Zbog njega bih volio da Bilbao ode u Ligu prvaka.
Ne bi valjalo da ode neki klub koji će se osramotiti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

PA inije ni Atleticu sviran cist penal protiv Barce kad je cini mi se Mascherano igro rukom, to ne sjecam se da ste spominjali...hordash wrote:Nek mi jos neko spomene da BH sudije ne valjaju!
BHF_Manijak wrote:PA inije ni Atleticu sviran cist penal protiv Barce kad je cini mi se Mascherano igro rukom, to ne sjecam se da ste spominjali...hordash wrote:Nek mi jos neko spomene da BH sudije ne valjaju!![]()
![]()
Al' eto, ako ce vam biti lakse, jeste Reala sudije guraju i zbog toga je razlika 13 bodova.
Platformas wrote:
sta ima ?
majstor_m wrote: sve se vraca![]()
![]()
Moj komentar se odnosio generalno na spanske sudije, ne samo u utakmicama Reala.BHF_Manijak wrote:PA inije ni Atleticu sviran cist penal protiv Barce kad je cini mi se Mascherano igro rukom, to ne sjecam se da ste spominjali...hordash wrote:Nek mi jos neko spomene da BH sudije ne valjaju!![]()
![]()
Al' eto, ako ce vam biti lakse, jeste Reala sudije guraju i zbog toga je razlika 13 bodova.
Levatkse tekme, jelBHF_Manijak wrote:MA ne interesuje me plaho ni jedni ni drugi, aali ne volim kad se samo jednima nabija na nos nesto, a i kod drugih ima slicnih ili istih slucajeva.
Barca se ove godine moze na sve izvuci samo ne na to da sudije su gurale Reala, ponavljo sam nekoliko puta, sami su sebi krivi jer su levatske tekme gubili nonsalancijom.
A jebi ga jarane hoces reci da nije levatska ekipa Getafe protiv kojeg je Barca izgubila bezze bodove ili neki drugi slicni timovi? Ne pricam ovdje o Sevilli, Valenciji itd, vec o bezze timovima na kojima je Barca gubila bodove.LSD wrote:Levatkse tekme, jelBHF_Manijak wrote:MA ne interesuje me plaho ni jedni ni drugi, aali ne volim kad se samo jednima nabija na nos nesto, a i kod drugih ima slicnih ili istih slucajeva.
Barca se ove godine moze na sve izvuci samo ne na to da sudije su gurale Reala, ponavljo sam nekoliko puta, sami su sebi krivi jer su levatske tekme gubili nonsalancijom.....ko što je ova veceras bila gdje je Betis bio sasvim ravnopravan i nije zaslužio poraz.
To je to podcijenjivanje španske lige ,tipicno za engleske mitomane sa ostrva...nikako da nauce lekcije a Bilbao trpa na sred Old Traforda...ali eto levatske su to ekipe i tekme....ne znam kako si ti pao pod uticaj te propagande
Nije levatska ekipa , niti je Barca bezveze izgubila bodove kod Getafea vec je sudija poništio cist gol Messiu...to su cinjenice i o tome smo vec davno raspravili i još klipove postavili gdje jasno vidi da nema ofsajda.BHF_Manijak wrote:A jebi ga jarane hoces reci da nije levatska ekipa Getafe protiv kojeg je Barca izgubila bezze bodove ili neki drugi slicni timovi? Ne pricam ovdje o Sevilli, Valenciji itd, vec o bezze timovima na kojima je Barca gubila bodove.LSD wrote:Levatkse tekme, jelBHF_Manijak wrote:MA ne interesuje me plaho ni jedni ni drugi, aali ne volim kad se samo jednima nabija na nos nesto, a i kod drugih ima slicnih ili istih slucajeva.
Barca se ove godine moze na sve izvuci samo ne na to da sudije su gurale Reala, ponavljo sam nekoliko puta, sami su sebi krivi jer su levatske tekme gubili nonsalancijom.....ko što je ova veceras bila gdje je Betis bio sasvim ravnopravan i nije zaslužio poraz.
To je to podcijenjivanje španske lige ,tipicno za engleske mitomane sa ostrva...nikako da nauce lekcije a Bilbao trpa na sred Old Traforda...ali eto levatske su to ekipe i tekme....ne znam kako si ti pao pod uticaj te propagande
Naravno da i ako United/Bayern izgube bodove protiv Wigana/Augsburga da cu reci da su na levatskim utakmicama izgubili bodove...I to nije nikakov podcjenjivaje lige kako ti pises, pa ne moze jeboga ti svih 20 kluba biti super klasa!
Koliko god je Barca bila nemotivisana, nezainteresovana i labava u tim "manji utakmicama" toliko isto su ih i sudije uništavale sa suđenjem..to su cinjenice, ako treba i ako ne vjeruješ može se to klipovima jasno pokazati sve te ocite greške protiv Barce koje su direktno uticale na rezultate, a i na sam izgled tabele kasnije.BHF_Manijak wrote:Pa dobro, niko i ne ocekuje da na kraju Barca ima 38-0-0 skor tj sve pobjede, ali mi je logicnije zijanit bodove od VAlencije, Atletica, Seville, Villarreala itd nego li od Getafea, Zaragoze, i ostalih osrednjih ekipa, jer kako i sam znas titule se dobijaju na malim utakmicama.A tu je Real ove godine fakat beton, oni ce realno izgubiti oba klasika, ali zato su ostale ekipe hladno pomeli.
I GEtafe sam samo kao primjer uzeo, i ne sjecam se utakmice, no i sami navijaci BArce odnosno simpatizeri su x puta ove sezone ponovili da Barca nema motiva u tim manjim tekmama, stoga i tako losi rezultati ove godine, o tome sam ja prico a ne da bi umanjio necije zasluge u pobjedi nad Barcom.
Nepostojeci penal, jelultima_palabra wrote:Pa pogura i sudija Barcu protiv Seville, dosudi nepostojeći penal u 93.minuti... takva odluka da je i mu'min Kanoute izgubio živce i uhvatio Cesca za gušuAli najbolji igrač svijeta nije iskoristio poklon... to je priča ove sezone u malom.

Bivši sudija Andujar Oliver u Marci kaže da je sudija sudio perfektno. Naravno da je Marca madridska novina, ali ovaj lik govori objektivno... znam da je pisao da je Barca oštećena protiv Gijona i Rayo protiv Madrida.Perfecto arbitraje en el Villamarín. La jugada que el Betis reclama como penalti en el último minuto es un remate de Jefferson Montero que toca en el muslo a Sergio Ramos, quien al mismo tiempo retira la mano hacia detrás. Por lo tanto, no es penalti.
Antes, hubo pocas jugadas polémicas, pero las que hubo se resolvieron bien. El Betis reclamó mano de Xabi Alonso dentro del área en la segunda parte, pero la acción es involuntaria y por lo tanto no es sancionable.
En el gol de Jorge Molina se reclamó que Rubén Castro controló la pelota con la mano, pero no es así. Le roza la pelota pero es involuntaria y por tanto el gol del Betis es legal.
Buen arbitraje en líneas generales y sobre todo dentro de las áreas.
ramos koljenoskenderija04 wrote: 4. Ruka Ramos
.

Na ovom snimku mu amputirali ruku?solidsnake wrote:ramos koljenoskenderija04 wrote: 4. Ruka Ramos
.