Kviz "341 Game show"

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Ejch-ju-es-i-aj-en

#1 Kviz "341 Game show"

Post by Ejch-ju-es-i-aj-en »

Zna li neko o čemu se radi?. Kakve su propozicije i vrste igara? Evo googlam cijeli dan i ništa nema k'o da ga ni Bog nije dao. Jako mi je bitno jer sutra imam snimanje a pojma nemam o cemu se radi. :-)
Last edited by Ejch-ju-es-i-aj-en on 22/10/2007 13:45, edited 1 time in total.
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Pa koliko sam mogla procitati u avazu- o tom kvizu je nesto blagojevic pricao, kao da i njega uzimaju u opciju voditelja, ali o detaljima nije govorio. Uglavnom, kazu da ce biti velike nagrade za gledaoce. A kako mislis imas snimanje- to kao audicija nesto?
Ejch-ju-es-i-aj-en

Ma danas,zvoni telefon: "Dobar dan, Ismeta Dervoz kraj telefona, mi smo nasli tvoj broj u televiziji (ucestvovao sam na kvizu "Šta je,tu je" prije otprilike 4 godine) i jesi li zainteresovan,bla,bla nešta mi zbrda zdola izbifla o kvizu, ja nis ne skontah. Kaze sutra cemo ti objasniti detaljnije,a dugo mi cekat do sutra, sejtan mi ne da mira pa rekoh da vidim zna li ko od forumasha išta o tome. Cini mi se da rece da je Josko Lokas idejni tvorac pa sam iz tog razloga i prihvatio jer on mi se čini kao neko ko je sposoban da napravi dobru i interesantnu stvar.

@enigma_svijeta,učestvujem kao takmičar
Last edited by Ejch-ju-es-i-aj-en on 20/10/2007 20:46, edited 1 time in total.
zlotscha

Post by zlotscha »

javi kad budes ucestvovao da navijam :bih:
zlotscha

Post by zlotscha »

Ejch-ju-es-i-aj-en wrote:Ma danas,zvoni telefon: "Dobar dan, Ismeta Dervoz kraj telefona, mi smo nasli tvoj broj u televiziji (ucestvovao sam na kvizu "Šta je,tu je" prije otprilike 4 godine) i jesi li zainteresovan,bla,bla nešta mi zbrda zdola izbifla o kvizu, ja nis ne skontah. Kaze sutra cemo ti objasniti detaljnije,a dugo mi cekat do sutra, sejtan mi ne da mira pa rekoh da vidim zna li ko od forumasha išta o tome. Cini mi se da rece da je Josko Lokas idejni tvorac pa sam iz tog razloga i prihvatio jer on mi se čini kao neko ko je sposoban da napravi dobru i interesantnu stvar.
a mozda jos nisu skontali heheheheh
Ejch-ju-es-i-aj-en

Fala na podršci :D Sutra mi je snimanje u pola 4 pa vam javim kako je bilo. Aj živili!
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

i? snimi li ga? :D
Ejna_Ko

Post by Ejna_Ko »

Ima li kakvih novosti o kvizu? Jesi li bio na snimanju?
vedderedi

Post by vedderedi »

Mozda je Ismeta bila malo Nervozna? :D
Ejch-ju-es-i-aj-en

Bio,vidio. Definitivno nešto potpuno novo na tv-u,totalno različito od šabloniziranih kvizova tipa:pitanje-odgovor. . Suština kviza je da svaki takmičar ima po 4 i po minute vremena da drugim takmičarima objasni što više sitnagmi (tipa:"Ajfelov toranj",ili "Srp i čekić"), i time skupe što više novaca. Na kraju sav taj novac nosi jedan takmičar nakon finalne igre.Kviz počinje 29.oktobra na FTV-u. Eto ako ste željni zabave prijavite se necete se pokajati :) .Bonjour!

P.S.: Čak su i provalili da sam bio na sa-x i da sam se raspitivao o kvizu (vjerovatno će i ovo čitati pa ih srdačno pozdravljam i zahvaljujem im na sjajnom druženju :D )
Last edited by Ejch-ju-es-i-aj-en on 22/10/2007 15:30, edited 2 times in total.
Klikerica

Post by Klikerica »

Ejch-ju-es-i-aj-en wrote:Bio,vidio. Definitivno nešto potpuno novo na tv-u,totalno različito od šabloniziranih kvizova tipa:pitanje-odgovor. . Suština kviza je da svaki takmičar ima po 4 i po minute vremena da drugim takmičarima objasni što više sitnagmi (tipa:"Ajfelov toranj",ili "Srp i čekić"), i time skupe što više novaca. Na kraju sav taj novac nosi jedan takmičar nakon finalne igre.Kviz počinje 29.oktobra na FTV-u. Eto ako ste željni zabave prijavite se necete se pokajati :) .Bonjour!

P.S.: Čak su i provalili da sam bio na sa-x i da sam se raspitivao o kvizu (vjerovatno će i ovo čitati pa ih srdačno pozdravljam i zahvaljujem im na sjajnom druženju :D )
Pa kakva su tvoja predvidjanja, hoces li proci kao voditelj, pa da te bodrimo? :) Ja sam danas cula od prijateljice da je Blagojevic angazovan na tom projektu :?
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

ne klikeras ti dobro. da nije do snijega :D covijek je lijepo napisao da "ucestvuje kao takmicar". :D

EJCH-JU- osvoji li sta? :D
daj jos detalja! kako izgleda, koliko traje, jel tacno da je autor Josko Lokas, ko je voditelj, koliko ucesnika, kolika je nagrada....
Klikerica

Post by Klikerica »

anamo 'vamo wrote:ne klikeras ti dobro. da nije do snijega :D covijek je lijepo napisao da "ucestvuje kao takmicar". :D

EJCH-JU- daj jos detalja! kako izgleda, koliko traje, jel tacno da je autor Josko Lokas, ko je voditelj, koliko ucesnika, kolika je nagrada....
:D sigurno je do snijega :D jutros me zatrpalo :D kako god, javljaj nam detalje, kao ucesnik ili voditelj :D
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

bilo sinoć na EXeru
voditelji Emela Burdžović i Ognjen B.
Lokas je vlasnik licence
fabrika uradila špice za emisiju
ettt to ja znam
Ejch-ju-es-i-aj-en

Nisam siguran da vam smijem otkrivati detalje kviza tako neka ostane ovo sto sam vam otkrio. Scenografija je interesantna,voditelji,Ismeta kao i cijela ekipa su stvarno za cistu desetku. Jako komunikativni, pristupačni i sjajno raspoloženi (i pored činjenice da su snimali emisije od jutra pa skoro do ponoći).

Osvojio sam jako dobar iznos. U prosjeku su nagrade jako visoke za nase uslove.
zlotscha

Post by zlotscha »

hello, Ismeta is speaking: naravno da mozes podjeliti sve sa forumashima
:-)
znaci pobjedio si! cestitam 8)
Comrad

Post by Comrad »

i kad ce to biti emitovano...
Ejch-ju-es-i-aj-en

zlotscha wrote:hello, Ismeta is speaking:
Reci lozinku :D .

Eeee pa ne mogu vam reci datum emitovanja (iskreno ne znam ga ni ja). Izaci cu iz anonimnosti pa ce me zaganjat' oni sto sam hin zezao :D
zlotscha

Post by zlotscha »

Ejch-ju-es-i-aj-en wrote:

Eeee pa ne mogu vam reci datum emitovanja (iskreno ne znam ga ni ja). Izaci cu iz anonimnosti pa ce me zaganjat' oni sto sam hin zezao :D
a ucestvovao si u onom smjesko/ljutko? nemoj mi reci da si IDRIZ iz Kaknja (mescini) on mi je bio najjaci :bih:
Ejch-ju-es-i-aj-en

zlotscha wrote:
Ejch-ju-es-i-aj-en wrote:

a ucestvovao si u onom smjesko/ljutko? nemoj mi reci da si IDRIZ iz Kaknja (mescini) on mi je bio najjaci :bih:

:shock: :shock:
Sad mi tek nish nije jasno. Jesam ucestvovao u "smjesko/ljutko" ali poodavno,i nisam Idriz iz Kaknja. A kako znas da sam ucestvovao?

P.S.:Idriz nije bio najjači, jednom sam ga izdegenečio :D
obuca

Post by obuca »

ako nisi idriz onda si hasan iz pendicica :D
Ejch-ju-es-i-aj-en

obuca wrote:ako nisi idriz onda si hasan iz pendicica :D
Stativa! :D
obuca

Post by obuca »

e jbg :lol:
zlotscha

Post by zlotscha »

nisam vidovita :D
Ejch-ju-es-i-aj-en wrote:Ma danas,zvoni telefon: "Dobar dan, Ismeta Dervoz kraj telefona, mi smo nasli tvoj broj u televiziji (ucestvovao sam na kvizu "Šta je,tu je" prije otprilike 4 godine) i jesi li zainteresovan,bla,bla nešta mi zbrda zdola izbifla o kvizu, ja nis ne skontah. Kaze sutra cemo ti objasniti detaljnije,a dugo mi cekat do sutra, sejtan mi ne da mira pa rekoh da vidim zna li ko od forumasha išta o tome. Cini mi se da rece da je Josko Lokas idejni tvorac pa sam iz tog razloga i prihvatio jer on mi se čini kao neko ko je sposoban da napravi dobru i interesantnu stvar.

@enigma_svijeta,učestvujem kao takmičar
cuj, ali nesto se sjecam da je I bio hasta pa morao u bolnicu pa vas pust'o :D
red07

Post by red07 »

huso iz lukavca ?
Post Reply