E upravo to je bila i moja prva pomisaoLakat Jebić wrote:cekaj, gabor kiralji, trenerka, jel to onaj iz herte? pa on ima 50 godina jbt
Kvalifikacije za SP 2014
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#2801 Re: Kvalifikacije za SP 2014
- denimb
#2802 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Mađari su se zajebali u utakmici protiv Rumunije, primise bezveze gol u zadnjim minutama i izgubise 2 boda...
Nisu losi, al' jos im nisam halalio onih 1-3 iz Zenice
Nisu losi, al' jos im nisam halalio onih 1-3 iz Zenice
-
Nocty
#2803 Re: Kvalifikacije za SP 2014
mene je samo strah duple utakmice sa slovacima,ipak su oni bili na proslom sp...imaju skrtela i hamsika ...
- p206
#2804 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Biće zaebanih reprezentacija u baražu, to se mora izbjeći. Treba bukvalno igrati ko luđak, kao da nam život zavisi od toga. Trebaju nam 4 pobjede iz 5 utakmica. Ako Grci kiksaju i uzmu samo bod u Litvaniji, možda ni toliko.
Još uvijek koliko-toliko realne šanse za plasman imaju:
A - Belgium, Croatia
B - Italy, Bulgaria, Czech Republic, Denmark
C - Germany, Austria, Sweden, Republic of Ireland
D - Netherlands, Hungary, Romania
E - Switzerland, Iceland, Albania, Norway
F - Russia, Israel, Portugal
G - Bosnia and Herzegovina, Greece, Slovakia
H - Montenegro, England
I - Spain, France
ako sam dobro izbrojao 27 rep. od mogućih 50 i nešto...
A - Belgium, Croatia
H - Montenegro, England
I - Spain, France
- cyprus
#2805 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Dodaj i Ukrajinu...p206 wrote:Biće zaebanih reprezentacija u baražu, to se mora izbjeći. Treba bukvalno igrati ko luđak, kao da nam život zavisi od toga. Trebaju nam 4 pobjede iz 5 utakmica. Ako Grci kiksaju i uzmu samo bod u Litvaniji, možda ni toliko.
A - Belgium, Croatia
H - Montenegro, England
I - Spain, France
- denimb
#2806 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ne zna koji k. je trebala ova prijateljska veceras Litvancima, poslije boda iz Ziline ode im opet samopouzdanje u vraga...ima li kod njih iko da vikne savez napolje 
- Logovan
- Co0l
#2808 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Jel onaj lik iz Izraela sto ima jedan gol manje od Dzeke u kvalifikacijama dao veceras gol il je Dzeko i dalje prvi sa 7?
- hodža
#2809 Re: Kvalifikacije za SP 2014
cyprus wrote: Doduše, Italijani su relativno tanki i ne bi me čudilo i da ne budu prvi...
- cyprus
#2810 Re: Kvalifikacije za SP 2014
hodža wrote:cyprus wrote: Doduše, Italijani su relativno tanki i ne bi me čudilo i da ne budu prvi...![]()
![]()
- hodža
#2811 Re: Kvalifikacije za SP 2014
ko je ba tanak šta ti je ? 
- cyprus
#2812 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Da pogađam? Ti si jedan od fanova Juventusa/Milana/Intera/Rome/Lazia/italijanskog fudbala generalno? Sa vama se teško raspravljat (ako si jedan od njih)hodža wrote:ko je ba tanak šta ti je ?
- hodža
#2813 Re: Kvalifikacije za SP 2014
na osnovu čega misliš da je Italija tanka ?
- DonVito
#2814 Re: Kvalifikacije za SP 2014
U nogometu je sve moguce... a ne treba podjenjivati Slovacku koja ce sa nama u 4,5 dana odigrati 2 tekme, naravno prvo Latviju vec vidim postavljen bunker igraju protiv lidera grupe, pokusavaju iznenadati sto duze se braniti cekaju svoju sansu iz kornera, prekida.. a sto duze 0-0 gore kad im uvalis prvi onda se polahko otvaraju i ide dvica, tricap206 wrote:Biće zaebanih reprezentacija u baražu, to se mora izbjeći. Treba bukvalno igrati ko luđak, kao da nam život zavisi od toga. Trebaju nam 4 pobjede iz 5 utakmica. Ako Grci kiksaju i uzmu samo bod u Litvaniji, možda ni toliko.
A - Belgium, Croatia
H - Montenegro, England
I - Spain, France
Slovacka je druga prica evo gledam protiv Litvanije im u timu nije bilo ni Stocha, Waisa, Zabavnika, Pekarika, Sestaka, Sylvestr, Vitteka, Guedea, Jendrišeka... zuti kartoni nisu bili u pitanju - ne znam zasto, da nisu u nekom sukobu sa strucnim stabom.
Pored svega toga opet u odbrani su imali Skrtela (LFC), Huboaan(Zenit), Durica (Lokomotiva.M), Čech(Trabzonspor)..
- cyprus
#2815 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Muče se sa Maltomhodža wrote:na osnovu čega misliš da je Italija tanka ?
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#2816 Re: Kvalifikacije za SP 2014
denimb wrote:Ne zna koji k. je trebala ova prijateljska veceras Litvancima, poslije boda iz Ziline ode im opet samopouzdanje u vraga...ima li kod njih iko da vikne savez napolje
- Muhamed Đakmić
#2817 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ja se baš i ne bih složio sa tom opservacijom, mislim da su kvalitetom ispred Francuske, Engleske i Portugala. Dakle, odmah iza Španije i Njemačke, tu negdje sa Holandijom.cyprus wrote:Muče se sa Maltomhodža wrote:na osnovu čega misliš da je Italija tanka ?Ma već nekoliko godina govorim, što i nije neka mudorost da je italijanski fudbal u krizi... Naravno i pored te krize, oni nađu način da naprave velike rezultate, što svakako govori o njihovoj veličini, ali što se tiče kvalitete Italija teško da je ikada bila na nižim granama... To će negdje morat doć na naplatu, možda čak i u ovim kvalifikacijama...
- BHF_Manijak
#2818 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ma jebi ih, uvijek mrljavi ali do samog kraja dolaze. Mrski su mi haos, ali je to tako!
Sjeacm se i pred ovaj zadnji Euro, to nakva frka se digla, pola reprezentacije upitno hoce li doci na okupljanje itd, kad ono hop finale! Mamicu im...Jos Svabe izbacise, lafo prve favorite, PU! 
- KPNCTNJAH
#2819 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Da li je onda i Spanija tanka ? Kiksali su protiv Finskecyprus wrote:Muče se sa Maltomhodža wrote:na osnovu čega misliš da je Italija tanka ?Ma već nekoliko godina govorim, što i nije neka mudorost da je italijanski fudbal u krizi... Naravno i pored te krize, oni nađu način da naprave velike rezultate, što svakako govori o njihovoj veličini, ali što se tiče kvalitete Italija teško da je ikada bila na nižim granama... To će negdje morat doć na naplatu, možda čak i u ovim kvalifikacijama...
Dobar gol Lovrena
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2820 Re: Kvalifikacije za SP 2014
sjo gola 
- Superhikk
#2821 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Tačno tako. Italija sa Prandelijem, ne da vraća stari sjaj, nego gradi novi kvalitet. Francuska, a posebno Engleska i Portugal su bliže prosjeku nego vrhu.Sarajevo1946 wrote:Ja se baš i ne bih složio sa tom opservacijom, mislim da su kvalitetom ispred Francuske, Engleske i Portugala. Dakle, odmah iza Španije i Njemačke, tu negdje sa Holandijom.cyprus wrote:Muče se sa Maltomhodža wrote:na osnovu čega misliš da je Italija tanka ?Ma već nekoliko godina govorim, što i nije neka mudorost da je italijanski fudbal u krizi... Naravno i pored te krize, oni nađu način da naprave velike rezultate, što svakako govori o njihovoj veličini, ali što se tiče kvalitete Italija teško da je ikada bila na nižim granama... To će negdje morat doć na naplatu, možda čak i u ovim kvalifikacijama...
Luda noć u Podgorici, opet ih ispustismo. Nego ne vjerujem da će nas i na vembliju dobiti ako budemo kompletni. A neće ni Ukrajince u gostima. Drago mi je što ste i vi izrasli u ozbiljnu i atraktivnu reprezentaciju, a pride i dobili laganini grupu kroz koju ćete se prošetati, svakom do kraja po 3 komada minimum. Lakše je i za nas i za vas da budemo prvi u grupi nego da se kroz baraž prođe. Nadam se da će i CG to iskoristiti, prva set lopta u junu sa Ukrajinom.
- fosil
#2822 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Eki šahara iz Zenice iza gola.
- Logovan
#2823 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Bezveze ti je spominjanje Španije kad su ljudi zadnja tri prvenstva osvojili.KPNCTNJAH wrote: Da li je onda i Spanija tanka ? Kiksali su protiv Finske![]()
Strašan gol Lovrena.
- KPNCTNJAH
#2824 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Idem njegovom logikom
A ima smisla govoriti da je Italija tanka, iako su ljudi prosle godine igrali finale EP
jos pregazili Njemacku za koju i sad mnogi govore da je medju top 3 na svijetu... Italija uglavnom losije igra ove "nebitne" utakmice, ali zato kad je najpotrebnije pokazuju svu svoju snagu...
Taj Portugal recimo se muci skoro svake kvalifikacije, pa ljudi izgubise na penale od prvaka Europe, a i sad ako zavrse u barazu prolaze dalje 99%... samo mi smijesno na osnovu utakmice protiv Malte donositi takve zakljucke... ne znam da li je ko gledao Italiju protiv Brazila u prijateljskoj, odlicno su izgledali, a najvaznije je to sto nisu vise Italija koja igra dosadan fudbal i koja razmislja o odbrani svog gola, a ne o napadanju protivnickog...
Kad vec spomenu Brazil, oni mi izgledaju tanko, ne znam da li je to sto im fali "pravih" utakmica jer sad igraju samo prijateljske, ali ne izgledaju mi nesto pretjerano jako na terenu i kao da nisu uigrani... desi se da naprave par akcija koje podsjeti na onaj stari Brazil, ali opet nije to to... iako su domacini, daj Boze da ovakvom igrom dodju do polufinala SP...
A ima smisla govoriti da je Italija tanka, iako su ljudi prosle godine igrali finale EP
Taj Portugal recimo se muci skoro svake kvalifikacije, pa ljudi izgubise na penale od prvaka Europe, a i sad ako zavrse u barazu prolaze dalje 99%... samo mi smijesno na osnovu utakmice protiv Malte donositi takve zakljucke... ne znam da li je ko gledao Italiju protiv Brazila u prijateljskoj, odlicno su izgledali, a najvaznije je to sto nisu vise Italija koja igra dosadan fudbal i koja razmislja o odbrani svog gola, a ne o napadanju protivnickog...
Kad vec spomenu Brazil, oni mi izgledaju tanko, ne znam da li je to sto im fali "pravih" utakmica jer sad igraju samo prijateljske, ali ne izgledaju mi nesto pretjerano jako na terenu i kao da nisu uigrani... desi se da naprave par akcija koje podsjeti na onaj stari Brazil, ali opet nije to to... iako su domacini, daj Boze da ovakvom igrom dodju do polufinala SP...
- USAblues