postovani,
vidim da ste vrsni strucnjak kada je u pitanju labrador..mi smo nasu malu Nalu, preslatku labradorku dobili pre dve nedelje i danas je napunila dva meseca..zeleli smo jako psa,imamo veliko dvoriste i dve cerke koje obozavaju zivotinje,ali cinjenica je da jos uvek ne znamo puno o labradorima ali postoji zelja da naucimo.od kad je stigla kod nas cistili smo je od glista na dve nedelje i dobila je vakcinu,o tome vodi racuna veterinar,ali me zanima vase misljenje o tome sta konkretno davati tako malom stenetu da jede.nas veterinar nam je rekao da to iskljucivo budu granule,koje smo kupili,ali ja vidim da ona obozava da jede i cini mi se da ovom ishranom zaista nije srecna..dajemo joj oko 120gr dnevno sto je meni cini mi se premalo za nju..molim vas da me malo bolje uputite u ishranu tako malog steneta,konkretne primere posto napominjem da nemamo nikakvog iskustva.
inace,drzimo je u boksu napolju,sama je,ali uvek kada smo napolju pustamo je sa nama,ali ostatak dana je zatvorena posto se plasimo od drugih pasa a i da nam je neko ne ukrade,zaista je mnogo mala.ne znam koliko je to dobro znam da oni najvise vole da setaju ali prinudjeni smo bar dok ne napuni tri meseca,nadam se da nece ostaviti neke posledice na nju

inace kasnije planiramo da je drzimo pustenu stalno..ne znam da li je ovo dobro ili ne..
inace ona sve grize, sve nas pojede po rukama,nekoliko pocepanih pantalona a sada to pocinje sve i da boli kada ugrize posto raste..problem je i sa decom posto su one jako male pa su sada pocele da se plase tako da sada imam problem sa tri male devojcice

ne znam kako da je odiknemo da to radi ,stalno vicemo ne ne,ponekad je i kaznimo pruticem kada zaista pretera,da li je dozvoljeno,ne bi volela da imamo agresivnog psa..svi kazu da je ona jos uvek mala za dresuru,kada ce biti vreme da ona shvati sta ne sme da radi?
sa koliko ima prvo teranje i da li se treba preskociti?to smo culi pa eto cisto da znamo..
inace pominjete ljubav,toga ima budite sigurni kupili smo je iskljucivo samo iz tog razloga niti smo uzeli papire niti nam je to potrebno..danima vec citam i toliko toga sam procitala da vise ne znam sta valja a sta ne..molim vas za savet,posebno sto je ovo maleno stene i zelimo da joj bude prijatno u nasem domu.
p.s.inace primetila sam da joj se prednje nozice nekada tresu kada sedi pa joj sada dajemo i kalcijum tablete...
veliki pozdrav i nadam se vasem odgovoru,izvinte ako je ovo bilo podugacko