Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
limeni wrote:
ma turci ne valja ima nekoliko godina..modric jeste strasan igrac, ali kod njih ti je sad situacija skoro kao kod nas kada je bila borba protiv saveza, bojkot..mada mislim da ce oni otjerati stimca, malo kao fol sklonit mamica i staviti nekog normalnog trenera. srbija takodjer, te ne igra vidic, te ne zove onog iz benfice sad se i subotic spominje da nece igrati.
BiH je trenutno ubjedljivo najbolja reprezentacija na balkanu, to je cinjenica.
došlo je vaših 5 minuta...mora se priznati
doduše i hrvatska i srbija imaju velik potencijal.....a ako se hrvatska plasira kroz baraz, nikoga neće zanimati igre iz kvalifikacija....
ultima_palabra wrote:Kažem ja vama da Turci nemaju šanse.
Mene je čudilo da Štimac i ranije nije razjebao Hrvatsku... ne treba mu dopustiti da se povuče, nego treba ciklus da dovede do kraja kad se već prihvatio posla.
I da, Modrić jeste igrač svjetske klase.
ja takodze mislim da nebi trebali da mu prihvate ostavku. treba ga ostaviti jos dvije tekme za baraza, jer ako izvuku Island pa valjda bi trebali i bez izbornika proci dalje ... i onda mu dati nogu nakon toga tako da sljedeci izbornik ima vremena da pravi i sklapa repku za Brazil... joj kako bi ovo pogodilo Igorov ego... ali cisto sumljam na ovaj scenari jer isuvise je to komplikovana sapunica sa Sukerom i Mamicem ...budemo vidjeli sta donosi sutra...
Hrvatska jednostavno ne moze da zivi od proslosti u fudbalu,kao i Srbi u kosarci.
Mandzukic je igrac svjetske klase i Modric,donekle Srna, ostalo na nivou Grcke ili Slovacke i njihovih igraca
Uz Bosnu i Hercegovinu, plasman na SP iz evropskih kvalifikacija osigurale su i selekcije Belgije, Italije, Njemačka, Holandije, Švicarske, Rusije, Engleske i Španije.
ovdje nam je i mjesto..iako i mnoge iz ove grupe možemo da tučemo..
mi imamo presporu odbranu da bi na turniru mogli uspjeti protiv velikih momcadi.
Hrvati ce cak spast na 16.mjesto na rang listi a mi ce mo biti jedno mjesto ispod njih tj.17 Napredovat cemo za jedno mjesto s obzirom da ce Rusija spast ispod nas
EIDT: AAAA pa presitc cemo i Hrvatsku oni ce biti 17 a mi 16 ako sam dobro sracuno
Uz Bosnu i Hercegovinu, plasman na SP iz evropskih kvalifikacija osigurale su i selekcije Belgije, Italije, Njemačka, Holandije, Švicarske, Rusije, Engleske i Španije.
ovdje nam je i mjesto..iako i mnoge iz ove grupe možemo da tučemo..
mi imamo presporu odbranu da bi na turniru mogli uspjeti protiv velikih momcadi.
O tome pot ima se puno raditi , poslije euforije cemo pisati
za sad smo mi jedini koji smo prvi put na SP. jos zato imaju sanse Island, Jordan, Etiopija i Burkina faso. to cini nas uspjeh jos vecim jer smo mi tamo...