Kviz: Lova iz snova
-
ibrik
Odron zivi od kviza...sinoc sam to prvi put gledao i nemam komentara...ne znam sta je gluplje...ili onaj voditelj koji nakon minutu i po toliko dopizdi da ti se kosa na glavi dize ili ona nebulozna pitanja tipa Z__________
_________ić
Rjesenje Zekerijah Đezić...ma ono treba ukinuti definitivno.........
_________ić
Rjesenje Zekerijah Đezić...ma ono treba ukinuti definitivno.........
-
Maja_XXX
Ma rijetko kad me nesto iznervira(pogotovo ne neka emisija,serija ili kviz) ali on me nervira kao pojava,
one džozle cu mu razbiti kad ga slijedeci put budem vidjel na ulici...pazite sta sam vam rekla...kad jedan dan dodje sa sljivom na snimanje emisije...

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
mojne majo, treba nam razonode....kviz u kojem mole za pozive...a kad se sjetim upitnika i Enisa i Milana...nisi mogao dobiti vezu...ne daje ti zauzece vec ti daje onaj zvuk kad te izbaci s linije od preopterecenja...Maja_XXX wrote:Ma rijetko kad me nesto iznervira(pogotovo ne neka emisija,serija ili kviz) ali on me nervira kao pojava,![]()
![]()
one džozle cu mu razbiti kad ga slijedeci put budem vidjel na ulici...pazite sta sam vam rekla...kad jedan dan dodje sa sljivom na snimanje emisije...
![]()
![]()
-
lindjo
...pichic je plah kandidat...za olesit
ja samo gled'o jednom kad je popizdio nakon sto niko nije pozn'o ronalda
...kaze jedna:da nije r.carlos...
..a on se halavnik satra pomazuci..10 min je bilo i previse prebacio sam ne znam sta se zdesilo dalje
a fakat se navio k'o da je kokosju guzicu poj'o
sve u svemu:
idee maca oko tebee,pazi da te ne ogrebee...

ja samo gled'o jednom kad je popizdio nakon sto niko nije pozn'o ronalda
sve u svemu:
idee maca oko tebee,pazi da te ne ogrebee...

-
Revolucionar
Ja konto,jal haluciniram,jal sanjam.Gdje ce pametan insan onoliko laprdat u prazno,i to brez ikakve logike,smisla,reda.Ma rekog sebi sanjas bome,hajd sto on laprda brezveze,vec i pitanja su u najmanju ruku glupa,da bi se to prikazivalo na tv-u medju sire narodne mase.Vidis ipak bjese java,bilo kako bilo ja ga vise ne smijem ukljuciti.
-
quiz master
#36 On line kvizovi
Pozdrav učesnicima foruma,
Zanima me vaše mišljenje o jednom drugom kvizu koji se emitovao na programu FTV-a.
SMS Live.
Princip je bio da učesnici odgovaraju na pitanja putem SMS poruka. Pobjednik je bio onaj ko prvi odgovori. Mislim da su šanse za dobitak bile umnogome veće.
Zanima me vaše mišljenje o jednom drugom kvizu koji se emitovao na programu FTV-a.
SMS Live.
Princip je bio da učesnici odgovaraju na pitanja putem SMS poruka. Pobjednik je bio onaj ko prvi odgovori. Mislim da su šanse za dobitak bile umnogome veće.