kao sto sam i najavio u postu pred utakmci, mali walcott je englesko najjace oruzje. jao sta im uradi, ono nije humano
kamo puste srece da je beckham odavno penzionisan. tog covjeka nikad nisam mogao, jer je totalno ogranicen igrac( u lijevu nogu je sakat i nikad je ne koristi, nikad u zivotu nije predriblao protivnickog igraca, jer je spor, ne zna trcat s loptom, usporava igru i nije za kombinatoriku i td.)
sve mu se svodilo na dobar centarsut i "zanimljiv" privatni zivot.
slovacki sudac je spasio hrvatsku katasrofe, i apsulutno zasluzenu istjerao frustriranog koljaca - kovaca. to je jasno svim realnijim hrvatima.
evo komentar s indexa
Svaka čast na objavljenom tekstu jer Šimunić je u prvom poluvremenu napravi prekršaj koji bi se u 8 od 10 slučajeva svirao kao penal,a u drugom poluvremenu nije dobio drugi žuti nakon što je divljački gurnuo Rooneya, nekoliko minuta kasnije brat također je dobio crveni - govoriti kako mu je Joe Cole naletio na lakat je deplasirano, ma koliko god mi navijali za svoje, vidljivo je da Kovačev lakat i ruka nisu bili u prirodnom položaju. Kad nisi u formi, kad si star i spor onda igraš prljavo što su Kovač i Šimunić sinoć zorno prikazali. Na Euru su bili odlični jer su prošli duge i kvalitetne pripreme, a sada kad sa svojim klubovima stagniraju, rezultat je ovo od sinoć. Također Englezima je poništen gol zbog nekakvog faula na Šimuniću,a vidljivo je da se ovaj bacio tri metra ispred Lamparda. A o đonu Srne ne treba ni govoriti ili je i ovdje Terry naletio na Srninu nogu...ma mislim. Bili smo katastrofa, neprepoznatljivi i zasluženo spušili...treba biti realan.
nakon debakla od sinoc, mirne duse mogu reci( kao sto se oduvijek znalo)
da niti jedan hrvatski igrac ne bi imao mjesta medju prvih 11 engleske. zao mije, ali to je bolna CINJENICA
Samo treba domace tekme igrati van wembleya i to je to. old traford bi bio idealan

sjetite se kljucne tekme s grckom pred WC 2000)
Come on England
PS. koji merak je slusat dragisu ćosovića sa dodikove tv kako se nateze za srbiju.
to je onaj cetnik sto bi govorio: "loptu ima igrac sa brojem 9" u momentima dok je meho kodro harao spanijom