L O S T
Moderator: ExNihilo
#1 L O S T
......... evo u zadnje vrijeme gledam ovu seriju na hayat-u................ i sad sam se malo iznervirao, oni koji gledaju seriju znace o cemu pricam.................... naime u zadnjoj emitovanoj epizodi pronasli su jos jednu grupu ljudi na otoku, eh sad to ce se pravo iskomplikovati i ja ne mogu gledati narednih milion epizoda da se to rasplete, pa ako je neko gledao do kraja ovu seriju neka mi preprica................. kako ce se zavrsiti, sta predstavljaju oni brojevi i ko je onaj lik u onom komplexu pod zemljom i sta onaj komplex predstavlja, sta ce se desiti sa onim klincem koji je kidnapovan na moru................................itd..................hajd zivota vam............ 

Sta da ti kazem jarane u istoj sam ti teggobi
nedavno je krenuo nastavak serije na Novoj TV pa ako si se okacio mozes nastavit s nedeljnjim dozama.
Ja sam fulio proslu epizodu a mislim da je bila u srijedu no nemoj mene drzat za dane i datume to je meni malo pomjesano kod mene
nedavno je krenuo nastavak serije na Novoj TV pa ako si se okacio mozes nastavit s nedeljnjim dozama.
Ja sam fulio proslu epizodu a mislim da je bila u srijedu no nemoj mene drzat za dane i datume to je meni malo pomjesano kod mene
#3 Re: L O S T
Jos se nista nezna. Ona druga grupa je bila u repu aviona kad se on slomio i pali su na drugi kraj ostrva. Covjek je pobjegao iz komplexa. Bio tu 3 godine ja mislim. Malog su kidnapovali neki "starosjedioci" na ostrvu i jos nije vracen. Otac je otisao da ga trazi jer je stupio u kontakt s njim u onom komplexu preko racunara. Cifre oni ukucavaju svaki 118 (ja mislim) minuta u racunar i on odbrojava prema dole, ali niko ne zna sta ce se desiti ako prestanu ukucavati. Taj komplex je neka naucna baza (nasli su videosnimak u njemu). A sta cifre znace jos se nezna.r_faruk wrote:......... evo u zadnje vrijeme gledam ovu seriju na hayat-u................ i sad sam se malo iznervirao, oni koji gledaju seriju znace o cemu pricam.................... naime u zadnjoj emitovanoj epizodi pronasli su jos jednu grupu ljudi na otoku, eh sad to ce se pravo iskomplikovati i ja ne mogu gledati narednih milion epizoda da se to rasplete, pa ako je neko gledao do kraja ovu seriju neka mi preprica................. kako ce se zavrsiti, sta predstavljaju oni brojevi i ko je onaj lik u onom komplexu pod zemljom i sta onaj komplex predstavlja, sta ce se desiti sa onim klincem koji je kidnapovan na moru................................itd..................hajd zivota vam............
stvar je u tome sto serija jos nije snimljena do kraja tako da ti niko ne moze prepricati kraj
. americki ABC kanal (koji premijerno prikazuje sve epizode) je dosao do 15te epizode druge sezone. tu negdje. mozes nabaviti te epizode. ima dosta raje. ovih 15 epizoda druge sezone moze stati otprilike na 1 dvd i jos 1 cd... ja juce nabavio i buljio u monitor do maloprije i sad sam ->
. vjerujte mi, postaje sve bolje i bolje.

-
Hajd bas mi je drago to cuti.....sad imam razloga da je gledam.....mada me neizvjesnost nerviraPeacefor wrote: vjerujte mi, postaje sve bolje i bolje.

nisam imao tih problema, jer sam gledao sve odjednomBaba_Droga wrote:Hajd bas mi je drago to cuti.....sad imam razloga da je gledam.....mada me neizvjesnost nerviraPeacefor wrote: vjerujte mi, postaje sve bolje i bolje.![]()
![]()

-
ma ima to i dobre strane......ovako bar mogu sa nekim drugim nahadjati sta ce biti......
Bezveze je i da sam ih gledala sve odjednom
(tjesim se ) 

Bezveze je i da sam ih gledala sve odjednom

- Bosanac_21
Tu sam seriju od pocetka pratio i sad mi vise ide na zivce. Jer se stalno prekida tj. snime par epizoda pa repriziraju par pa opet nastavljaju.
evo 3 stvari da ti samo maaaalkice pokvarimBaba_Droga wrote:ma ima to i dobre strane......ovako bar mogu sa nekim drugim nahadjati sta ce biti......![]()
Bezveze je i da sam ih gledala sve odjednom![]()
![]()
(tjesim se )

-
Ovaj dio mi je najbolji.......Peacefor wrote: doktor, locke i sawyer ce kontaktirati "the others-e", malo ce popricati, popiti kaficu,

I hvala ti za informacije....sutra cu da se "The others-ima" pohvalim da zna sta ce biti u nastavcima

evo vam sadrzaj svih epizoda prve dvije sezone:
http://www.tv.com/lost/show/24313/episode_guide.html

http://www.tv.com/lost/show/24313/episode_guide.html