ultima_palabra wrote:Jeste to Enza Scifa zaboravili?
E da, znam da je bio neki plejmejker. Sjetih se umedjuvremenu Verkauterena i onog bradonje beka sto je bacao iz auta na drugu stativu... kako se ono zvao, Gerets?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ultima_palabra wrote:Jeste to Enza Scifa zaboravili?
Scifo je bio prof.dr.Creasy wrote:ultima_palabra wrote:Jeste to Enza Scifa zaboravili?
E da, znam da je bio neki plejmejker. Sjetih se umedjuvremenu Verkauterena i onog bradonje beka sto je bacao iz auta na drugu stativu... kako se ono zvao, Gerets?
Creasy wrote:shake69 wrote:Ljudi, nije samo euforija u BiH. Ko je gledao izvjestaj ili utakmicu iz Belgije mogao je vidjeti rasprodan stadion u Briselu. Zamislite, skoro 50000 doslo gledati - Makedoniju!I tako ce biti do posljednjeg kola, izgleda jer su namirisali slavnu generaciju Keulemans, Van den Berg...koja je osvojila trece mjesto na SP, je li u Meksiku, zaboravio sam!?
U Mexicu '86.
Branio Zan Mari Pfaf.
EDIT:
U polufinalu ispali od Argentine. Maradona krenuo s loptom od centra i dao jedan od najboljih golova na SP-ima...
pedro već uveliko padao kad mu je loris ušao u putanju505sCrtom wrote:iker misli drugacijeperfect_guy wrote: čista situacija, nije ono penala vidjelo sekunde
Koje je ovo djubre od covjekaRiddle wrote:
Jednog dana ce ga sve ovo stici. Mora.
Jesu'l Robijasai?fosil wrote:Eki šahara iz Zenice iza gola.
Jesu, pratimo sve repke sa Balkana.Edin H. wrote:Jesu'l Robijasai?fosil wrote:Eki šahara iz Zenice iza gola.
Partijaner wrote:Jesu, pratimo sve repke sa Balkana.Edin H. wrote:Jesu'l Robijasai?fosil wrote:Eki šahara iz Zenice iza gola.
Dobro ti tako mislis ....perfect_guy wrote:pedro već uveliko padao kad mu je loris ušao u putanju505sCrtom wrote:iker misli drugacijeperfect_guy wrote: čista situacija, nije ono penala vidjelo sekunde
Spahic to radi zbog nacije ..duminjo wrote:suarez govno od covjeka a kad spahic opali marinu samar iz cista mira onda spaha legenda
Otkud ti znas da je iz cista mira,mozda mu je ovaj rekao" ti si smrdljivi Bosnjo" ili nesto u tom smislu...duminjo wrote:suarez govno od covjeka a kad spahic opali marinu samar iz cista mira onda spaha legenda
al spaha je spaha on ima pravo da udara jer je ljepsi jaci dok ovaj firaun ima vise negativnih pojava..prvo rasizam, drugo sp 2010 protiv gane i vidi mu glaveduminjo wrote:suarez govno od covjeka a kad spahic opali marinu samar iz cista mira onda spaha legenda
Ja ne navijam ni dan danasKB24 wrote:Za Španiju i Barselonu niko nije navij'o do prije 5 godina.

Ja ne opravdavam ono sto je Spahic uradio. I on sam zna da je ispao idiot. Ali odbijam ozbiljno shvatiti sve one koji porede Spahica i ovog smrada. I traze nesto sto se desilo jednom da opravdaju nekog ko ove i slicne stvari radi redovno. Trenutno sam vrlo lijen, pa ne mogu da trazim gifove i pravim kolekciju djela "velicanstvene sedmice". Ona bi zauzela nekoliko stranica ovdje.duminjo wrote:suarez govno od covjeka a kad spahic opali marinu samar iz cista mira onda spaha legenda
Da li je ovo rezultat neke naucne analize ili je samo odokativna metoda ....KB24 wrote:Za Španiju i Barselonu niko nije navij'o do prije 5 godina.

Hahahaha uze mi rijec iz usta...dobar..dobarrrultima_palabra wrote:Jeste to Enza Scifa zaboravili?