Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U okviru kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo, koje se 2006. godine igra u Njemačkoj, reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je neriješeno protiv reprezentacije Litvanije.
Pogodak za Bosnu i Hercegovinu zabio je Elvir Bolić u 21. minuti, dok je M. Stankevicius u 61. minuti utakmice poravnao rezultat na 1:1.
Ovo je treći neriješen rezultat za našu reprezentaciju u kvalifikacijama za SP 2006.
Last edited by dario-x on 30/03/2005 22:02, edited 1 time in total.
Pa koji smo debili boze sacuvaj.Znaju da je Litvanija najopasnija iz prekida i poklone im 8,9 kornera i isto toliko slobodnih udaraca oko 16m,pa nevjerovatno.Barbarez libero!!!????Koji je Sliskovicu jel normalan,da se razumijemo nije mi mrzak Baka cak stavise,ali jel on svjestan da je Barbarez najbolji strijelac HSV-a na poziciji poluspica.Svaka cast Bolicu za ovaj go ali nek mu bude oprostajni.I veceras bi da smo igrali protiv malo bolje reprezentacije primili najmanje 3 komada,izgubili smo 20 lopti na sredini terena i nismo kaznjeni golovima.Elem sve ovo treba posutat i krenut od nule,a Usanovica treba protjerat iz drzave i njemu slicne.
Zux wrote:Pa koji smo debili boze sacuvaj.Znaju da je Litvanija najopasnija iz prekida i poklone im 8,9 kornera i isto toliko slobodnih udaraca oko 16m,pa nevjerovatno.Barbarez libero!!!????Koji je Sliskovicu jel normalan,da se razumijemo nije mi mrzak Baka cak stavise,ali jel on svjestan da je Barbarez najbolji strijelac HSV-a na poziciji poluspica.Svaka cast Bolicu za ovaj go ali nek mu bude oprostajni.I veceras bi da smo igrali protiv malo bolje reprezentacije primili najmanje 3 komada,izgubili smo 20 lopti na sredini terena i nismo kaznjeni golovima.Elem sve ovo treba posutat i krenut od nule,a Usanovica treba protjerat iz drzave i njemu slicne.
Uz reprezentaciju treba biti i u dobru i u zlu! Sta treba? Da budemo svjetski prvaci pa da onda dodje 10000 navijaca? Postoje greske u ljudima, u tehnici, u strategiji, ali trebamo li zato bojkotovati tim???
VISE NECU GLEDATI REPREZENTACIJU DOK GOD JE OVO RUKOVODSTVO NA VLASTI,A TAKODJER I BAKA TREBA DA ODSTUPI.MADA SMO SVI ZABORAVILI DA U EVROPI VISE NEMA SLABIH EKIPA IPAK TO NIJE OPRAVDANJE ZA OVE LOSE REZULTATE.I BELGIJA I LITVA SU OSREDNJE EVROPSKE EKIPE KOJE MI NE MOZEMO DA DOBIJEMO,FUDBAL IGRA 11 IGRACA I IGRA SE 90 MINUTA.SRAMOTA ME VISE ,PA OD 1991 CEKAM DA BOSNA NESTO DOBIJE,POBIJEDI,OSVOJI,SVOJE DZIGARE JEDEM,A SRBI I HRVATI SE SMIJU I SMIJU,A MI SAMO SUPLJE PRICAMO,TE OVO CEMO TE ONO CEMO,PA OSIM JE DAVNO IZJAVIO DA NECE NA CELO REPREZENTACIJE DOK GOD IMAMO TAKVO RUKOVODSTVO,A ONO JE PRAVO BALIJSKO,SAMO U SE I PODA SE.I DOKLE TAKO......A MI CEMO I DALJE DA PRICAMO I PRICAMO KAKO CEMO I STA CEMO......GLUPERDE SETAJU KROZ MRAK.......POBJECI NEGDJE DALEKO STO DALJE GDJE NE TREBAJU PILULE ZA SPAVANJE,PA LJUDI " NAS " SAVEZ PRODA DANCIMA TEKMU ZA PISLJIVIH 400 000 EURA I TRI STADIONA OD KOJIH JE SAMO JEDAN NAPRAVLJEN(ORASJE)OSTALA DVA NIKADA NECE BITI NAPRAVLJENA JER BALIJE IZ SAVEZA HOCE STADION SVAKI U SVOJU AVLIJU.A MI PRICAMO I PRICAMO I MASTAMO..........MA DOSTA JE .......NE MOGU VISE.......
ocigledan osjecaj manje vrijednosti sputava a vjerujem i
za duze vrijeme ce sputavati ovu reprezentaciju da ostavri
bilo kakav uspjeh koji nebi bio slucajan
Cazinjanin wrote:Treba izbaciti sve Srbe i Hrvate iz reprezentacije, jedino ostaviti pravoslavce koji se predstavljaju kao Bosanci!
Izbaciti Sliskovica, dovoljno je bilo!
Čudi me da se ovakvi postovi tolerišu.
Netreba te cuditi,dobro je baka i dovde uspio,pored tih ljudi.
Cazinjanin,Hrvati i Srbi igraju za maticne drzave...... Hrvatska : Malta 3:0 Zamisli tko je dao 2 gola Prso porijeklo Srbin.Hrvatska : Island 4: 0... 2 gola dao Kovac Hrvat iz BiH .Kad budete shvatili neke stvari da su Hrvati i Srbi stupovi BiH tada ce i moci nesto funkcionirati do tada nista.
masni wrote:baljic mars kuci pustite ibricica da igra u A-reprezentaciji
hmmm... sta bi ja vama reko.... ali dali ima Bosna sanse da ide u Njemackoj???
i nisu svi igraci krivi za utakmicu sto se igrala sada u BIH - Litvanije