espresso wrote:Dragi-ga Cober..
Svaki pas bio to mesanac ili rasni pas zasluzuje ljubav i postovanje -mislio sam otvarajuci ovaj topik da ce imati interesovanja kod ljubitelja rase labrador-da postavljamo slike pasa i komentarisemo o samoj rasi nadam se da nisam -bar nisam zeleo da ostavim utisak-niti IKOG da impresioniram svojim psima,to mi nije bila namera,drago mi je da ne trpite nacionalizam vidim da ste se na svojim greskama naucili da to nije dobro-nije mi bila namera kako da pocenim vase Sarajevske pse bilo rasne,lutalice ,mesance i svalercine i izvinjavam se svima koji su se tako osetili
pozz za sve forumase
P.S. Pitanje za Admine-da li je moguce na ovom forumu otvoriti poseban topik i kako da stavim naslov topika gde ce se pisati o rasi Labrador Retriver
Dragi espresso,
dobro došao na forum, nadam se da te je moja zezancija zabavila i doprinijela tvojoj temi zabavila na pozitivan način. Psi su ti predivni, i naravno da svi zaslužuju ljubav i poštovanje. Zaista nema potreba za izvinjenja jer nikoga ničim nisi uvrijedio, naprotiv dobro došao si! Ja lično ovaj forum koristim ne samo da ubijem vrijeme nego da i promovišem pravo na život svih bića, pasa rasnih i nerasnih, i da pokušam u tom smislu sa svoje strane dati neki doprinos i pozitivno uticati na svijest naših sugrađana. Na žalost, u našem mentalitetu i društvu je suviše svakodnevne okrutnosti, kako prema ljudima, tako još više i prema rasnim i prema uličnim psima, kao i prema svim životinjama uopće. Svi mi možemo na razne načine uticati na svijest svih nas o boljem i normalnijem društvu u svim oblastima našeg društva, pa tako i u ovoj. Lično mislim da svako od nas, i vlasnika i nevlasnika pasa, i ljubitelja i neljubitelja, ipak na svaki način treba promovisati njihovo prirodno pravo na normalan život, pa sam se i ja tako u pozitivnoj namjeri i sa zezancijom osvrnuo na tvoj post, i nadam se da ćeš to to tako i shvatiti, na pozitivan način. Poseban topic si već otvorio, samo nastavi, siguran sam da ima puno onih koji će uživati u temi, i ne zamjeri ako smo je i mi prihvatili kao "svoju".
Pozdrav, Cober