Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prvo, nazugali su poliranje kakvo i ja i svako koga znam placamo da nam auto ispoliraju. Mislim svako koga znam dobije ovaj nazugani efekt.
Drugo, kakav je ono rezultat na kraju!!! ONO HOCU!
Zna li iko ima li kod nas iko da polira auta kao ovaj Horvatic?
Prelistaj malo teme. Ima bas tema o vrhunskom poliranju. Ako hoces vrhunski sjaj i da je kao novo, onda trebas biti spreman da platis nekolike stoje. Ako ti je to puno kao sto je meni puno, onda kupis polir pastu, krpu u ruke i opleti. Ali konacni rezultat ne moze biti "KAO NOVO".
Pa ako ovo fus poliranje kosta 80KM, onda mogu dati 3 puta vise da izgleda kao na onoj slici . Mislim da se isplati.
Jesi li ti mozda vidio kako izgleda auto nakon tog vrhunskog poliranja? Mene je strah da se u nas to samo zove vrhunsko da bi ti izmuzli vise para, a ono kvalitet ostaje isti kao i za jeftino poliranje.
Meni nije problem platiti za vrhunsko poliranje da znam da će taj sjaj ostati bar 2 godine, ali iz nekog svog iskustva znam da traje max. 4-5 mjeseci i onda opet krene gubiti sjaj ili matirati, pogotovo kad se pere na ovim samouslužnim autopraonicama gdje je ko zna kakva hemija u onoj pjeni.
U principu najbolje poliranje rade autolakireri koji uz vise vrsta polir pasti koriste i ostale materijale za izvlacenje ostecenja boje ali dosta njih ne radi samo poliranje jer im je neisplativno nego ga rade za svoje potrebe u sklopu lakiranja i popravki limarije, izjednacavanje boje, skidanje greski poslije lakiranja itd.
Imas u Hadzicima odlicnog lakirera...mislim da se zove Amko...radi ra Bunju i sva Reno vozila radi on...
Koliko sam cuo od druga, odlican je...
Mada ne znam koliko je pametno sada polirati auto, sacekaj jos koji mjesec...
Kod Enesa lakirera, iznad Plavog granapa. Momak je prepošten i predobar lakirer. Raspitaj se za cijene pa otiđi kod njega, dosta je jeftiniji od drugih. On ne ispušta posao dok ne bude lično zadovoljan, a picajzla je u poslu.
Ali ako ti kaže cijenu, nemoj ga pitati - možel' manje, nemam para - neće ti ni raditi.
I ako si slupao auto ima sve što treba da ga razvuče i utegne.
Da li je moguće poliranje kromiranih dijelova unutar vozila a de se ne ošteti ne izgrebe taj kromirani dio ? Jednostavno da se dobije jači sjaj, i da se packe koji su nastale od pranja ili ključeva uklone.
Isto aluminijumske lajsne na vratima smijuli se pokušati polirati nečim a da se ne oštete ?
ja vozio u AC QUATTRO prije cetri godine c klasu... poslali me u njivovu lakirnicu u Vogosci (u krugu pretisa ili tas-a)
kompletna povrsina auta je bila ostecena od pranja... odradjeno extra...
tada sam imao opciju da placam 80KM negdje, ali sam odabrao ovu i na kraju sam platio 200KM... i vrijedilo je