Stari wrote:Ne bi valjalo ako se ovako nastavi sa nonsalancijom suparnika i njihovog rukovodstva. Mustedanagic je kao igrac bio apsolutno ravan Josipu Kuzeu ... po meni i puno bolji (al hajd to cemo zanemariti kao stvar ukusa). Ako ce ih Mustedanagic voditi to nikako nije hendikep za njih ...naprotiv.
Nego ...nekako mi promaklo u ovoj frci ... u koliko sati pocinje utakmica u petak...jel navece ...ili je poslijepodne?
U 20:30, Dzemo je igrao beka, koliko me sjecanje sluzi, i one 82-e kad je Dinamo osvojio titulu sa Cirom na celu.
Jedna druga stvar me nervira, novinarska malicioznost i "tiha" (kad bi se zajebavali, sve je to puno zesce) jeba Susica. Da se razumijemo, nisam ni sam sekunde zadovoljan takticko/tehnickom izvedbom naseg tima, ali....kvalifikacije su tek pocele, ono zadnje nije vrijedno analize (uzas), ali igra se jos dosta toga....Nemojte, nije svjetske trenerska klasa, ali sam ja zadnji (iako sam "bivsi" vatreni Zeljovac

), koji cu se popljuvati na nasu veliku igracku legendu. Ako usere kvalifikacije, prvi cu, na kraju balade, baciti kamen
Vidim da su nam, i izbori zakucali na vrata, pao Pape lagano u drugi plan. I neka je, samo da dobro odigramo jedno strasno tesko gostovanje.
Izostanak euforije je, pravo pozitivna stvar, raduje me...