Koga je to uopste briga ? Zakljucili smo da se kvari, da nije svemoguc, i da je VW krs nad krsevima.
Zena moze biti sa sela, ali auto samo iz Njemacke
Moderators: _BataZiv_0809, anex
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHKNELE 071 wrote:emko1234 wrote:haj burazeru malo smanji ribu..KNELE 071 wrote: [
Bez uvrede kako ti možeš da budeš toliki peder i sudiš šta ko vozi:
Nevozim ga više nije registrovan, već 5 godina stoji u garaži, i povremeno se upali i provoza po mahali. Sad najčešče vozim E46 328 Ci 2007., i Toyotu Land Cruiser 100 a stavljam jedan Rover 25 u pogon za po gradu, ovako sada razmišljam da kupim BMW F30, možda ću 335 d, ili bih prije Land Cruiser UZJ20, a privlači me i novi Iveco Masif, pa sam ti sad u dilemi.
Imao sam ja i Golfova GTI i ne GTI, diesel i turbo diesel, i mogu ti reči da je dvojka i Passat 3 zadnje auto koje je VW proizveo. Jeste da nije nikakav trkač al za jednog prosječnog čovjeka radnika je bio idealno auto.
Jebeš VW
328ci se pravio izmedju 1998-2000godine a zamjenio ga je 325ci sredinom 2000 godine i pravio se do 2007 ko slabija varijanta i 330ci ko jaca varijanta.jedan je imao 192 a drugi 231ks tako da ako vec zelis da nas impresioniras lazima bar lazi tako da ti se vjeruje..jedino ako bmwe za tebe nije napravio 328ci 2007 godine al cisto sumnjam..
http://bs.wikipedia.org/wiki/BMW_E46
330 iTi to mene zezaš ili ozbiljno? Auto sam ovdje kupuio, uvezem je iz Holandije. Znam da su mu Kilovati lažirani, a ima 2793 ccm. Frajer mi ga prodao kao 328 i. Piše da ima 129 KW. Upravo sam opet provjeravao brojeve, svi se slažu i na motoru i na školjki, i otkrio sam da je motor 2003. Otkrio sam da je motor tip M54 304 S3. Auto je po pojasevima i ostalim dijelovima izgleda Mart 2006.
U saobračajnoj dozvoli nepiše ništa sem serija 3.
haha, kakva terminologija...emko, ti si meni pravo swadak...emko1234 wrote: gost* tesko je bit fin kaze naslov filma.a ovdje je tesko nekom dokazat da nije upravu.mojne se trudit pusti hejtere da bacaju hejt i beef..
fala ti <3johntra wrote:haha, kakva terminologija...emko, ti si meni pravo swadak...emko1234 wrote: gost* tesko je bit fin kaze naslov filma.a ovdje je tesko nekom dokazat da nije upravu.mojne se trudit pusti hejtere da bacaju hejt i beef..
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHemko1234 wrote:KNELE 071 wrote: haj burazeru malo smanji ribu..
328ci se pravio izmedju 1998-2000godine a zamjenio ga je 325ci sredinom 2000 godine i pravio se do 2007 ko slabija varijanta i 330ci ko jaca varijanta.jedan je imao 192 a drugi 231ks tako da ako vec zelis da nas impresioniras lazima bar lazi tako da ti se vjeruje..jedino ako bmwe za tebe nije napravio 328ci 2007 godine al cisto sumnjam..
http://bs.wikipedia.org/wiki/BMW_E46
330 iTi to mene zezaš ili ozbiljno? Auto sam ovdje kupuio, uvezem je iz Holandije. Znam da su mu Kilovati lažirani, a ima 2793 ccm. Frajer mi ga prodao kao 328 i. Piše da ima 129 KW. Upravo sam opet provjeravao brojeve, svi se slažu i na motoru i na školjki, i otkrio sam da je motor 2003. Otkrio sam da je motor tip M54 304 S3. Auto je po pojasevima i ostalim dijelovima izgleda Mart 2006.
U saobračajnoj dozvoli nepiše ništa sem serija 3.
Ne razumijem kako mozes poredit prodaju super luksuznih auta sa autima koja kupuje obicni covjek. Phaeton je extra auto(na istoj bazi je i Bentley Continental GT), al ko ce kupit VW da bude viđen u njemu... Svako ce preci na A8, Mercedes S ili BMW 7, cisto zbog prestiza, a ne zbog nekih tehnickih kvaliteta.technoGeek wrote:Znaci najprodavanije i odmah je i najbolje ? Jest al na * mom od 20 centi.
Po tome upravo govoris da je Phaeton bljuzga od auta jer nije ni do koljena po prodaji ostalima koji su vec tu godinama (realno i zaostaje za njima), ali isto tako za primjer uzmi Lamborghini, s duplo duplo manje prodanih auta, pa kazes li za njega da je los.
Tema je u vezi kvarova ako vidim dobro, a ne o odbrani s rezultatima prodaje koji mogu samo znaciti da ljudi vole biti ovce, placati skuplje i dobijati manje.
čega da me bude stid majke ti, pošteno kupio auto, nisam ukrao?emko1234 wrote:hahahahahahhahahha..jel te stid?
pa reci nam sad koji je bmw upitanjuda li se radi o nekom primjerku radjenom samo za tebe
hahahahahahahah
![]()
Nemoj bolan vise nista pisat, mozda neko iz MUP-a cita SA-X, pa ce ti doci po tog "cistog" 330i i neces imat sta prodat.KNELE 071 wrote:čega da me bude stid majke ti, pošteno kupio auto, nisam ukrao?emko1234 wrote:hahahahahahhahahha..jel te stid?
pa reci nam sad koji je bmw upitanjuda li se radi o nekom primjerku radjenom samo za tebe
hahahahahahahah
![]()
330i ispade po tvom i po stavu mog jarana. jedini plus mi je što plačam manju registraciju, a nije prvi put da vidim auto da dokumenta nisu uredu, jer mi je jaran imao Merc 190 E 2.0 motor 50 KW po saobračajnoj, a motor stvarno ima 90 KW.
Kad proizvodjac utvrdi da neki vitalni sklopovi crkavaju statisticki neposredno po isteku garantnog roka, a da ti vitalni sklopovi ne zahtjevaju posebno odrzavanje i servisiranje mimo redovnih servisa (letve volana, turbine, itd) proizvodjac ce dati produzenu garanciju na taj dio ili kolancu (participaciju u troskovima zamjene).drndalo wrote:Nije djecije, moze se to zaista svakome desiti, ali je posebno interesantno kada se to desi nekom renomiranom magazinu, pa da ne moze sve biti u superlativu...
Da ponovim i jednu interesantnu konstataciju iz originalnog Auto Motor und Sport teksta, to se deilo na kilometrazi koju vecina kupaca nece preci u garantnom roku... A oni jesu jer na maxi-testu ga vozaju stalno... To nece se desiti svima u garantnom roku, prevedi = svaki takav kupac ce VW-u donirati 1600 EUR, na prakticno novom autu... Bas onako "obrazli"...?
Da im svima crkava u garanciji, vjeruj, ne bih se ni pocesao po dupetu, sami pali, sami se ubili, VW bi zbog tog troska na svoj racun odmah poboljsao model turba koji se ugradjuje... Ovako, dok je ovaca, bice i vune... Nek' rikne 1/10 mimo garancije... Malo li je to para...?
Dodatno podvlacim:Although - at mileage 71 511 hp but some seemed to have passed for a swim in Lake Constance, which circled the Gulf at this time. The exhaust gas flashing warning light forced an unscheduled visit to the workshop, where a broken control linkage was diagnosed on the turbocharger. The therapy: a new loader. Not because the turbine would have been affected. Rather, the defective part is due to cheaper production processes as an integral part of the loader design, so this had to be replaced in its entirety. Cost: 1.600 €, which would have been at this mileage only for the few customers still handled by guarantee. Occasionally other golf drivers report problems with charging technology for both versions 1.4 TSI with 122 PS and 160. A recall by the manufacturer was not, however, are rarely encountered similar problems.
Zbog jeftinije proizvodnje, pokvareni dio (znaci cak je turbo ka takav i radio, dakle puhao je...) je integrisan u punjac, te se moze zamijeniti samo cijeli punjac kada ovaj dio ode... Aferim... Doduse, mozda je do mene, mozda to treba tako...Rather, the defective part is due to cheaper production processes as an integral part of the loader design, so this had to be replaced in its entirety. Cost: 1.600 €,