Ovo je navijač, pravi, bez foliranja:
A vi se samo svađajte i palamudite.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bolje da nijeEdin H. wrote:Laertes wrote:Moke i apsidejzi![]()
![]()
Sreća Gerro ne komentariše reprezentaciju.
Evo prokomentarisao je gerro
Ma i on sere. Eto neka mu istetovira ratnog zločinca na čelo pa neka zajedno navijaju za reprezentaciju.Grean wrote:O jebem ti, Juka Becirevic je mjerilo.
Ali stvarno, slabo je naroda sa ovoliko beskicmenjaka. Ne mogu zamisliti kad bi to igdje drugo proslo i jos da se nadju da ga ko' brane.
Po cemu to kontaš jer se izgrlio?Logovan wrote:Ma i on sere. Eto neka mu istetovira ratnog zločinca na čelo pa neka zajedno navijaju za reprezentaciju.Grean wrote:O jebem ti, Juka Becirevic je mjerilo.
Ali stvarno, slabo je naroda sa ovoliko beskicmenjaka. Ne mogu zamisliti kad bi to igdje drugo proslo i jos da se nadju da ga ko' brane.
Vidim ja da se ide prema povratku Vranješa u reprezentaciju.Hajde možda nas iznenadi još jednom tetovažom.
Pa i istetovirao je - huligani AEKLogovan wrote:Sada kada je van reprezentacije neka tetovira šta god hoće.
Da je pravi navijac bio bi na stadionu.Billy The Pljuc wrote:Ja navijača repke i ....
A ne stigne od posla svakoj prisustvovati, uniforma brate.Edin H. wrote:Da je pravi navijac bio bi na stadionu.Billy The Pljuc wrote:Ja navijača repke i ....
A znas ga?Billy The Pljuc wrote:A ne stigne od posla svakoj prisustvovati, uniforma brate.Edin H. wrote:Da je pravi navijac bio bi na stadionu.Billy The Pljuc wrote:Ja navijača repke i ....
Plašim se da će se od pozdravljanja, grljenja i podrške doći do "šta mislite da vratimo Vranješa u reprezentaciju". Onda će se osluškivati reakcija javnosti (ustvari već se sada možda osluškuje), kako vrijeme bude prolazilo sve će biti više onih koji su za povratak i kada dođe pravo vrijeme biće "vraćamo Vranješa u reprezetaciju, kaje se, krivo mu je zbog svega i volio bi se vratiti" i eto ti njega nazad u ekipi.90minut wrote: Po cemu to kontaš jer se izgrlio?
Edin H. wrote:Pa i istetovirao je - huligani AEKLogovan wrote:Sada kada je van reprezentacije neka tetovira šta god hoće.
hrasno38 wrote:
jok jaali se slazem sa covjekom
Dzaba ti euforija ako Finci danas dobijutr_ba wrote:Al zato ako Grke dobijemo, predvidzam euforiju level Danska
DaBogda propala reprezentacija i Savez ako se vrati.Logovan wrote:Ma i on sere. Eto neka mu istetovira ratnog zločinca na čelo pa neka zajedno navijaju za reprezentaciju.
Vidim ja da se ide prema povratku Vranješa u reprezentaciju.Hajde možda nas iznenadi još jednom tetovažom.
Moje misljenje je da ce kiksati jednu,i oni, ali i Armenci.hrasno38 wrote:Dzaba ti euforija ako Finci danas dobijutr_ba wrote:Al zato ako Grke dobijemo, predvidzam euforiju level Danska
Jesi ti normalan, ljudi sredili zgradu fino....čuj savez da propadneavetinja wrote:DaBogda propala reprezentacija i Savez ako se vrati.Logovan wrote:Ma i on sere. Eto neka mu istetovira ratnog zločinca na čelo pa neka zajedno navijaju za reprezentaciju.
Zgradu prodat' Arapima.Tomahawk11 wrote:Jesi ti normalan, ljudi sredili zgradu fino....čuj savez da propadne