KVIZ KESOLOVAC - OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
sasa_t

#1 KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by sasa_t »

Odmah zabraniti jer se radi o klasicnoj prevari...
FaceOff

#2 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by FaceOff »

Ovo je licenca, tako da se radi o legalnoj prevari koja se radi u cijelom svijetu.
Ne zovi i nema prevare!
sasa_t

#3 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by sasa_t »

Hm gledaj, zasto kazem da se radi o prevari..

Voditeljica vristi kako niko ne zove, (klasicna prica iz hrvatske gdje su ih i zabranili u prvi mah) a kad nazoves kazu ti zamalo te ubacili u program pokusaj te ponovo :D znam zlocesto...
campa_xxx

#4 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by campa_xxx »

IGNORE

:zzzz: :run:
ProbuseniDolar

#5 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by ProbuseniDolar »

Ja sam za to da na svakom kanalu ima po bar 2 onakve emisije ... Da seljacima, sirotinji i glupanima uzmu sve para sto imaju ... :D

PS. Jos ubaciti voditeljice slicne onim sa DSFa nekad ... gole vode emisiju ... :D
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#6 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by grunt »

:lol: udri se bekane!
Image
Vokri

#7 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Vokri »

Ovo je nesto kao blog:

dobio sam sto maraka,
da ih sprzim na tarotu i kesholovcu na OBN-u,
research kazu, zovi, trosi, k'o da su tvoje...
i dobio sam centralu OBN-a,
vise puta,
ali ne i mogucnost da dam "tocan odgovor" na Kesholovcu,
niti da pitam zasto se znojim cijelu noc da postavim pitanje tarot maestru,
pravo ozbiljno pitanje,
"jel' Elvis jos uvijek ziv?"...
te da li ce se to promjeniti u narednih par godina....
nije do one marke i po po pozivu al' eto...
no..nista, zero..., no,
al' opet zero nije vazda zero ako ne pokusas..
no,
nije nam bilo mrsko
pa smo trazili pristup njihovoj telefonskoj centrali i studiju,
sa kamerom,
i,
rekli smo im da nas je ona voditeljica pozvala
"nas i nikog drugog osim nas"
da dodjemo kod njih u studio,
sto nam nije bilo mrsko, jer smo imali auto i benzina,
mimo onih 100 maraka,
Nismo, naivni, ocekivali, vratara na vratima,
bas naivni,
gdje nam je vratar na vratima rek'o
" Ocam' Vi ko da ste s Pala"
Moj tonac, koji nije sa Pala al je iz Gacka, mi je rek'o,
jebo ovo Vokri,
hajmo kod Bicakcica kao dio tog research-a sto radimo...
To to nas nisu pustili da udjemo ni u D klab je,
po njemu,
razlog razlog sto sam pisao RAk-u,
gdje sam rek'o da OBN pljacka narod, jer 65 mora biti "Tocan odgovor"
pa mi iz Rak-a pisanim putem odgovorili,
ma sve je to po zakonu...
i nije 65,
nego,
zao mi je gospodine,
dodjite mi sa pravim tocnim odgovorom..
i jos me pitali...
" Jel psuju?"
Ne psuju rek'o Ocam',
al' otimaju lopatom...nema smisla..

Iskreno, ne bi vas pegl'o da mi ne treba pisani trag da sam i na sa-x prijavio noc kada sam skrsio tudjih 100 km na
"niste imali srece na OBN-u, ovaj poziv vas je kost'o
marku i po " ...
No necemo odustati jer " odgovor se nalazi u kuverti"...prije ili jos prije, evo ga, odgovor... broj izmedju 1 i daj mi da razmislim ...
...samo se motivirajte da trosite ko mi...

E jbga nije...
hary

#8 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by hary »

Slična stvar na OBN-u je i sa pitanjem za gledaoce u Mimohodu i Teleringu. Ako npr. stave pitanje "Treba li ukinuti RS", namjerno na početku emisije stave da je za odgovor ne glasalo 95% gledalaca, samo da bi proradio revolt kod patriota
kEN0

#9 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by kEN0 »

evo haver dobio 600km , sto ste takvi...
lolita_xx

#10 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by lolita_xx »

i ja sam dobila, ipak se ne radi o prevari :D
Maxwell2008

#11 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Maxwell2008 »

lolita_xx wrote:i ja sam dobila, ipak se ne radi o prevari :D
Pa jel´ti redovna? :)
Amazonka27

#12 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Amazonka27 »

Maxwell2008 wrote:
:lol: :lol:

nedavno gledam...zadatak da se saberu svi brojevi na slici :-) koji su ispisani i arap. brojevima i rimskim i slovima... razlicitih fontova tako da u jednoj kocki pise II i sad moze biti i 11 i rimsko 2...
i sad zovu ljudi i daju milion odgovora a ova samo govori "zao nam je, nazovite opet. odgovor je u koverti koju drzim u ruci"
posto me je bas zanimalo koji je to tacan odgovor s obzirom da su svi odgovori koje bi i sama rekla, vec receni u emisji...cekala sam kraj igre cija je nagrada iznosila preko 3000 KM....

i na kraju nije uospte bilo tacnog odgovora....niti je otvorila kovertu... i kao idu sa drugom igrom...a odgovor ce reci kasnije i drzace tu kovertu u ruci...pa kasnije ga kao stavi na telefon... pa na kraju nikad ga ne rece...

cool :)
kEN0

#13 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by kEN0 »

evo procitajte ovo, pa nakon sto procitate, recite da li zelite zvati :D :D
KEŠOLOVAC
KEŠOLOVAC - PROPISI I UVJETI

1) KEŠOLOVAC, televizijska emisija sa igrama bazirana na vještinama i znanjima, dalje u tekstu PROGRAM. PROGRAM proizvodi, organizira, osmišljava i producira Telemedia InteracTV LLC, (adresa: Tower Gate Place, Tal-Qroqq Street, MSD04, Msida, Mala) u dalnjem tekstu "PRODUCENT". PROGRAM će emitirati televizija OBN, (adresa: Humska 1, Sarajevo, BH) u daljnjem tekstu "PRENOSITELJ". Informacije uključene u PROGRAM glede kako ući i sudjelovati i u svezi sa nagradama formiraju dio ovih propisa.

2) U PROGRAMU mogu sudjelovati svi prebivaoci Bosne i Hercegovine stariji od 18 godina. Zaposlenici te njihova bliža rodbina zaposlena kod Producenta i/ili Prenositelja te njihovih podružnica i/ili srodnih poduzeća, ne smiju sudjelovati u PROGRAMU a ostali sudjelovatelji ne smiju primati nikakvu pomoć od istih. Bilo kakvo sudjelovanje toga tipa smatrat će se nevaljanim.

3) Pozivanjem radi sudjelovanja u PROGRAMU pristajete na ove uvjete.

4) PROGRAM će se emitirati od 17. novembra 2008. pet dana u tjednu. Iznimka: subota i nedjelja. Tijekom svakog PROGRAMA, voditelj će postavljati gledateljima razna pitanja koja se baziraju na općem znanju i/ili vještinama. Ako smatrate da imate točan odgovor i ako po pravilima smijete sudjelovati, možete se registrirati pomoću telefona kako je opisano pod točkom 5. niže, unutar važećeg vremenskog perioda za dotično pitanje ili igru navedenom tijekom PROGRAMA. Jednom kada se registrirate, pozivatelj će biti odabran da uđe u eter na način:

a) slučajnim odabirom iz svih brojeva registriranih tijekom specificiranog vremenskog perioda za taj PROGRAM kako je izjavio voditelj ili inače specificirano tijekom tog PROGRAMA; ili

b) odabirom pozivatelja koji su prvi nazvali nakon trenutka specificiranog od strane voditelja ili inače specificiranog tijekom PROGRAMA. BHTelekom povezuje korisnike automatski u PROGRAM gdje je Producentov operator uživo odgovara na pozive kako bi pribilježio sve podatke i informirao pozivatelja o registraciji u bazu mogućih pobjednika za tu ili slijedeću emisiju uživo ili kako bi bio povezan uživo u PROGRAM. Odabrani pozivatelj će nakon toga biti konektiran uživo u PROGRAM i pitan da da svoj odgovor na dotično pitanje ili igru. Ako je odgovor netočan, sljedeći pozivatelj može biti odabran. Ako je registrirani pozivatelj pozvan natrag iz studija PROGRAMA, ali ne odgovara unutar 4 odzvonjavanja ili je linija zauzeta, tada će slijedeći pozivatelj biti odabran. Pozivatelji povezani uživo u PROGRAM moraju udovoljiti svim uvjetima i uputama danima od strane PRODUCENTA i voditelja PROGRAMA koji zadržavaju pravo prekida poziva ili odbijanja izdavanje nagrade u slučaju gdje, po njihovoj procjeni, vjeruju da se pozivatelj ponaša neprikladno u bilo kojem smislu ili ne udovoljava PRODUCENTOVIM propisima ili pravilima ili bilo kojem zakonu. Pozivatelji ne smiju, bez limitacija, promovirati bilo kakav proizvod ili uslugu, koristiti neprimjerene izraze ili psovati ili reči bilo što štetno i bolno bilo kojoj osobi, upravi ili poduzeću. Pozivatelji prihvaćaju da su samo oni odgovorni za posljedice bilo čega što odluče reči tijekom sudjelovanja u PROGRAMU. Svi koji su pozvali i registrirali se za sudjelovanje u PROGRAMU sudjeluju i u tjednom izvlačenju. Pobjednik - jedna osoba svakog tjedna - će primiti mobitel kao nagradu.

5) Da biste se registrirali u svrhu sudjelovanja u PROGRAMU morate nazvati na neke od dole navedenih telefonskih brojeva: Za pozivatelje unutar mreže:

Telekoma RS: 094 523605, cijena poziva: 1.52 KM (PDV uključen) Za pozivatelje unutar mreže

BH Telekoma: 092 293057, cijena poziva: 1.4625 KM (PDV uključen) Za pozivatelje unutar mreže

HT Mostar: 094 880903, cijena poziva: 1.17 KM (PDV uključen) Iznos naplaćen pozivateljima na registracijski broj neće se pridodavati na iznos nagrade niti jednom pobjedniku. Štoviše, iznos nagrade neće ovisiti o prikupljenim sredstvima od poziva.

6) Niti Producent niti Prenositelj ne snosi odgovornost za probleme s mrežom, telefonskim linijama ili komnikacijom bilo koje vrste, niti ne snose odgovornost za prijave koje su nepotpune ili nerazumljive ili koje nisu stigle. Takve prijave su ništavne.

7) U PROGRAMU je moguće sudjelovati koliko god puta želite. Prijave ne smiju biti poslane preko agenta ili neke treće stranke. Ne prihvaća se nikakva odgovornost za izgubljene, odgođene, nepotpune ili elektroničke prijave ili pobjedničke prijave koje nisu primljene ili isporučene. Takve prijave se smatraju ništavnima.

8) NAGRADA Pozivatelji koji su spojeni uživo u PROGRAM i koji onda točno odgovore na tekuću igru ili pitanje ostvaruju pravo primitka garantirane nagrade (gotovina ili nešto drugo ako je tako navedeno unutar dotičnog PROGRAMA). Takav pozivatelj tada dobija šansu povečati iznos svoje nagrade igrajući "Joker" igru koja se igra uživo u emitiranom PROGRAMU. Joker igra ne smanjuje već osvojeni iznos, te je već osvojeni iznos najmanji mogući osvojeni iznos nakon Joker igre. Pozivatelji moraju biti spremni sudjelovati u obje stavke natjecateljskog PROGRAMA kako bi ostvarili pravo na podizanje bilo kakve nagrade.

9) Nagrada u gotovini će biti isplaćena pobjednicima unutar 30 radnih dana od pobjeđivanja u PROGRAMU. Nagrada u obliku neke stvari ili usluge će biti isplaćena pobjednicima unutar 45 radnih dana od pobjeđivanja u PROGRAMU. NAGRADE isplaćuje PRODUCENT te je ujedno i odgovoran za njihovu isporuku.

10) Jedna osoba smije osvojiti nagradu do 3 puta mjesečno po TV kanalu.

11) Producentova odluka o svim temama je finalna i neće se tražiti nikakva suglasnost. Sve nagrade su neprenosive i neizmjenjive.

12) Nikakva kupovina nije potrebna za registraciju da bi se sudjelovalo u PROGRAM-u.

13) Producent, Prenositelj ili bilo koja treća stranka imenovana od njihove strane smije koristiti ime, sliku i komentare POBJEDNIKA u svrhu buduće promocije, marketinga i publiciteta u bilo kojem mediju širom svijeta bez da kontaktira tu osobu i bez ikakvih naknada za tu osobu. Ipak, unutar gore postavljenog okvira, informacije i podaci ("osobni podaci") koji su dani prilikom sudjelovanja pozivatelja u PROGRAMU, Producent i njihovi suradnici će ih koristiti i čuvati kako bi administrirali natjecanje. Ukoliko je potrebno da pokažemo Vaše podatke , bilo unutar EU/EEA ili dalje, Vi sudjelovanjem izražavate suglasnost sa time. Vaši osobni podaci isto tako mogu biti i prosljeđeni Vašoj mobilnoj mreži ili važećim vlastima u tijeku istraga bilo kakvih pritužbi ili zbog sumnje u ikakve ilegalne aktivnosti ili, ako to zatraži mobilna mreža, u svezi sa naplatom u natjecanju. Uglavnom, Vi svjesno pristajete da Vaši osobni podaci mogu biti pokazani trećoj strani gdje je to potrebno, u svrhu javnog interesa ili u slučaju naloga službene vlasti dane trećoj strani kojoj su podaci pokazani. Zbirni podaci (koji ne sadrže osobne podatke) mogu se koristiti u svrhe marketinškog istraživanja ili prilikom pregleda, razvoja i poboljšanja relevantnih usluga.

14) Svim sudjelovateljma se preporuča da isprintaju i čuvaju ove propise.

15) Ovi propisi se ravnaju i tumače isključivo u sukladnosti sa zakonima Bosne i Hercegovine.

16) Pitanja i prigovore molimo šaljite isključivo na adresu PRODUCENTA navedenu u članku 1. Ovih pravila ili na slijedeću E-mail adresu: [email protected] Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

17.11.2008.

PRODUCENT PROGRAMA

Telemedia InteracTV LLC
ali onu voditeljicu bi silovao... samo zato sto je zla! :dance:

edit :
evo sta se dobije kad se mail posalje :]
This is the mail system at host mail2.telemedia.hu.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<[email protected]> (expanded from <[email protected]>): unknown
user: "[email protected]"
i ako neko zna ime voditeljice sa obna, neka mi ga kaze molicu, hvalaa :]
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#14 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by pici »

jooooooj voditeljice su uh uh :dance: :thumbup: ............moljem dobre ljude da stave fotke od voditeljica il video(još poželjnije) ako more kakva poza :dance: ....ućinte dobro djelo :mrgreen:
kEN0

#15 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by kEN0 »

ma meni ime, da je pronadjem...

da joj dam tacan odgovor! licno.. :dance: :dance:
Aduu

#16 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Aduu »

Amazonka27 wrote: :lol: :lol:

nedavno gledam...zadatak da se saberu svi brojevi na slici :-) koji su ispisani i arap. brojevima i rimskim i slovima... razlicitih fontova tako da u jednoj kocki pise II i sad moze biti i 11 i rimsko 2...
i sad zovu ljudi i daju milion odgovora a ova samo govori "zao nam je, nazovite opet. odgovor je u koverti koju drzim u ruci"
posto me je bas zanimalo koji je to tacan odgovor s obzirom da su svi odgovori koje bi i sama rekla, vec receni u emisji...cekala sam kraj igre cija je nagrada iznosila preko 3000 KM....

i na kraju nije uospte bilo tacnog odgovora....niti je otvorila kovertu... i kao idu sa drugom igrom...a odgovor ce reci kasnije i drzace tu kovertu u ruci...pa kasnije ga kao stavi na telefon... pa na kraju nikad ga ne rece...

cool :)
Ne znam mislis li na ovo od neku noc, bas sam cekao da vidim koje je to rjesenje jer su ljudi zvali i nudili dosta razlicitih odgovora. Ja sam mislio da je 114 :D
Na kraju je pokazala rjesenje koje je bilo 427 :?
Bas me zanima kojim putem su dosli do 427, pa ako ima neki super, mega, giga matematicar da nam pojasni :D
Zadatak...
Image
Odgovor...
427 :?

P.S a sad evo gledam, lafo treba pronaci 3 razlike na slici koje bi i Sasa Matic pronasao, a u 30-ak minuta, vjerovali ili ne, "niko nije nazvao" :roll: :D
A jos i kad pocne iznose u kunama govoriti :lol:
Topla voda

#17 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Topla voda »

7-8+42-5=36
32+55-7x2+12=85

36+85=121

1+2+1=4

2x8+52-77+11=2

8+4=12 4-3=1 2+4-12=-6
12+1+(-6)=7

mozel vako :D
Epitop

#18 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Epitop »

@pici Sinoč voditeljica govori da studio može da posjeti u toku emisije ko je zainteresovan. Samo skuži gdje se nalazi studio i sretno jer ko nije pitao nije ni dobio. :lol:
kEN0

#19 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by kEN0 »

Epitop wrote:@pici Sinoč voditeljica govori da studio može da posjeti u toku emisije ko je zainteresovan. Samo skuži gdje se nalazi studio i sretno jer ko nije pitao nije ni dobio. :lol:
kakav bi geng beng bacili u studiu..
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#20 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by pici »

kEN0 wrote:
Epitop wrote:@pici Sinoč voditeljica govori da studio može da posjeti u toku emisije ko je zainteresovan. Samo skuži gdje se nalazi studio i sretno jer ko nije pitao nije ni dobio. :lol:

to nebi više bio kešolovac več picolovac :dance: :mrgreen:
La sexy bunny

#21 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by La sexy bunny »

Da ne otvaram novu temu posto se radi o slicnom problemu ili ti ga jos jednoj prevari. Sinoc sam na OBN-u pratio "milijunas" i tako odgovara neki momak i na jednom pitanju prije nego sto su pocele reklame, momak je rekao "moj konacan odgovor" primjer e.), pozutilo i sad onaj voditelj kaze: "postovani gledaoci i vi mozete da posaljete poruku ako smatrate da znate tacan odgovor na broj, 091 bla bla bla i osvojite neki iznos",mislim da je u pitanju bilo 100km. . .nebitno!
I posto sam znao tacan odgovor na to pitanje, posaljem poruku u formatu kakvom i oni traze, na taj i taj broj i u roku od jedne sekunde dobijem slijedeci odgovor:
"Postovani, ovaj servis vise nije aktivan.Hvala sto ste pokusali.Vas OBN." Provjerim stanje kredita, 2km naravno odnijela roda :x ! Inace nikad do sada nisam igrao ni kesolovca ni ostala sranja jer znam da su cista prevara ali kontam 100KM nije puno, nece na ovoj emisij krasti valjde. . .kad nece qrac !
Pa eto raja nemoj da i vas opale po usima. . .mamicu im lopovsku! I razmisljam sinoc koliko je ljudi poslalo poruku i svakome su ukrali po 2km, a ko ce se zaliti zbog 2km, naravno niko. Samo ce svi ovako na kafi sa rajom da psuju i prepricavaju dogadjaj a oni dobri par milja.

POZ :sax:
kEN0

#22 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by kEN0 »

pici wrote:
kEN0 wrote:

to nebi više bio kešolovac več picolovac :dance: :mrgreen:
ja bih bio bengolovac..
lolita_xx

#23 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by lolita_xx »

Maxwell2008 wrote:
bas si zanimljiv :-)
The 51st State

#24 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by The 51st State »

samo neka ti apdejtovani sibicari deru levate...
Topla voda

#25 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Topla voda »

a ovi poredaju 100 mogucih odgovora ,na ovom sklapanju rijeci i krizaju ih dok ne dodju do zadnja 2-3 i onda zavrse igru?
Post Reply