Kvalitetan autolimar u SA

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
omega369

#1 Kvalitetan autolimar u SA

Post by omega369 »

Zanimaju me vasa iskustva. Trazim kvalitetnog majstora u Sarajevu, da nije 'dunđer' koji ce smlatiti posao da bi sto prije zaradio i naravno koji HOCE da radi a ne da se kilavi...

Moj kolega otkrio veliki problem sa pragovima na novijem autu, koji su tako usminkani da se nista nije primjetilo. naravno prvo dizanje auta dizalicom pokazalo je da je auto sa donje strane u prilicno losem stanju, pogotovo pragovi. E sad, pragovi se lako mogu novi nabaviti ali treba neki dobar i pouzdan majstor koji ce te fino i 'natenane' odraditi.

Znate li nekoga? Imate li iskustva? Cijena....?
zLatk0

#2 Re: Kvalitetan autolimar u SA

Post by zLatk0 »

Boban u Švrakinom, ali moras otici da vidis za termin.. Kvaliteta je i vise nego vrhunska, cijena mozda malo visa (ne previse), ali se isplati itekako..
šatirana_ljubičica

#3 Re: Kvalitetan autolimar u SA

Post by šatirana_ljubičica »

''Speed'', Ramiza Salčina na Vojničkom polju.
goran16v

#4 Re: Kvalitetan autolimar u SA

Post by goran16v »

šatirana_ljubičica wrote:''Speed'', Ramiza Salčina na Vojničkom polju.
Oni su dobri!
omega369

#5 Re: Kvalitetan autolimar u SA

Post by omega369 »

Imam iskustva sa speedom, mislim servisom speed :D , nisu losi ali kod njih doci na red to je ziva muka.

Zlatko - imas li neku adresu, kontakt? Ili gdje se nalazi da mogu kolegu poslati

hvala na javljanju u svakom slucaju :thumbup:
zLatk0

#6 Re: Kvalitetan autolimar u SA

Post by zLatk0 »

Eto, poslao sam ti na PM od momka sto radi sa njim, nemam tu vizitku.
ado-šampion

#7 Re: Kvalitetan autolimar u SA

Post by ado-šampion »

zLatk0 wrote:Boban u Švrakinom, ali moras otici da vidis za termin.. Kvaliteta je i vise nego vrhunska, cijena mozda malo visa (ne previse), ali se isplati itekako..
Ako je to onaj posle Suda/Kasarne lijevo pa uzbrdo, ne da je cijena malo visa, nego je bezobrazno skup. Jaranu je da poravna blatobran na koji se nasklonilo drugo auto i prelakira trazio 300 KM. Na BMW petici koja je tad vrijedila 2000 KM maksimalno.
Ja sam mu jednom bio preko nekih poznanika, uglavnom jedan od njih je kupovao auto pa smo odvezli njemu na procjenu. Frajer sve kako ide oko auta govori, "ovo ti je 3 stoje", "ovo ti je 4 stoje", bukvalno da ga dovede u red ispade skuplje od cijene auta. :?

Za usporedbu ja sam kod jednog momka u Brezi prije 7 dana radio sredjivanje i farbanje citavog auta minus hauba, krov i nosaci krova, uzeo mi je 500 KM. A bilo je limarskih radova podobro, duboka parnica od eksera na jednim vratima, dva puta udaran gepek, i prednji i zadnji branik izbijeni iz lezista, tj. ono zeljezo sto ih drzi iskrivljeno, itd, itd.

Uglavnom, mozda ne mislimo na istog u Svrakinu, ali ako mislimo, vjeruj drug u ovlastenom te nece izaci vise nego kod njega, a dobices i racun i garanciju na radove.
Muuky

#8 Re: Kvalitetan autolimar u SA

Post by Muuky »

Autoservis D U G I
Post Reply