LA FAMILIA sinoc.....
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#1 LA FAMILIA sinoc.....
Ko ziv...ko mrtav....
Sta se to dogodilo? Znam da je neko "roljo" rafale a ostalo neznam...
Zna li neko vise?
Sta se to dogodilo? Znam da je neko "roljo" rafale a ostalo neznam...
Zna li neko vise?
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
ja MISLIM wrote:S obzirom da se tema nalazi na podforumu Centralna Bosna, ali i da u Sarajevu postoji restoran s istim imenom, molim te pojasni u kojem gradu se desila ta pucnjava sinoc
ZENICA (NE SARAJEVO) jel sarajevo u centralnoj Bosni???
Da se neko javio iz Bugojna ili Travnika pa hajd al PITARI se javljaju....
-
Silver_surfer
ma ja sam malo vidio nesto na tv valjda neki lik ranio 2 lika i sinoc oko ponoci je uhapsen. jos je nekome auto izresetao. to je sve sto znam....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
anex wrote:ja MISLIM wrote:S obzirom da se tema nalazi na podforumu Centralna Bosna, ali i da u Sarajevu postoji restoran s istim imenom, molim te pojasni u kojem gradu se desila ta pucnjava sinoc
ZENICA (NE SARAJEVO) jel sarajevo u centralnoj Bosni???
Da se neko javio iz Bugojna ili Travnika pa hajd al PITARI se javljaju....
-
Silver_surfer
Ma tako to kod nas sve ide. ako imas love i dobre veze mozes raditi sta hoces. za njih nema crvenog svjetla na semaforu, nema ogranicenja brzine, pravila i zakona koje njih moze stici. a vamo raja obicna stradava. ma doce i njima neko u krajrundo wrote:To je ona burekdzinica u Crkvicama!?!
Tip (babin Sin) ranio drugoga zbog djevojke (kojoj je inace 15 god.), i jos jednog neduznog gosta...informacije koje ja imam...ali nije to problem...nego
Zene sta nam radite!![]()
Baj d vej...tip je pusten na slobodu...
-
Silver_surfer
Ma tako to kod nas sve ide. ako imas love i dobre veze mozes raditi sta hoces. za njih nema crvenog svjetla na semaforu, nema ogranicenja brzine, pravila i zakona koje njih moze stici. a vamo raja obicna stradava. ma doce i njima neko u krajrundo wrote:To je ona burekdzinica u Crkvicama!?!
Tip (babin Sin) ranio drugoga zbog djevojke (kojoj je inace 15 god.), i jos jednog neduznog gosta...informacije koje ja imam...ali nije to problem...nego
Zene sta nam radite!![]()
Baj d vej...tip je pusten na slobodu...
- Chischo
Ma poserem se ja na nasu policiju,
znaju udarat one mrsave narkomane na stadionima, naplacivat normalnoj raji kazne zbog pojasa i svjetla po danu, i kurcit se u onim puchovim dzipovima i crnim pancirima u po grada.
Kad su glavesine u pitanju, onda se izljube s njima (malo i pofataju) i izvinu sto su ih uhapsili kad uzadju iz zatvora.
Gledam neki dan na raskrsnici kod metalurskog fakulteta naserov sin i jos neki lik u audiju, ludjacki prestizu kolonu od 20 auta sto cekaju na crvenom, ulaze u suprotnu traku i prolaze kroz crveno - sve na ocigled dva masna, uflekana drota i crnog dzipa punog specijalaca ispred pravoslavne crkve.
Kud nije naletila kakva cisterna puna tekuceg vodika da svi odu u zrak, a da se vozac cisterne katapultira prije sudara.

znaju udarat one mrsave narkomane na stadionima, naplacivat normalnoj raji kazne zbog pojasa i svjetla po danu, i kurcit se u onim puchovim dzipovima i crnim pancirima u po grada.
Kad su glavesine u pitanju, onda se izljube s njima (malo i pofataju) i izvinu sto su ih uhapsili kad uzadju iz zatvora.
Gledam neki dan na raskrsnici kod metalurskog fakulteta naserov sin i jos neki lik u audiju, ludjacki prestizu kolonu od 20 auta sto cekaju na crvenom, ulaze u suprotnu traku i prolaze kroz crveno - sve na ocigled dva masna, uflekana drota i crnog dzipa punog specijalaca ispred pravoslavne crkve.
Kud nije naletila kakva cisterna puna tekuceg vodika da svi odu u zrak, a da se vozac cisterne katapultira prije sudara.