i prestati brojati remikseve s radijskih postaja u skoroj budućnosti.
Čudovište obara na zemlju rock dionicom "Teeth" gdje računalo ispunjeno zamjenjuje instrumentima, a sintetički glas ozbiljan vokal po prvi puta u Gaginoj skromnoj diskografiji.
"The Fame Monster" potvrdio je teze skeptika kako je GaGa ozbiljna u svom naumu da još dugo ostane ovdje i zasjeni svoje lažno čedne kolegice ne ustručavajući se otpjevati o svemu što joj je na umu, istovremeno uspijevajući vizualno šokirati mase unatoč uvriježenom uvjerenju da više ništa nije šokantno.
(preuzeto sa http://www.muzika.hr)
Toliko ih je unutar isprazne priče o neostvarenoj ljubavi da lirska komponenta postaje irelevantna, dajući samonametnuto objašnjenje u korist producentskih efekata, premda bi GaGa infektivnim melodijama i adekvatno dekadentnim spotovima mogla ostvariti novi "Vogue", ali i parirati iskusnijem pandanu dosta legendarnijeg statusa pretenzijama poput "Alejandra"
Refleksija Madonne transparentna je diljem pseudo-albuma, ali i Eltona Johna u nešto umjerenijoj pijanističkoj "Speechless" posvećenoj njenom ocu. Istom iskazuje, uz talent pisanja tekstova, poznavanje instrumentarija i naznake kantautorstva. Međutim, ova okosnica albuma ne treba zavarati, jer se i dalje radi o klupskom albumu prepunom sintetičkih zvukova i vokalnih distorzija, kao u epitomu za čudovišna iskustva u "Monsteru".
Nakon fetišizacije slave u prvoj varijanti potonji dotiče onu emocionalniju razinu u kojoj se GaGa ne prikazuje kao kučka, već osjećajna mlada žena, unatoč pokušaju prikrivanja slabosti pred muškim neprijateljem u najvećem ostvarenju albuma "Telephone" nastalom u suradnji s Beyonce koji će poharati ljestvice i prestati brojati remikseve s radijskih postaja u skoroj budućnosti.
Čudovište obara na zemlju rock dionicom "Teeth" gdje računalo ispunjeno zamjenjuje instrumentima, a sintetički glas ozbiljan vokal po prvi puta u Gaginoj skromnoj diskografiji.
"The Fame Monster" potvrdio je teze skeptika kako je GaGa ozbiljna u svom naumu da još dugo ostane ovdje i zasjeni svoje lažno čedne kolegice ne ustručavajući se otpjevati o svemu što joj je na umu, istovremeno uspijevajući vizualno šokirati mase unatoč uvriježenom uvjerenju da više ništa nije šokantno.
(preuzeto sa http://www.muzika.hr)
-
todd_smith
#13 Re: lady gaga
za kreatora teme... da li znas da je lady gaga napisala vecinu britinjevih hitova u zadnje vrijeme??
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#14 Re: lady gaga
Bas tako.bez_ideje wrote:Ima nesto morbidno u vezi nje,da mi se i dopada
Ona je meni nekako originalna i drugacija od ostalih pop princezica i ovog i onog.
-
satio
#15 Re: lady gaga
Lady GaGa je najbolja i ćini mi se da je svi kopiraju jer je ekstravagancija u oblaćenju prije nje bila nepoznata..... ona je pokrenula stvari i ima fenomenalan glas za razliku od balkanskih "cajki"
http://www.youtube.com/watch?v=VRILEQhJqoo
- B34R
#16 Re: lady gaga
Gaga Rulezzzzz...
Ko kaze da je bezzeeee.....jos da nije plavusa gdje bi joj kraj bio
Ko kaze da je bezzeeee.....jos da nije plavusa gdje bi joj kraj bio
- Ave, Nijaz!
#17 Re: lady gaga
satio wrote:Lady GaGa je najbolja i ćini mi se da je svi kopiraju jer je ekstravagancija u oblaćenju prije nje bila nepoznata..... ona je pokrenula stvari i ima fenomenalan glas za razliku od balkanskih "cajki"
Isti q....., da prostis, uzmi teks Dare Bubamare i ove gore, isti sund i kic, samo sto ova pjeva na engleskom.
Smijesno, ne mogu da vjerujem da neko ozbiljan ovo slusa.
Ovo moze samo proci, kad me zensko natjera da slusam.
- B34R
#18 Re: lady gaga
ono sto joj sigurno niko nemoze prigovoriti ima odlican glas( pogledati na youtube-u kad pjeva uz piano, acoustic, unplugged verzije)..
- travar
#19 Re: lady gaga
Još jedan "uzor" za današnje klinke, ništa novo 
- Ave, Nijaz!
#20 Re: lady gaga
Nek se onda bavi jodlanjem jer su pjesme odron.B34R wrote:ono sto joj sigurno niko nemoze prigovoriti ima odlican glas( pogledati na youtube-u kad pjeva uz piano, acoustic, unplugged verzije)..
-
*mima*
#21 Re: lady gaga
vonunwerth wrote:ne shvatam zasto je svi smatraju umjetnicom? wtf? zasto je vrijednija od britney, komercijala pa hajd.
i povrh svega, izvlaci mi zivce. sigurna sam da i vama radi isto![]()
Ako te nervira..slusaj EKREMA.
- B34R
#22 Re: lady gaga
Ave, Nijaz! wrote:Nek se onda bavi jodlanjem jer su pjesme odron.B34R wrote:ono sto joj sigurno niko nemoze prigovoriti ima odlican glas( pogledati na youtube-u kad pjeva uz piano, acoustic, unplugged verzije)..
u svakoom slucaju radije bih slusao samo njenu muziku citav zivot ,nego turbofolk 10 minuta...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#23 Re: lady gaga
Ovaj zadnji video
bas previse...svega...pa cak i za nju.
Kad se sjetim da se svojevremeno digla frka zbog "Dirty", koji je mila majka za Telephone.
Dobro rekose u onoj parodiji, zna da pjesma nije cemu pa onda skrece paznju drugim stvarima.
Kad se sjetim da se svojevremeno digla frka zbog "Dirty", koji je mila majka za Telephone.
Dobro rekose u onoj parodiji, zna da pjesma nije cemu pa onda skrece paznju drugim stvarima.
- Ave, Nijaz!
#24 Re: lady gaga
Sta imas protiv turbofolka?B34R wrote:
u svakoom slucaju radije bih slusao samo njenu muziku citav zivot ,nego turbofolk 10 minuta...
Slusas i sam turbofolk, samo je na engleskom.
- B34R
#25 Re: lady gaga
rasprava oko gage hahahahaha
hajmo se sad skulirati svi hahahaha
hajmo se sad skulirati svi hahahaha