L I B I J A
Moderator: anex
-
Daddy187
#1 L I B I J A
Ako je neko informisan kako prolaze bh firme u Libiji,kakvo je stanje sa naplatom,poslovima itd?? 
- Corak
#2 Re: L I B I J A
Pozdrav drug. Komsija mi ide u Libiju redovno. Firma je iz Gradacca , ne znam kako se tacno zove, mislim da je Sirbegovic glavni ili tako nekako. Pricao mi je da je posao jako dobar. Tamo vozi autobus, prevozi radnike s gradilista na gradiliste, ide mu pravo. Znam da je od toga kucu napravio, automobil kupio, ozenio se, dobio dijete i trenutno je vani.Koliko tacno ostaje vjeruj da neznam, mislim 3 mjeseca pa opet tako. Uglavnom svaki posao daleko od ove vukojebine je dobar sigurno.Daddy187 wrote:Ako je neko informisan kako prolaze bh firme u Libiji,kakvo je stanje sa naplatom,poslovima itd??
- zgiba
#3 Re: L I B I J A
Corak wrote:Pozdrav drug. Komsija mi ide u Libiju redovno. Firma je iz Gradacca , ne znam kako se tacno zove, mislim da je Sirbegovic glavni ili tako nekako. Pricao mi je da je posao jako dobar. Tamo vozi autobus, prevozi radnike s gradilista na gradiliste, ide mu pravo. Znam da je od toga kucu napravio, automobil kupio, ozenio se, dobio dijete i trenutno je vani.Koliko tacno ostaje vjeruj da neznam, mislim 3 mjeseca pa opet tako. Uglavnom svaki posao daleko od ove vukojebine je dobar sigurno.Daddy187 wrote:Ako je neko informisan kako prolaze bh firme u Libiji,kakvo je stanje sa naplatom,poslovima itd??
Naravno, uz cinjenicu da moras biti spreman da ti naoruzana rulja uleti u kamp i otudji sve sto im se svidi.
-
gurabija78
#4 Re: L I B I J A
i ovdje je slicno, samo sto rulja ne mora biti nuzno naoruzana i ponekad se zovu inspekcija ili finansijska policija...zgiba wrote:Corak wrote:Pozdrav drug. Komsija mi ide u Libiju redovno. Firma je iz Gradacca , ne znam kako se tacno zove, mislim da je Sirbegovic glavni ili tako nekako. Pricao mi je da je posao jako dobar. Tamo vozi autobus, prevozi radnike s gradilista na gradiliste, ide mu pravo. Znam da je od toga kucu napravio, automobil kupio, ozenio se, dobio dijete i trenutno je vani.Koliko tacno ostaje vjeruj da neznam, mislim 3 mjeseca pa opet tako. Uglavnom svaki posao daleko od ove vukojebine je dobar sigurno.Daddy187 wrote:Ako je neko informisan kako prolaze bh firme u Libiji,kakvo je stanje sa naplatom,poslovima itd??
Naravno, uz cinjenicu da moras biti spreman da ti naoruzana rulja uleti u kamp i otudji sve sto im se svidi.
-
Daddy187
#5 Re: L I B I J A
hvala ti puno za informaciju prijateljuCorak wrote:Pozdrav drug. Komsija mi ide u Libiju redovno. Firma je iz Gradacca , ne znam kako se tacno zove, mislim da je Sirbegovic glavni ili tako nekako. Pricao mi je da je posao jako dobar. Tamo vozi autobus, prevozi radnike s gradilista na gradiliste, ide mu pravo. Znam da je od toga kucu napravio, automobil kupio, ozenio se, dobio dijete i trenutno je vani.Koliko tacno ostaje vjeruj da neznam, mislim 3 mjeseca pa opet tako. Uglavnom svaki posao daleko od ove vukojebine je dobar sigurno.Daddy187 wrote:Ako je neko informisan kako prolaze bh firme u Libiji,kakvo je stanje sa naplatom,poslovima itd??
-
Daddy187
#6 Re: L I B I J A
Preko 28 godina radimo privatni biznis vezan za čelične konstrukcije,oblaganje i pokrivanje velikih poslovnih objekata i fabrika,sve vrste strukturalnih i polustrukturalnih aluminijskih fasada.Trazimo kompaniju iz BiH koja vec nastupa na trzistu Libije ili radi,radi zajednicke saradnje na trzistu Libije.