Kutak za fanove Toma i Jerry-ja :)
Moderator: _BataZiv_0809
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#1 Kutak za fanove Toma i Jerry-ja :)
Evo, svi koji vole ova dva simpaticna lika iz crtanih nam filmova neka se upishu u moj cpomenaj
:D:D

- horns&drums
Naravno
:D mozete ovdje i lijepiti slike omiljenih nam likova
:D:D:D

- horns&drums
Aha pa da mi jaknu sakrijes opet ili nas izbace
:D:D:D
Ne mere
Ne mere
-
surajaa
Neki dan procitah kako jedan iranski analiticar upravo ovaj neprevazidjeni crtic dozivljava kao jedan od nacina zidovske propagande.
Naime, nakon sto je Hitler pokrenuo antismitski trend, Zidovi su dugo vremena od strane Hitlera i njegovih istomisljenika nazivani prljavim misevima. Po njemu ovaj crtic je napravljen kako bi promijenio percepciju miseva, stoga je misu upravo u ovom crtanom filmu dodijeljena uloga lukavog i zlocestog misa, no ni u kom slucaju omrazenog od strane gledatelja, ma sta on uradio svom najvecem neprijatelju, macku Tomu. Time se kod europske djece brise slika o misu kao prljavoj zivotinji.
Kao maloj, tata mi je snimao skoro sve crtane filmove, a ovaj je bio jedan od mojih najdrazih. Bio on propagandni trik zidovskog klana ili ne, za mene je to crtani film uz koji sam odrasla, uvijek sam ga rado gledala, a cinim to i danas...

Naime, nakon sto je Hitler pokrenuo antismitski trend, Zidovi su dugo vremena od strane Hitlera i njegovih istomisljenika nazivani prljavim misevima. Po njemu ovaj crtic je napravljen kako bi promijenio percepciju miseva, stoga je misu upravo u ovom crtanom filmu dodijeljena uloga lukavog i zlocestog misa, no ni u kom slucaju omrazenog od strane gledatelja, ma sta on uradio svom najvecem neprijatelju, macku Tomu. Time se kod europske djece brise slika o misu kao prljavoj zivotinji.
Kao maloj, tata mi je snimao skoro sve crtane filmove, a ovaj je bio jedan od mojih najdrazih. Bio on propagandni trik zidovskog klana ili ne, za mene je to crtani film uz koji sam odrasla, uvijek sam ga rado gledala, a cinim to i danas...
- GandalfSivi
Aha, a ja kad spomenem ovaj crtani mene odmah ukinu. Whhhhhhhhhyyyyyyy?
- horns&drums
Tocno Suraja, korekt!
:D
Pozdravi tatu od cika Hornija i posalji mu mali poklon - originalni i prvobitni plakat za crtic koji tako volis

Pozdravi tatu od cika Hornija i posalji mu mali poklon - originalni i prvobitni plakat za crtic koji tako volis

- horns&drums
Zato sto je ovdje kod mene minus , ko ne lozi lud je
- horns&drums
Evo sjebo sam rulju
-
zmijaIzmaj
evo da se upisem u spomenar
jel to znaci da ako sam na strani tomasa, (ima par u kojih tom na kraju pobjedi
i poznata recenica "a sad, jedi ovo"- i gura u dzerijeva usta neke papire
) da sam protiv jevreja

jel to znaci da ako sam na strani tomasa, (ima par u kojih tom na kraju pobjedi
- SiSaJuMe
Evo da si i ja upisem u spomenar. Crtic koji se i dan danas skoro pa svakodenvo gleda u mojoj kuci. Zahvaljujem se internetu i ilegalnom skidanji koji mi je omogucio da skinem cijelu kolekciju (12 DVD) Tom i Jerry-a.
Wau... Najdrazi mi je onaj crtic sa bijelim misem koji je opasan i eksplozivan. Ludnica... Moj sin ih obozava.
pozdrav
pozdrav
- horns&drums
alekalek wrote:ej samo da znate da ima dupljak toma i dzerija