Kvrzice na i u tijelu
Moderator: anex
- sabinna38
#26 Re: Kvrzice na i u tijelu
Jos nema kraja... Bila u bolnici... zakazala operaciju i doktor mi predlozi jos jednom ultrazvuk i drugi mi pokaze mogucnost da me macka zarazila nekom bakterijom.....Kuci sam, cekam rezultate i molim Boga da je to... Stanje isto iako su mi odmah uveli antibiotike

-
Zoya
#27 Re: Kvrzice na i u tijelu
Šta bi Sabina, Boga ti? Jesi li imala operaciju?sabinna38 wrote:Jos nema kraja... Bila u bolnici... zakazala operaciju i doktor mi predlozi jos jednom ultrazvuk i drugi mi pokaze mogucnost da me macka zarazila nekom bakterijom.....Kuci sam, cekam rezultate i molim Boga da je to... Stanje isto iako su mi odmah uveli antibiotike
- sabinna38
#28 Re: Kvrzice na i u tijelu
Zoya wrote:Šta bi Sabina, Boga ti? Jesi li imala operaciju?sabinna38 wrote:Jos nema kraja... Bila u bolnici... zakazala operaciju i doktor mi predlozi jos jednom ultrazvuk i drugi mi pokaze mogucnost da me macka zarazila nekom bakterijom.....Kuci sam, cekam rezultate i molim Boga da je to... Stanje isto iako su mi odmah uveli antibiotike
Heeej.mm na kraju se uspostavilo da sam imala Bartonelu. Bakterija koja se dobija od macke. Nisam bila na operaciji. Popila antibiotike... Boljelo me do nedavno.
Hvala svima. I pazite se