Kvalifikacije za EP 2008 u fudbalu

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Da li se BH reprezentacija moze plasirati na EP 2008?

DA
11
85%
NE
2
15%

Total votes: 13

Diablo

#1 Kvalifikacije za EP 2008 u fudbalu

Post by Diablo »

Realno, da li se BH reprezentacija moze plasirati na EP 2008? Ja bi iskreno volio ali mislim da Grcka,Turska,Norveska i Madjarska pa i Malta nisu ekipe za potcijeniti ,cak sta vise mislim da ce nam biti praaavo tesko...
p0go

Post by p0go »

ako se sad ne plasramo necemo nikad repka je jaca nego ikad ! mislim da ce Madjarska biti najneugodnija
BECHO

Post by BECHO »

Naravno da mozemo. Ovo nam je idealna prilika da iskoristimo relativno 'lagan' pocetak, kako bi se mogli mentalno i fizicki spremiti pred tekmu sa Grckom u oktobru. Prva tri protivnika su nam Malta, Majdarska i Moldavija, protiv kojih imamo velike sanse da sa malo vise truda, zalaganja i discipline izvucemo maksimalnih 9 bodova! :bih:

Termini...

http://www.uefa.com/Competitions/EURO/S ... =2632.html
daduli_sa

#4 Re: Kvalifikacije za EP 2008 u fudbalu

Post by daduli_sa »

Diablo wrote:Realno, da li se BH reprezentacija moze plasirati na EP 2008? Ja bi iskreno volio ali mislim da Grcka,Turska,Norveska i Madjarska pa i Malta nisu ekipe za potcijeniti ,cak sta vise mislim da ce nam biti praaavo tesko...
Sudeci po slijedecem :

FIFA Ranking List , Aug 2006

28. Turkey
...
32. Greece
...
42. Bosnia-Hercegovina
...
49. Norway
...
73. Moldova
...
80. Hungary
...
122. Malta

ni reprezentacija BiH nije za podcijeniti. Imas li ti neke druge reference po kojima tvrdis da (Norveska &) Moldavija & Madjarska & Malta uz normalno i pozrtvovano zalaganje nasih igraca mogu biti prepreka za dalje?
Ja mislim da je nama potrebno samo da igramo onako kako smo znali, da one koji su na papiru iza nas zaista i ostavimo iza nas , a da pokusamo napraviti iznenadjenje jednoj od ove dvije bolje rangirane repke.
ibrik

Post by ibrik »

Apsolutno sam ubijedjen u prolaz BIH u ovom ciklusu kvalifikacija...Turska bi nam bratski trebala pomoci, a Grcku cemo akoBogda srediti...za ostale ja mislim da ne trebamo previse brinuti, reprezentacija nam je dovoljno jaka da ih moze pobijediti...SRETNO NASIM MOMCIMA I VECERAS, A I U CIJELOM CIKLUSU KVALIFIKACIJA...
Post Reply