Kvalifikacije za EP: Španija - BiH 1:1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kafana

Post by kafana »

Murat Sabanovic wrote:
kafana wrote:
Murat Sabanovic wrote:covjek je mogo ba igrati jer je spanija izmedu kvalifikacionih utakmica igrala prijateljske gdje je taj igrac pauziro

greske treba traziti kod fife ,jer su oni potplatili sudiju da svira protiv nas
fifi je u interesu da spanija igra u svabiji 2006
spanci ulazu ogromne novce u fudbal a imaju i jake sponzore
sve je to biznis
ko nas sponzorise?
slicna situacija je bila protiv danske gdje su sponzori odigrali veliku ugledu kod fife
da je bosna dansku pobijedila kurac bi karlsberg i jednu pivu prodo

u fifi ima vise usanovica pasalica dominkovica pusina nego kod nas u savezu
nista fifa je kriva za ovaj skandal
'

pa ti pojma o fudbalu nemas . haj molim te ne komentarisi fudbal ovdje nego idi na komentare za muziku. cuj prijateljsku igrali KAD SU JE STIGLI ODIGRATI A I TI SE KARTONI NIKAD NISU KONTALI ZA PRIJATELLJSKE I OBRATNO
pa kafandjijo kako ti ovo objasnjavas. covjek je u pet utakmica 4 zuta fasovo
jedino objasnjenje je da su mu prijateljske ubrojali!!!!
a ti kao fudbalski ekspert reci mi koliko je jedna fudbalska lopta teska?

problem kod tebe je da se petljas u nesto sto ne znas. ne pikaju se zuti na prijateljskim utakmicama a isto to nema veze ako je igrac dobio crveni na zvanicnoj kvalifikacionoj utakmici on moze igrati na prijateljskoj, skontaj to za ubuduce. a sto se tice lopte koliko je teska nisam je vagao pa ne znam.
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

kafana wrote:
Murat Sabanovic wrote:
kafana wrote:'

pa ti pojma o fudbalu nemas . haj molim te ne komentarisi fudbal ovdje nego idi na komentare za muziku. cuj prijateljsku igrali KAD SU JE STIGLI ODIGRATI A I TI SE KARTONI NIKAD NISU KONTALI ZA PRIJATELLJSKE I OBRATNO
pa kafandjijo kako ti ovo objasnjavas. covjek je u pet utakmica 4 zuta fasovo
jedino objasnjenje je da su mu prijateljske ubrojali!!!!
a ti kao fudbalski ekspert reci mi koliko je jedna fudbalska lopta teska?

problem kod tebe je da se petljas u nesto sto ne znas. ne pikaju se zuti na prijateljskim utakmicama a isto to nema veze ako je igrac dobio crveni na zvanicnoj kvalifikacionoj utakmici on moze igrati na prijateljskoj, skontaj to za ubuduce. a sto se tice lopte koliko je teska nisam je vagao pa ne znam.
imaju 2 mogucnosti
1. spanci su zaboravili na zute kartone (u sto cisto sumnjam)
2 .kartoni su ponisteni jer je spanija igrala prijateljske
ovaj 2 mi je realniji
a ti kad budes vise znao o fudbalu od mene onda ce mo lijepo u kafanu da sjedemo i da popijemo koju
vozdra
hadis

Post by hadis »

pa dobro ljudi zar vi stvarno ne kuzite neke stvari!!!!
1. Spanjolac jest dobio kartone protiv SiCG i LITVANIJE i to znaci da nije imao pravo nastupa!E sad ono tuzno-Sudija utakmice protiv Litve FARINA(Italijan) je "slucajno" zaboravio upisati da je BR 6 (Albelda) dobio karton!
E posto FIFA vjeruje samo pismenom dokazu mi mozemo pjevati borbene!!!Kod njih TV SNIMAK nije RELEVANTAN!E mozda bi bio da je u pitanju Engleska, Danska, Sweden ili mozda Italija, al posto se ovdje radi o GLUPIM I MALIM BOSANCIMA koji su usput receno TRN U OKU EVROPE onda cijela prica pada u vodu!!!
2.KARTONI IZ KVALIFIKACIJA NEMAJU NIKAKVE VEZE S PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA!!!U prijateljskoj tekmi moze da nastupa npr. igrac koji cak ni pasos DRZAVE NEMA!!!
Et nadam se da ste vas dvojica konacno skontali o cemu pricam!!!!
hary

Post by hary »

Tako je.Ajd ovdje da završimo, pa svi na ćevape...
Utakmica Španija-BIH zvanično je registrovana rezultatom 1:1, te stoga nikakva sila, pa ni svemoćni Ušanovići, Pušanovići, Pušige i ostali neće moći da utiču na konačnu odluku FIFE.Ono što FIFA narednih dana može priopćiti javnosti jeste da će ovaj slučaj biti pouka i da će oni ubuduće skrenuti pažnju sudijama islužbenim licima prilikom bilježenja i konačnog zapisnika.
Dakle, ostaje Španija-BIH 1:1.
A na kraju krajeva, nije to ni tako loše...
bosanski mrki

Post by bosanski mrki »

ja cu u 10 kajmaku!
the_stick

Post by the_stick »

ja kontam da murat ne konta kako stvari ferceraju po pitanju zutih kartona... ali ne kontam o kakvoj prijateljskoj utakmici on prica? spanija - litvanija su igrali u subotu... spanija - bih u srijedu... koja prijateljska?? koji ti sport pratis i u sta se ti razumijes? jesi to ti u 7. razredu pa ste iz fizickog ucili koliko je teska fudbalska lopta? a utakmicu spanija - bih nisi ni gledao jer je babo rekao da je prekasno i da moras na spavanje... pa si nama ovdje dosao da serendas...
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Pa nije zadnja utakmica. Bilo je mnogo drugih vaznijih utakmica gdje je sudija napravio kiks pa nikom nista, spustis glavu dole, malo promrljas i ides dalje. Maradona rukom dao gol. Nikom nista. Cak se njegova ruka prozvala ruka boga. Engleskoj uskracen cist gol protiv Portugala prosle godine u Evropskom prventsvu. Englezi pizdili, portugalci bili happy, sudija iz Svicarske najebo. Ali zivot ide dalje za Engleze. Postali smo ko Italijani. Dan danas Italijani pizde oko tekme u osmini finila protiv J. Koreje 2002. Ne rijeseno smo igrali. Pravda ili ne pravda sta se tu sada moze. Nista. Mozes malo protestovati, glumiti nekog frajera i to je to. Dolazi kv. za EP 2008 mislite o tome. Neznam puno o BH repr., mislim neznam ko je slavan u tom timu sem Barbareza i Saliha. Sta ce biti kada ta dvojica postanu penzija? Ko ce onda voditi Bosnu? Ima li iko da ih nasljedi, moze li Bosna da proizvede igrace takvog kalibra? To mene vise brine, a sada sto je Spanija dala gol u sedmom minutu produzetaka, ebe mi se. To je bilo aktuelno tu noc kada sam sebi cupao kosu. Sutradan sam obrojavao sate za prvu tekmu San Antonia i Detorita. Zivot ide dalje.

I ako je neka prevara od strane FIFE i UEFE stime sto kontaju bice vise gledalaca iz Spanije na stadionima u Njemackoj nego iz Bosne, onda su ga sami popusili. Jer ne kontaju da je Njemacka puna Bosanaca, kao sto je citava Evropa. Kojima nije problem dati pare za kartu ako Bosna igra. Znam dosta ljudi koji ice ici na SP iz Amerike, igrala Bosna ili ne, oni ce gledati par tekmi na stadionu.
Post Reply