Kvalifikacije za SP 2014

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Mali_Vuk

#5426 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Mali_Vuk »

Havatar wrote:
Mali_Vuk wrote:Ako si se meni obratio, onda si promašio adresu. Moja poenta je da se tim velikim ekipama itekako znalo šteliti, ali na druge načine. Ovo sa kuglicama mi izgleda previše ofirno. čak i za takve mafijaše.
Nisam tebi nego jezu
Ok, sorry :)
Riddle

#5427 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Riddle »

jeza u ledja wrote:Jes merak ocekivati izvlacenje baraza i utakmice istog iz ove perspektive. :-D Hvala kurcu pa cemo ga po prvi put u 4 godine pratiti s kokicama i pivom u rukama. :bih:
Nemas pojma koliko puta i kome sve sam ovo rekao u zadnjih nekoliko dana. Osjecaj je isti kao kad gledam penale u nekoj jako vaznoj utakmici, a bas me i ne zanima ko ce proci. Cista uzivancija bez i najmanjeg stresa. :D
akcid

#5428 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by akcid »

Mali_Vuk wrote:... Moja poenta je da se tim velikim ekipama itekako znalo šteliti, ali na druge načine. Ovo sa kuglicama mi izgleda previše ofirno. čak i za takve mafijaše.
Kako se šteli izvlačenje parova?
Mali_Vuk

#5429 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Mali_Vuk »

akcid wrote:
Mali_Vuk wrote:... Moja poenta je da se tim velikim ekipama itekako znalo šteliti, ali na druge načine. Ovo sa kuglicama mi izgleda previše ofirno. čak i za takve mafijaše.
Na način da se izmisli nešto grozno - tipa nosioci i nenosioci, ako govorimo konkretno o baražu, a ovdje baš o tome govorimo. I taj sistem spada u ono što sam spominjao, u jedan od onih sto načina na koji se nešto nekome rikta prije kuglica. Šta je nejasno?
akcid

#5430 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by akcid »

Mali_Vuk wrote:
akcid wrote:
Na način da se izmisli nešto grozno - tipa nosioci i nenosioci, ako govorimo konkretno o baražu, a ovdje baš o tome govorimo. Šta je nejasno?

Mislio sam na kuglice, izvlačenje ranije odabranog imena u određenom trenutku, kako se to postiže?
Idemedosumom

#5431 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Idemedosumom »

Ja sam cuo da neke kuglice budu hladne, neke tople, pa se na taj nacin pravi stela. To sam samo cuo :D

Nego, u koliko je sati sutra izvlacenje parova za baraz?
insaneinthebrain

#5432 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by insaneinthebrain »

cuj kako se izvlace. pa izvukose ljetos iste parova osmine lige prvaka kao na probi i onda se neko pita kako :-)

Last edited by insaneinthebrain on 20/10/2013 13:59, edited 1 time in total.
Mali_Vuk

#5433 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Mali_Vuk »

akcid wrote:

Mislio sam na kuglice, izvlačenje ranije odabranog imena u određenom trenutku, kako se to postiže?
Ne znam. Moje mišljenje je da već kod samog čina izvlačenja kuglica nema malverzacija.
Havatar

#5434 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Havatar »

akcid wrote:
Mali_Vuk wrote:
akcid wrote: Kako se šteli izvlačenje parova?
Na način da se izmisli nešto grozno - tipa nosioci i nenosioci, ako govorimo konkretno o baražu, a ovdje baš o tome govorimo. Šta je nejasno?

Tople i hladne kuglice , teze i lahkse kuglice
Co0l

#5435 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Co0l »

akcid wrote:
Ima ona teorija da se kuglice koje se zele izvuci ugriju i tako budu toplije u odnosu na one koje se ne zele izvuci pa onaj ko ih izvlaci moze da zna koje da izvuce a koje da izbjegne.Naravno,to je samo teorija onih koji vole takve teorije i ja ne vjerujem u nju dok ne izadju na svjetlo dana neki dokazi,svjedocanstva ili slicno o tome.;)
akcid

#5436 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by akcid »

Co0l wrote:
akcid wrote:
Ima ona teorija da se kuglice koje se zele izvuci ugriju i tako budu toplije u odnosu na one koje se ne zele izvuci pa onaj ko ih izvlaci moze da zna koje da izvuce a koje da izbjegne.Naravno,to je samo teorija onih koji vole takve teorije i ja ne vjerujem u nju dok ne izadju na svjetlo dana neki dokazi,svjedocanstva ili slicno o tome.;)
Možda neko vibriranje kuglica u određenom trenutku...
Mali_Vuk

#5437 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Mali_Vuk »

Telekinezom :D
Idemedosumom

#5438 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Idemedosumom »

Evo citam da ce izvlacenje biti sutra u 14:00.
akcid

#5439 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by akcid »

Idemedosumom wrote:Evo citam da ce izvlacenje biti sutra u 14:00.

@Vučiću, telekineziraj nam šta lagano :D
kakaljin

#5440 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by kakaljin »

Predvidjam ovakav rasplet izvlcenja baraze:

Grcka- Francuska
Ukrajina - Svedska
Hrvatska - Rumunija
Portugal - Island
Kal El

#5441 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Kal El »

Izvlačenje grupa je 6 Dec. a sutra za baraz

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
zg2

#5442 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by zg2 »

... čitam ovdje raznorazne "teorije" zavjere i sl.

čitam kako mi tzv. "gosti iz HR" (na ovom forumu) tražimo neko razumijevanje, simpatije i sl.
glupost ...
Ne znam za druge ... ali ja ovdje dolazim iz čiste znatiželje
malo mi je dosadno stalno slušati "domaće HR komentare, sa naših foruma" ..

... toliko "o teorijama"..Image
cyprus

#5443 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by cyprus »

Ja sam mislio navijat protiv Hrvatske u baražu, kontajući da bi baš bio merak biti jedini iz regije na SP, ali uz sve ove komentare naših patriota promjenih mišljenje :mrgreen: Sad jedino ako Island budu izvukli, navijaću protiv :-D
Great Cornholio

#5444 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Great Cornholio »

cyprus wrote:Ja sam mislio navijat protiv Hrvatske u baražu, kontajući da bi baš bio merak biti jedini iz regije na SP, ali uz sve ove komentare naših patriota promjenih mišljenje :mrgreen: Sad jedino ako Island budu izvukli, navijaću protiv :-D
"Patrioti" nisu svjesni koliko pomažu onima koji se dvoume između toga da li je pogrešno navijati za reprezentacije susjeda ili komšija, ili je pogrešno ne navijati za njihove reprezentacije :D
Havatar

#5445 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Havatar »

Great Cornholio wrote:
cyprus wrote:Ja sam mislio navijat protiv Hrvatske u baražu, kontajući da bi baš bio merak biti jedini iz regije na SP, ali uz sve ove komentare naših patriota promjenih mišljenje :mrgreen: Sad jedino ako Island budu izvukli, navijaću protiv :-D
"Patrioti" nisu svjesni koliko pomažu onima koji se dvoume između toga da li je pogrešno navijati za reprezentacije susjeda ili komšija, ili je pogrešno vaijati za njihove reprezentacije :D
A nekog je briga za koga ces da navijas u barazu
bingov buraz

#5446 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by bingov buraz »

Svi su osobe za sebe, ja razumijem i jedne i druge, ja ću navijati za Hrvatsku, dovoljno je da se sjetim naslovnice indexa sa ljiljanima kad smo mi igrali prošli baraz :thumbup:

Za Srbiju se jos ne mogu natjerati :mrgreen:
Great Cornholio

#5447 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Havatar wrote: A nekog je briga za koga ces da navijas u barazu
Radi želje za dobrim odnosima BiH i Hrvatske, navijaću za Hrvatsku, Isto bi to činio i da je Srbija u baražu, jer vatra se vatrom ne gasi, a ni mržnja ne može poizvesti ljubav.

Ali nije samo to razlog, ipak sam se ja rodio u SFRJ, to je još jedan od razloga zboh kojeg želim da bivše jugoslovenske republike budu dobre u svemu onome što je dobro.
cyprus

#5448 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by cyprus »

Great Cornholio wrote:
"Patrioti" nisu svjesni koliko pomažu onima koji se dvoume između toga da li je pogrešno navijati za reprezentacije susjeda ili komšija, ili je pogrešno ne navijati za njihove reprezentacije :D
Mene ispizdilo što su manje-više svi forumaši iz Hrvatske koji su ovih dana posjetili naš forum bili uglavnom korektni sa normalnom pričom, da bi ovi naši navalili sa ničim izazvanim izljevima histerije i ignorancije, da mi je pravo teško razumijeti razloge za takvo ponašanje... Mnogi ostvaljaju tako frapantne tragove iskompleksiranosti, da me lično sramota :sad:
Great Cornholio

#5449 Re: Kvalifikacije za SP 2014

cyprus wrote:
Mene ispizdilo što su manje-više svi forumaši iz Hrvatske koji su ovih dana posjetili naš forum bili uglavnom korektni sa normalnom pričom, da bi ovi naši navalili sa ničim izazvanim izljevima histerije i ignorancije, da mi je pravo teško razumijeti razloge za takvo ponašanje... Mnogi ostvaljaju tako frapantne tragove iskompleksiranosti, da me lično sramota :sad:
Ne vjeruju da može postojati Hrvat koji želi dobro BiH, ne vjeruju da postoji Hrvat koji se može iskreno obradovati kad se desi nešto dobro za BiH.

Treba se izdići iznad nacionalističkih prepucavanja, ne dozvoliti nacionalistima da te povuku u poganštinu u kojoj vole da žive.
KPNCTNJAH

#5450 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by KPNCTNJAH »

bingov buraz wrote:Svi su osobe za sebe, ja razumijem i jedne i druge, ja ću navijati za Hrvatsku, dovoljno je da se sjetim naslovnice indexa sa ljiljanima kad smo mi igrali prošli baraz :thumbup:

Za Srbiju se jos ne mogu natjerati :mrgreen:
Kad smo se plasirali u Brazil, stizale su pohvale i cestitke iz Turske, Alzira itd... Turcima drago sto ce imati nekog za koga ce navijati na SP... pa je opet nekom problem to sto ljudi odavde navijaju za Tursku :oops: i zasto uopste moram biti za ili protiv Hrvatske, moze li biti da me ne zanimaju kao ni Rumunija, Bugarska itd...
imam dosta raje iz Srbije i Hrvatske, drago mi je zbog njih kad njihove reprezentacije dobiju, ali samo zbog njih... ne mogu ja glumiti da se radujem uspjehu tih reprezentacija kad preko 90% ljudi koji budu na tribinama mrze moju zemlju...
Locked