Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa Azija i Okeanija jeste dno i tako ce biti.. oni se vracaju kuci, mozda samo Japan prodje grupnu fazu..
Afro su vec druga prica ali.. jaki su jesu a poznato je da su im treneri iz Europe ali moze se snjima.
J.A nam ne leze prebrzi su za nas abd budemo na SP i dobijemo Englesku tj. poigrati se snjima lopte.
Baš tako. Evo sada gledam na Areni dokumentarac od Trapatoniju i kako kaže da je sudija išao njima u korist.
Dan prije je ispao Japan i rekao da će biti najgora utakmica do sada i eto, bi.
gledam ove mlade Italija-Španija U21 i sjeti se Siniše legende Talijani na početku zdušno pjevaju, zagrljeni i iz sveg glasa himnu i pomože im pravo...prvo poluvrijeme španci utrpaše tri komada
JoseMujica wrote:gledam ove mlade Italija-Španija U21 i sjeti se Siniše legende Talijani na početku zdušno pjevaju, zagrljeni i iz sveg glasa himnu i pomože im pravo...prvo poluvrijeme španci utrpaše tri komada
JoseMujica wrote:gledam ove mlade Italija-Španija U21 i sjeti se Siniše legende Talijani na početku zdušno pjevaju, zagrljeni i iz sveg glasa himnu i pomože im pravo...prvo poluvrijeme španci utrpaše tri komada
Konacna pobjeda znanja protiv srca na terenu
Kako se onaj separatista Thiago čuvao da se ne povrijedi, tačno se vidi da nije igrao srcem.
Najjače kad onaj debil Verratti pogodi lika kopačkom u facu, sudija mu da žuti a on u čudu objašnjava kako mu je prvi faul uz karakteristično talijansko gestikuliranje.
psy5000 wrote:kako koreja ofirno prodade utakmicu iranu
I meni je malo sugavo bilo da se nisu ni malo radovali kvalifikaciji na SP, nego su odmah otrcali u slacionicu... mozda su ali nemogu da tvrdim.
Ja koliko shvatih, boba je falila da se ne plasiraju. Dobro ne bas boba, ali mislim jos 2 gola Uzbekistanaca, koji su uzeli Katar 5-1. Da su dobili 7-1 - Uzbekistan bi prosao dalje, a J. Koreja u plejof.
Ovo haman pa prakticki znaci da je Uzbekistan ispusio jer mislim da nemaju mnogo sansi ko go im naidje iz CONMEBOLa. (Mislim da ce lako uzeti Jordan).
Ma u sustini standardni putnici iz Azije: Japan, J. Koreja, Australija, Iran.
znaći iz azije idu J. Koreja, Iran, Japan i Australija a Uzbekistan igra protiv Jordana u play offu i mislim da je uzbekistan favorit. a Uzbekistanu je falio gol da prodju dalje odnosno da nisu primili jer Korea ima +6 gol razliku a oni +5. šteta malo je falilo. igraju 6. i 10. septembra prva je u Jordanu utakmica. mada ko kod da prodje bit če im teško.
što se tiče CONCACAF zone na vrhu su se odlijepili SAD i Kosta Rika nakon sinočnjih pobjeda. ima još 4 utakmice do kraja kvalifikacija ovih.
Termini su 18:00, 21:00, 22:00, 00:00... po našem vremenu, tako da neće biti baš toliko nekog noćobdijenja. Samo su jednu utakmicu grupe D stavili u 3 ujutro, nemam pojma zašto.