Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SaraFina wrote:
Što bi se lazno prestavljala na forumu? I k tome lagala.
Ne bi bila ni prva, a ni posljednja. A zasto!? Ne znam zašto, najbezazleniji bi razlog bila zabava.
Iako su se iz zabave u mojoj mahali znali zubi gubiti
Brko mi je pojasnio. Da je " Zub" stari forumaš, sa starog foruma, ali meni se zbilja skraćivanje njegovog nicka samo " omaklo".
dogovorli se da se nastavi dogovarat...
u vezi kvalitete rasprave na forumu,koja iako nije na tragu onih od prije 5 6 7 8 9 10 godina,pogotovu vezano za medjusobno uvazavanje i postivanje tudjeg prava na misljenje i slobodu izbora argumentovanog slaganja sa cinjenicnim stanjem,kako u zemlji tako i u inostranstvu. ipak nada u covjeka ne umire,covjek i njegova slobodna volja su garant opstojnosti ljudskosti kao takve danas sutra i prekosutra,hvala i prijatno.
sumirprimus wrote:dogovorli se da se nastavi dogovarat...
u vezi kvalitete rasprave na forumu,koja iako nije na tragu onih od prije 5 6 7 8 9 10 godina,pogotovu vezano za medjusobno uvazavanje i postivanje tudjeg prava na misljenje i slobodu izbora argumentovanog slaganja sa cinjenicnim stanjem,kako u zemlji tako i u inostranstvu. ipak nada u covjeka ne umire,covjek i njegova slobodna volja su garant opstojnosti ljudskosti kao takve danas sutra i prekosutra,hvala i prijatno.
Ne znam odkud ova ideja da je prije 10 godina bilo bolje.
Ja sam banovan nepravedno toliko puta prije 10 godina jer je feministicko pedersko vatikanska struja imala svoje ljude koji su unistavali kvalitet diskusije. Ovo sad je puno bolje.
sumirprimus wrote:dogovorli se da se nastavi dogovarat...
Ne znam odkud ova ideja da je prije 10 godina bilo bolje.
Ja sam banovan nepravedno toliko puta prije 10 godina jer je feministicko pedersko vatikanska struja imala svoje ljude koji su unistavali kvalitet diskusije. Ovo sad je puno bolje.
ma trpim od 2...
jos malo pa cu se razrahatlenisat...