Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dupli_skalp
#1451 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
i ova utakmica ide selektoru na dušu.
igrači fizički nespremni da izdrže 90min, izmjene se ne prave, tj. napravi se jedna ali totalno pogrešna (i dalje stojim pri onome što sam napisao sinoć, a to je da cimirotu treba zakonom zabraniti igranje za reprezentaciju, igrač manje na terenu, a svjež ušao), vrančić na klupi, izet i bega otjerani, kolašinac ne želi da igra...
a kao šlag na tortu, dovoljno je baciti pogled na tabelu, pa da vidimo kakve su fudbalske velesile ispred nas na tabeli.
*ebo li ti cimirot sve da ti *ebo!
igrači fizički nespremni da izdrže 90min, izmjene se ne prave, tj. napravi se jedna ali totalno pogrešna (i dalje stojim pri onome što sam napisao sinoć, a to je da cimirotu treba zakonom zabraniti igranje za reprezentaciju, igrač manje na terenu, a svjež ušao), vrančić na klupi, izet i bega otjerani, kolašinac ne želi da igra...
a kao šlag na tortu, dovoljno je baciti pogled na tabelu, pa da vidimo kakve su fudbalske velesile ispred nas na tabeli.
*ebo li ti cimirot sve da ti *ebo!
- Droog
#1452 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Sad sno u prvom sesiru Lige nacija...Reuf-Refko wrote:Pa hoćemol ikad pobjedit neku veliku selekciju![]()
![]()
Mora negdje procepiti.
- turbofolk
#1453 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Droog wrote:Sad sno u prvom sesiru Lige nacija...Reuf-Refko wrote:Pa hoćemol ikad pobjedit neku veliku selekciju![]()
![]()
Mora negdje procepiti.
- turbofolk
#1454 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Samo nek se poklope ko sinoćBarbaDue wrote: Znaš li koliko kockica treba da se poklopi da dobijemo tih 19?
- manijak1
#1455 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Za Finsku
sinoć za Italiju , što se mene tiče , možete sve izgubit do kraja kvalifikacija.
Očito je da se u glavama stvorila unaprijed slika da će se Finci sami od sebe predat .
Što bi kazo silovito @Vito-to
ende 
Očito je da se u glavama stvorila unaprijed slika da će se Finci sami od sebe predat .
Što bi kazo silovito @Vito-to
-
todd_smith
#1456 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Pa znaci da je utakmica protiv Finske samar svim navijacima jer se protiv Talijana vidjelo da mogu, samo da nece.
- jazzer
#1457 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ima li iko konkretan, razuman odgovor zasto je u svim Robijevim kombinacijama Saric? Zasto Civic?
Neko je ovdje spominjao teoriju da Sarica gura Prosinecki jer imaju valjda istog menadzera ili sta vec..pa da
Saric sa ovom reprezentacijom odigra finale EP moze sebi podici cijenu za jedno 4000 eura. Ni eura vise.
Limitiran, spor, tehnicki nepotkovan igrac. Civic? Jedino on na pripreme reprezentacije dolazi super raspolozen
jer zna da ce konacno igrati fudbal a ne sjediti na klupi ili tribinama, gdje vec sjedi kada je u Sparti.
Da se razumijemo, mislim i da na nekim drugim pozicijama imamo bolja rjesenja ali ova dvojica mi
bas idu na zivce.
Neko je ovdje spominjao teoriju da Sarica gura Prosinecki jer imaju valjda istog menadzera ili sta vec..pa da
Saric sa ovom reprezentacijom odigra finale EP moze sebi podici cijenu za jedno 4000 eura. Ni eura vise.
Limitiran, spor, tehnicki nepotkovan igrac. Civic? Jedino on na pripreme reprezentacije dolazi super raspolozen
jer zna da ce konacno igrati fudbal a ne sjediti na klupi ili tribinama, gdje vec sjedi kada je u Sparti.
Da se razumijemo, mislim i da na nekim drugim pozicijama imamo bolja rjesenja ali ova dvojica mi
bas idu na zivce.
- nosara
#1458 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Biraju utakmice, balkanski mentalitet. Zuti nema autoriteta da ih pritisne, a kasni s izmjenama. Povrh svega ubacuje sedativ, a treba podizac.
Misterija profesionalnih fudbalera koji ne mogu da trce u istom ritmu 90 minuta ostace neobjasnjena.
Misterija profesionalnih fudbalera koji ne mogu da trce u istom ritmu 90 minuta ostace neobjasnjena.
-
90minut
#1459 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Vidjelo se na poluvremenu da ce izgubiti.
Između ostalog zbog komentara na ovoj temi i forumaša koji pišu da su u goloj vodi i goli gledaju utakmicu kad je forumašima takav mentalitet zamisli tek igracima.
Između ostalog zbog komentara na ovoj temi i forumaša koji pišu da su u goloj vodi i goli gledaju utakmicu kad je forumašima takav mentalitet zamisli tek igracima.
- manijak1
#1460 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Po čemu se vidjelo ? Eto haj jedan detalj navedi , da ne budem slijepac i totalna neznalica.90minut wrote:Vidjelo se na poluvremenu da ce izgubiti.
Osim ako nisi , ono pravo po mentalitetu , vidovit.
-
90minut
#1461 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Nisam jedan naveo eto ih 2.
- manijak1
#1462 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Hoš reć da su forumaši igrali na terenu
Hoš reć da se forumaši i igrači mogu poistovjetit
Ti si naveo vlastita nagađanja , ko biva poučen ranijim iskustvom .
Hoš reć da se forumaši i igrači mogu poistovjetit
Ti si naveo vlastita nagađanja , ko biva poučen ranijim iskustvom .
-
90minut
- manijak1
#1464 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
I tebi sudijsko vrijeme , sretno bilo.
- mO k3
#1465 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
todd_smith wrote:Pa znaci da je utakmica protiv Finske samar svim navijacima jer se protiv Talijana vidjelo da mogu, samo da nece.
‘Ta će Finska u pukki
- manijak1
#1466 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Kontam da se ovo može zaključat dok još nema usputne štete
Bilo , prošlo , desilo se , i zabranit spajanje dvomeča .....da manje bude nagađanja .
Sve brigadiri poslije polaganja za generale.
Bilo , prošlo , desilo se , i zabranit spajanje dvomeča .....da manje bude nagađanja .
Sve brigadiri poslije polaganja za generale.
-
Fudo387
#1467 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Pogledah snimak...
Steta.
Bezveze ono sa fincima usrase.
Steta.
Bezveze ono sa fincima usrase.
- Sanjarko
#1468 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Bit ce u bod, dva razlika izmedzu mjesta. Govorio sam ja ovo cim su krenile kvalifikacije. Dva poraza sam nazalost nasa pogodio, jedino rezultat nisam. Samo za Talijane nisam siguran hoce li kiksati igdje i hoce li se odlijepiti od ostatka na vise bodova.
-
ja71
#1469 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Cini mi se da sam usamljen u misljenju da je nasima nedostajalo motivacije protiv Finaca.
Mi generalno imamo problem sa ekipama koje igraju tvrdi Catenaccio.
Sjetite se koliko nam je vremena trebalo da onim Litvancima zabijemo go koji nas je odveo na Svjetsko.
Pape nas je tada vodio.
Pa onda sa Mesom kako smo kuburili i ispusili protiv Iraca.
Pa evo sada protiv Finaca.
Po meni, ono protiv Finaca je takticki izgubljena utakmica.
Znaci Robi je krivac.
Ako nesto ne ide, onda mijenjaj sistem.
Zasto nisu pokusali udarcima iz daleka (Hajrovic) ?
Zasto se nije pokusalo probiti sa strane (Kolasinac) ?
Inace je Hajrovic nedostajao onoj utakmic.
Pored udarca sa distance on ima i onu dozu marifetluka da izmajmunise nesto ispred njihovog senaesterca.
Sjetite se koliko nam je vremena trebalo da onim Litvancima zabijemo go koji nas je odveo na Svjetsko.
Pape nas je tada vodio.
Znaci Robi je krivac.
Pored udarca sa distance on ima i onu dozu marifetluka da izmajmunise nesto ispred njihovog senaesterca.
- luckylaka
#1470 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ja bih i dalje da,,trolam" kako neki kazu. Stevanovic,Haskic,Burnic,Hajrovic,Kolasinac.Ako neko ima trenutno spremnije Bujrumja71 wrote:Cini mi se da sam usamljen u misljenju da je nasima nedostajalo motivacije protiv Finaca.
Pape nas je tada vodio.
Znaci Robi je krivac.
- manijak1
#1471 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ma ...kako nećeš trolat kad su ostali licencirani treneri .luckylaka wrote: Ja bih i dalje da,,trolam" kako neki kazu. Stevanovic,Haskic,Burnic,Hajrovic,Kolasinac.Ako neko ima trenutno spremnije Bujrum
-
ja71
#1472 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
PARDON: Htio sam reci da nasima NIJE nedostajalo motivacije .ja71 wrote:Cini mi se da sam usamljen u misljenju da je nasima nedostajalo motivacije protiv Finaca.
Znaci taktika je bila problem a ne motivacija
-
ja71
#1473 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Nedo Bog da je Begovic sinoc bio na golu, mislim da bi primila min. jos 2 visemanijak1 wrote: ... čudo Šeha sinoć nije kriv za golovetrećerazrednik kažu.
Šeha je najbolji golman kojeg smo do sada imali
izuzev Piplice
- Sanjarko
#1474 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Sinoc kaze poslije utakmice onaj sugovornik kako je greska bila da je se ubacio odbrambeni igrac tj., da smo se povukli kad je Italija napala i kad je Mancini ubacio napadace. Kaze da je i protiv Finaca isto bilo.
-
Crvena Tifoza
#1475 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
ja71 wrote:
Nedo Bog da je Begovic sinoc bio na golu, mislim da bi primila min. jos 2 vise
Šeha je najbolji golman kojeg smo do sada imali
izuzev Piplice
Lik nijednu loptu u ova četiri susreta nije izbio do naših igrača. Postaviti odbranu je njemu strano zato i jeste u drugoligašu Turske lige. U ovim kvalifikacijama je do sad primio sve što se moglo primiti, dakle 7 golova.