ko uopste kaze da ne bi pobjedili hrvate?insomnia99 wrote:čekaje malo...pa zašto bih ne bi pobjedila hrvatsku u jednoj utakmici? događala su se u sportu puno veća iznenađenja....pa eto hrvatska je u prošlim kvalifikacijama izgubila od gruzije....da ne nabrajam ostale primjererespo wrote: eki sad druga najjaca
pa mislim da ne bi bilo lako hrvatima s bosnom kao sto se misli
to sto hrvatska ima uspjehe iza sebe ne znaci da je i dalje najbolja na ex yu
madjarska bi tom logikom trebala biti rame uz rame sa brazilom
nema sumnje da je bih dosta napredovala igrački i približila se hrvatskoj....sada imaju idealnu grupu da se plasiraju...ali po ničemu još nisu prestigli hrvatsku.....nisu igrački jači,a ni rezultatski....
iako je bih trenutno možda čak blize SP-u od hrvatske....hrvatska će vjerojatno morat u baraz,jer mislim da je belgija krenula igrat i teško će kiksat negdje...u baražu će hrvatska vjerojatno biti nositelj,ali neće biti lako
ja sam siguran da bi mozda od 10 utakmica 3 pobjedili bosanci 4 hrvati ostalo nerijeseno
a i od tih pobjeda mozda bi po jedna bila rasturanje za obe strane sve ostalo bi guravo
idemo sa imenima? ok idemo
sta znaci biti jaci po imenima
ni hrvati nisu pretrpani u velikim klubovima tipa braca real manchester inter chelsea milan juve i slicni
ima modric mandzukic u tim nekim top timovima ostalo je sve neka "prosjek" imena u fudbalu
i bosanci imaju recimo dzeku pjanica u jacim timovima ostalo isto kao hrvati prosjek ekipe od stoke do anzhija stutgarta i slicno kao sto rekoh isto kao hrvati
od rezultata iz istorije se ne zivi
pomenuh vec madjare
to da su uspjesniji jesu al to ne igra nikakvu ulogu da se utakmica igra danas
danci su europski prvaci pa bi ih sada 4 od 6 repki bivse juge pobjedili
3 glavne a za 4 biraj izmedju slovenaca i crnogoraca makedonci mi se cine najslabiji u bivsoj jugi