Kviz "341 Game show"
Moderator: anex
-
Ejch-ju-es-i-aj-en
#1 Kviz "341 Game show"
Zna li neko o čemu se radi?. Kakve su propozicije i vrste igara? Evo googlam cijeli dan i ništa nema k'o da ga ni Bog nije dao. Jako mi je bitno jer sutra imam snimanje a pojma nemam o cemu se radi. 
Last edited by Ejch-ju-es-i-aj-en on 22/10/2007 13:45, edited 1 time in total.
-
enigma svijeta
Pa koliko sam mogla procitati u avazu- o tom kvizu je nesto blagojevic pricao, kao da i njega uzimaju u opciju voditelja, ali o detaljima nije govorio. Uglavnom, kazu da ce biti velike nagrade za gledaoce. A kako mislis imas snimanje- to kao audicija nesto?
-
Ejch-ju-es-i-aj-en
Ma danas,zvoni telefon: "Dobar dan, Ismeta Dervoz kraj telefona, mi smo nasli tvoj broj u televiziji (ucestvovao sam na kvizu "Šta je,tu je" prije otprilike 4 godine) i jesi li zainteresovan,bla,bla nešta mi zbrda zdola izbifla o kvizu, ja nis ne skontah. Kaze sutra cemo ti objasniti detaljnije,a dugo mi cekat do sutra, sejtan mi ne da mira pa rekoh da vidim zna li ko od forumasha išta o tome. Cini mi se da rece da je Josko Lokas idejni tvorac pa sam iz tog razloga i prihvatio jer on mi se čini kao neko ko je sposoban da napravi dobru i interesantnu stvar.
@enigma_svijeta,učestvujem kao takmičar
Last edited by Ejch-ju-es-i-aj-en on 20/10/2007 20:46, edited 1 time in total.
-
zlotscha
a mozda jos nisu skontali hehehehehEjch-ju-es-i-aj-en wrote:Ma danas,zvoni telefon: "Dobar dan, Ismeta Dervoz kraj telefona, mi smo nasli tvoj broj u televiziji (ucestvovao sam na kvizu "Šta je,tu je" prije otprilike 4 godine) i jesi li zainteresovan,bla,bla nešta mi zbrda zdola izbifla o kvizu, ja nis ne skontah. Kaze sutra cemo ti objasniti detaljnije,a dugo mi cekat do sutra, sejtan mi ne da mira pa rekoh da vidim zna li ko od forumasha išta o tome. Cini mi se da rece da je Josko Lokas idejni tvorac pa sam iz tog razloga i prihvatio jer on mi se čini kao neko ko je sposoban da napravi dobru i interesantnu stvar.
-
Ejch-ju-es-i-aj-en
Fala na podršci
Sutra mi je snimanje u pola 4 pa vam javim kako je bilo. Aj živili!
-
Ejch-ju-es-i-aj-en
Bio,vidio. Definitivno nešto potpuno novo na tv-u,totalno različito od šabloniziranih kvizova tipa:pitanje-odgovor. . Suština kviza je da svaki takmičar ima po 4 i po minute vremena da drugim takmičarima objasni što više sitnagmi (tipa:"Ajfelov toranj",ili "Srp i čekić"), i time skupe što više novaca. Na kraju sav taj novac nosi jedan takmičar nakon finalne igre.Kviz počinje 29.oktobra na FTV-u. Eto ako ste željni zabave prijavite se necete se pokajati
.Bonjour!
P.S.: Čak su i provalili da sam bio na sa-x i da sam se raspitivao o kvizu (vjerovatno će i ovo čitati pa ih srdačno pozdravljam i zahvaljujem im na sjajnom druženju
)
P.S.: Čak su i provalili da sam bio na sa-x i da sam se raspitivao o kvizu (vjerovatno će i ovo čitati pa ih srdačno pozdravljam i zahvaljujem im na sjajnom druženju
Last edited by Ejch-ju-es-i-aj-en on 22/10/2007 15:30, edited 2 times in total.
-
Klikerica
Pa kakva su tvoja predvidjanja, hoces li proci kao voditelj, pa da te bodrimo?Ejch-ju-es-i-aj-en wrote:Bio,vidio. Definitivno nešto potpuno novo na tv-u,totalno različito od šabloniziranih kvizova tipa:pitanje-odgovor. . Suština kviza je da svaki takmičar ima po 4 i po minute vremena da drugim takmičarima objasni što više sitnagmi (tipa:"Ajfelov toranj",ili "Srp i čekić"), i time skupe što više novaca. Na kraju sav taj novac nosi jedan takmičar nakon finalne igre.Kviz počinje 29.oktobra na FTV-u. Eto ako ste željni zabave prijavite se necete se pokajati.Bonjour!
P.S.: Čak su i provalili da sam bio na sa-x i da sam se raspitivao o kvizu (vjerovatno će i ovo čitati pa ih srdačno pozdravljam i zahvaljujem im na sjajnom druženju)
-
anamo 'vamo
ne klikeras ti dobro. da nije do snijega
covijek je lijepo napisao da "ucestvuje kao takmicar".
EJCH-JU- osvoji li sta?
daj jos detalja! kako izgleda, koliko traje, jel tacno da je autor Josko Lokas, ko je voditelj, koliko ucesnika, kolika je nagrada....
EJCH-JU- osvoji li sta?
daj jos detalja! kako izgleda, koliko traje, jel tacno da je autor Josko Lokas, ko je voditelj, koliko ucesnika, kolika je nagrada....
-
Klikerica
anamo 'vamo wrote:ne klikeras ti dobro. da nije do snijegacovijek je lijepo napisao da "ucestvuje kao takmicar".
![]()
EJCH-JU- daj jos detalja! kako izgleda, koliko traje, jel tacno da je autor Josko Lokas, ko je voditelj, koliko ucesnika, kolika je nagrada....
-
StupskaBitanga
bilo sinoć na EXeru
voditelji Emela Burdžović i Ognjen B.
Lokas je vlasnik licence
fabrika uradila špice za emisiju
ettt to ja znam
voditelji Emela Burdžović i Ognjen B.
Lokas je vlasnik licence
fabrika uradila špice za emisiju
ettt to ja znam
-
Ejch-ju-es-i-aj-en
Nisam siguran da vam smijem otkrivati detalje kviza tako neka ostane ovo sto sam vam otkrio. Scenografija je interesantna,voditelji,Ismeta kao i cijela ekipa su stvarno za cistu desetku. Jako komunikativni, pristupačni i sjajno raspoloženi (i pored činjenice da su snimali emisije od jutra pa skoro do ponoći).
Osvojio sam jako dobar iznos. U prosjeku su nagrade jako visoke za nase uslove.
Osvojio sam jako dobar iznos. U prosjeku su nagrade jako visoke za nase uslove.
-
Ejch-ju-es-i-aj-en
Reci lozinkuzlotscha wrote:hello, Ismeta is speaking:
Eeee pa ne mogu vam reci datum emitovanja (iskreno ne znam ga ni ja). Izaci cu iz anonimnosti pa ce me zaganjat' oni sto sam hin zezao
-
zlotscha
a ucestvovao si u onom smjesko/ljutko? nemoj mi reci da si IDRIZ iz Kaknja (mescini) on mi je bio najjaciEjch-ju-es-i-aj-en wrote:Reci lozinkuzlotscha wrote:hello, Ismeta is speaking:.
Eeee pa ne mogu vam reci datum emitovanja (iskreno ne znam ga ni ja). Izaci cu iz anonimnosti pa ce me zaganjat' oni sto sam hin zezao
-
Ejch-ju-es-i-aj-en
zlotscha wrote:a ucestvovao si u onom smjesko/ljutko? nemoj mi reci da si IDRIZ iz Kaknja (mescini) on mi je bio najjaciEjch-ju-es-i-aj-en wrote:Reci lozinkuzlotscha wrote:hello, Ismeta is speaking:.
Sad mi tek nish nije jasno. Jesam ucestvovao u "smjesko/ljutko" ali poodavno,i nisam Idriz iz Kaknja. A kako znas da sam ucestvovao?
P.S.:Idriz nije bio najjači, jednom sam ga izdegenečio
-
Ejch-ju-es-i-aj-en
Stativa!obuca wrote:ako nisi idriz onda si hasan iz pendicica
-
zlotscha
nisam vidovita

cuj, ali nesto se sjecam da je I bio hasta pa morao u bolnicu pa vas pust'oEjch-ju-es-i-aj-en wrote:Ma danas,zvoni telefon: "Dobar dan, Ismeta Dervoz kraj telefona, mi smo nasli tvoj broj u televiziji (ucestvovao sam na kvizu "Šta je,tu je" prije otprilike 4 godine) i jesi li zainteresovan,bla,bla nešta mi zbrda zdola izbifla o kvizu, ja nis ne skontah. Kaze sutra cemo ti objasniti detaljnije,a dugo mi cekat do sutra, sejtan mi ne da mira pa rekoh da vidim zna li ko od forumasha išta o tome. Cini mi se da rece da je Josko Lokas idejni tvorac pa sam iz tog razloga i prihvatio jer on mi se čini kao neko ko je sposoban da napravi dobru i interesantnu stvar.